Германска нова медицина - 4 част

• 79 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Мег,дай на жената да чете.Мисля,че имаме преводи за черния дроб. Peace

Естрелла,
Предписали са ви гентамицин мускулно за афтите в устата????? Shocked

# 106
Когато си родила си била в активен "стрес" за детето си и той е бил оправдан защото детето се е родила с проблеми.т.е. си затвьрдила страха си,че е в реда на нещата да го изпитваш.
Лоша комбинация е станала,но не е нерешима.
Всяко най малко напомняне за подобни изживявания те хвьрля на старата шина и се врьщаш в деня на раждането си.
т.е. висиш в активна фаза на стария си конфликт и кризите на безпокойство са епилептоидните кризи преди решаване на дадена "шина" за момента.Например тревожиш се,че детето утре ще се разболее и когато мине утре и детето е добре , получаваш много силни симптоми на "безпокойство",след това утихва и имаш няколко дни пауза от тези мисли.Кажи ми дали е така пьрво?

Ако е така, какво е разрешението на този конфликт? Има ли такова въобще?

# 107
Или проблема трябва чрез психотерапия да се трансформира на по долно ниво,т.е. да няма такава острота на изживяване или да се реши 100%,но такова решение не е от полза за никого в случая и не бих го написал. Peace
Мисля,че докато децата не се "откьснат" от майката на определена вьзраст този проблем ще виси отворен,активен.

# 108
  • в сбъднатите мечти
Благодаря за отговора! Тъкмо мислех пак да задам въпроса си.

# 109
Мег,дай на жената да чете.Мисля,че имаме преводи за черния дроб. Peace

Дадох преводите за черния дроб и рака на гърдата. Жената посети и класически хомепот и е взела решение в следващите месеци да не се занимава със съвременната медицина, а да изчака и да работи с другите методи. Турморните маркери са излезли и не са показали наличието на нищо обезпокояващо. Препоръчват й ЯМР и скенер в чужбина, но ще изчака.

За ЯМР съм чувала, че може да има много неблагоприятни последизи върху рака. Някой може ли да даде повече информиция?
  bouquet

# 110
и още един въпрос имам - къде мога да потърся информация за миома (миоматични възли ) и вероятната причина (конфликт) за образуването и???

------------
Пиши на кирилица!

От сборника със статии за миомата имам това:

Миома ( карцином на маточната мускулатура)
Конфликтен шок - конфликт на самочувствието , на „не съм бременна”.
Активна фаза на конфликта – некрози.
Лечебна фаза – миома.

Аз също (май) бях питала за миомните възли, но нямам спомен от отговор или статия, защото се интересувах преди време. Иначе щях да съм си го записала. Задоволих се със статията за Некроза на айчнице (Рак на яйчниците).
Ако някой има превод на статия за миомата, може да препрати.  bouquet

# 111
Благодаря Доня Туфиня.В такъв случай и аз ще погледна за некрозата на яйчнизите.Колкото повече чета толкова повече се убеждавам в достоверността на принципите...

# 112
  • България
Аз бях питала в миналата тема, но пак ще си задам въпроса.  Не е от любопитсво . Имам близка приятелка болна от лупус , вече повече от 10г. Има ли някъде материали, които мога да й изпратя да чете  ?

# 113
Мисля, че в темите до момента не се е споменавало лупус.

# 114
Привет отново и от мен,
По повод на прочетеното по-горе за миомата веднага ми мина през главата спонтанно
  един друг много актуален въпрос - до какво заболяване води тогава конфликтен шок \"ужас бременна сам \" ... защото има много млади момичета и жени ,които са се сблъсквали с този проблем на нежеланата бременност ???

