Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 127
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
 Аз бях на пет или шест, когато се загубих в ЦУМ.Помня че много ревах, по уредбата търсиха майка и татко, накрая се намерихме, ама голям ужас преживях.

# 166
  • Бургас/Пз
Ей, зарибихте ме с тоя сериал , снощи си теглих 1-ва серия  Laughing
ani_d, ти нещо май за Пазарджик беше споменала, да не си от там, щото и аз съм от този край  Grinning

Да, Рени, от Пазарджик съм, но от 11г живеем с мъжа ми в Бургас. Той пък е от Шумен, но тук се установихме и така тук си живеем. Ти откъде си?

Ивето, представям си какво си преживяла! В такъв момент какво ли не му минава на човек през главата!

Belle Fleur, направо ме накара да се замисля. Не че не го правя често, но все ми се струва, че на нас още ни е далече, а ето я мойта голямата стана на 9г и вече иска да е супер самостоятелна. Даже си прави устата и на плаж да ходи сама. Но както ти си казала да стискаме палци да не се подвежда по лоши хора, че не ми се мисли. То такива времена настанаха, че на човек да му настръхнат косите.

Ji , сестра ми се е губила пред ЦУМ. Била е на 6г някъде, но е знаела адреса на роднините ни в София и намерила един "милиционер" по онова време и му казала и той я завел направо у тях. Нашите като са я видяли направо са паднали, защото те тъкмо вече са тръгвали към милицията да я търсят. Сестра ми вече е на 44г и си го спомня този момент все едно е било вчера и казва че когато племенникът ми /нейния син/ е бил малък най-много се е страхувала да не го загуби.

Горещината в Бургас продължава, а в София хората с якета!

# 167
  • Бургас
Имали ранобудни мами  Hug

# 168
  • Бургас
Преди години съседка, и нейния мъж беше моряк,ми казваше-радвай се,че са около теб и все за нещо те търсят.Като пораснат ще си седиш сама пред телевизора вечер като мен.
Тогава си мислех-тази пък, намери с какво да ме плаши. Знаете как е като си с малки деца-все за нещо те дърпат, ако не едното -другото.Почиваш си като заспят.
Но дойде и този момент, и да ви кажа,наистина е скучно, като се изнесат всяка нанякъде, добре, че поне мъж ми не пътува и се прибира сравнително навреме, та не съм самичка. А, и кучо ми прави компания, но той все дреме някъде.

# 169
Добър ден.
Вчера сте изпукали от жега, а аз като пристигнах  в София замръзнах. От ЦУМ до Шератон успя порядъчно да ни навали дъжда с една съфорумка . Това беше в ранния следобед. Към 18:30 обаче пекна едно слънце и беше много приятно.  Simple Smile

Гледам, че някакви поучителни теми се водят, аз не мога да се изкажа, засега съм от другата страна  Grinning

# 170
  • Burgas
Belle Fleur на колко години са твоите дечица?

# 171
  • Бургас
Срам ме да кажа,направо. Blush
Не са дечица отдавна-голямата е на 23, малкото чудо на 20 почти.
Ама който бърза да не изтърве принца, така се жени -на 18.

# 172
  • тъгата в мен
Чакай сега да сметнем и на колко си годинки.. newsm78

# 173
  • Бургас
Ееее, свраче, преди 1-2 седмици и се развяваха годинките на първа страница, оставете момиченцето де  Mr. Green

# 174
# 175
  • тъгата в мен
Аз нямах предвид Детенцето Joy
Добре,че съм пропуснала "развяването" на годинките,че и ако моите се бяха изплющяли. hahaha
п.п.
Някой да има стар телефон(джиесем),дето да му пречи и да иска да го сподели с мен?

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:03 от сврачето

# 176
  • Бургас
А, не си поставяйте задачки-от годините ми не ме е срам-намърших 42 на 26 май.
Стара чанта,ама лачена! Wink

# 177
  • Бургас
Свраче имах предвид майката на детенцето.
Колко стар телефон ти трябва?

# 178
  • Burgas
Не важно на колко сме години,а на колко се чувстваме.

# 179
  • Бургас
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт