Най си е добре, на БУРГАСкото море! - 84

• 15 140
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas, Bulgaria
 smile3534 smile3534 smile3534

# 196
Уишиии, ела на моето място, бургас-софия ве4е не ми прави впечатление. Даже в момента съм на магистралата  Crazy  досега ви четох, впрочем във фейсбук съм онлайн,ако на някой му се чати с мен, понеже не съм инсталнала скайп на лаптопа.

# 197
  • Бургас
А, кой се появил.

# 198
  • Burgas, Bulgaria
от4аяна съм- нямам работаааа и никъде не ставаааа  Cry
баси

# 199
Уишиии, ела на моето място, бургас-софия ве4е не ми прави впечатление. Даже в момента съм на магистралата  Crazy  досега ви четох, впрочем във фейсбук съм онлайн,ако на някой му се чати с мен, понеже не съм инсталнала скайп на лаптопа.

Скитница бездомна! Wink
Нямам нищо против да се сменим за малко, ама колко поразии мога да направя, не е истина. После не те знам как ще се оправяш! Wink Аз добре ще се разходя, ама с руския как съм скарана! Wink

# 200
 Joy Joy Фльор, към 16:30 ще съм в Бургас може би.

Нат , хахаха той бързо се учи, не се притеснявай  Joy ела във фейсбуууук

# 201
  • Бургас
Някой има ли представа до колко часа работи КАТ?

# 202
до към 4-4:30

# 203
Някой има ли представа до колко часа работи КАТ?

Мисля, че до 17ч.

Ахче оплакваш ли се нещо  Laughing

# 204
  • Бургас
anik79 на Ивановден ми е термина,охх Горгона то хич не било лесно да се зажениш,още да никъде не съм стигнала даже покани не съм пратила,а сватбата ще е на 12 септември Whistling

# 205
  • Burgas, Bulgaria
агенция Мирена са страшни имат и сайт ама не го знам .Моята украса те я правиха и вси4ко беше като бяла приказка-както го исках  Crazy

# 206
# 207
Момичета,моля ви помагайте - много ще съм ви благодарна. Кажете ми,моля,в кои дни мога да се обадя на телефоните в НОИ за справка на майчинството? Всеки ден звъня и не мога да ги улуча. Много ми е спешно заистина.   bouquet

# 208
  • Burgas, Bulgaria
днес и в4ера

# 209
Да, препоръчавм и аз, гледам че дори са ме изтипосали в сайта им при булките.....
И на мен те всичко ми направиха, вкл. ми ушиха и роклето. С три посещения при тях отметнах де що има организация и дреболии по сватбата. Туй то....

Общи условия

Активация на акаунт