# 115
Винаги съв следяла темата и съм се старала да съпоставям нещата ,но накрая се предадох или просто казано се уплаших малко за детето и си казах после ,че действително внушението от лекарите върши "чудеса".Преди няколко седмици ни дойде на гости племенникът ми ,който е на 6 г. ,за да ходят заедно с голямата ми дъщеря на зелено училище ,тъй като той е от малък град ,където алтернативата беше да е на градина.Първата седмица добре ,но втората голямата ми дъщеря взе да се изнервя и започна да му крещи от време на време ,докато накрая и леко се сбиха вече като тръгвахме всички да ходим на гости на моите родители за няколко дни .Още същата вечер тя се разболя ,вдигна висока температура рболеше я гърлото и в областта зад ухото.Веднага си помислих ,че е заради сдърпванията с братовчед й и нашите укори да не му отвръща ,когато той я предизвика .Поне така си го разтълкувах ,не зная дали съм права.Мина й за три дни ,което е дълго време ,като се има предвид ,че тя рядко боледува.През това време тя пак се събираше с братовчед си да играят и дори сама го търсеше .Ние бяхме в къщата на родителете ми ,а той при своите и баща му го водеше при нас .Да ,но след няколко дни тя пак вдигна висока температура и й се бяха подули лимфните възли на врата толкова много ,че чак й бяха променили цялото лице ,не можеше и нормално да говори.Не бях виждала такова нещо .Баща й веднага тръгна за Варна да я заведе при нашата хомеопатка ,но следобяд се обади да ми каже ,че детето не се чувства добре и аз го посъветвах да я заведе при друг лекар ,при когото преди години ходехме ,той не е хомеопат.Там й направили ехография и казали ,че непременно трябва да се даде антибиотик и то венозно,зощото инфекцията е голяма.Тя като чула, ревала два часа .Аз се съгласих,защото тя от две години все й се подуват ,все я боли зад ушичките и тъй като не съм убедена на 100 % в истинноста на ГНМ си казах ,че не мога да поема риска да се влоши детето ,ако не предприема това ,което ме съветват лекарите.А и не съм й давала антибиотк от поне три ,четири години,но сега като се замислям (остават ни още три дни да й  вливат антибиотик)лимфите й за тези четири дни,през които правим процедурите  са се смалили съвсем малко .Зная,че подуването е вече ,че е решила проблема ,но те се подуват леко вече от две три години и сега беше наистина плашешто това подуване .Не мога да си го обясня.Ако сега е имала проблем с братовчед си и го е решила ,то тогава годините назад ....А тя с него преди почти не се е виждала .Майка ми не можеше да ме разбера как така не й давам веднага антибиотик ,след като е вдигнала такава висока темп и ,че й я свалям със студени кърпи на челото и тялото .Все си мърмореше нещо.Май вече не мога да им ходя на гости ,дори и един път в годината Laughing
Стана дълго ,но исках всичко подробно да опиша .

# 116
Стана дълго ,но исках всичко подробно да опиша .
Ох, да ти кажа честно не схванах много от написаното....  Blush Детео се е раболяло и сте му дали АБ. Сега е оздравяло. Не можеш да си обясниш подуването на лимфите ли? Или самия конфликт?

# 117
Ами още не е оздравяла ,защото все още й вливат АБ и лимфите са спаднали много малко.И писах ,че така й става от няколко години ,но чак такова подуване не е получавала.За последното подуване реших,че е от решения явно конфликт с братовчед й ,но предишните подувания години назад ,какво е .Така се получава при нея като си реши конфликта с някого  ли или още тогава е трябвало да й дам АБ?.И исках да споделя ,че заради това постоянно подуване вече трета година, реших този път вече да и дам АБ.

# 118
juliet, според мен конфликта е висящ.  Thinking

Помисли кога то4но се подуват.
Какво се слу4ва непосредствено преди това.
Винаги когато ходите при родителите ти ли се полу4ава?
Ако си спомняш кога за първи път се е появило подобно подуване, може да успееш да се сети6 какъв е бил конфликта.

А Малката като си говорите какво ти разказва, как се 4увства... Може би се опитва по някакъв на4ин да ти даде знак, насока какво я вълнува...

# 119
  • София
Здравейте,
Преди малко ходихме със съпруга ми да дарим кръв и на предварителното изследване му казаха, че хемоглобина му е 101, и не могат да му вземат кръв.
Тази стойност  ниска ли е за мъж? Трудно ще го заведа на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт