Германска нова медицина - 4 част

• 79 152
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Тук съм и ви чета!
Благодаря за новата тема  bouquet

# 76
Hug да се запиша... 

# 77
Лолита,
Зависи как ще се "дьржи" детето.Мисля,че говориш за семинарите на Пилхар нали?

Имах предвид на Vortrag на Pilhar. (Нещо не ми стана само ясно колко е времетраенето, но запо4ва в 19:00 4аса)
На семинар със сигурност няма да издържи, а аз не искам да я оставям на някой.

Цитат
Много се радвам,че проблема е изчезнал. Heart Eyes
И аз.  Heart Eyes
Огромно благодаря още веднъж за отзив4ивостта ти!   bouquet

Къде мога да про4ета пове4е за Borreliose от гледна то4ка на ГНМ?

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 03:06 от Lolita007

# 78
  • в сбъднатите мечти
Питах по-нагоре но не ми се отговори, къде мога да прочета повече за камъни в жлъчката?

Как мога да се оттърва от натрапчиви мисли свързани със здравето на детето ми? Още докато бях бременна, мого се страхувах дали всичко ще е наред с него. Когато се роди, дойде шока с нагълтана околоплодна течност и постоя няколко дни в кувьоз на антибиотици. Когато се възстанови и ми го дадоха се бях поуспокоила, но сега пак се връщат тези лоши мисли. Незная дали е заради предстоящата му ваксина, която дълго отлагам (ние сме с баща му не сме на едно мнение за ваксините, той държи на задължителните). Детето е здраво, вярно че се разсополяви и разкашля, като възраст по-рано от кака му, но аз го отдавам на ревността към нея.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:33 от Калпазанче

# 79
Камьни в жльчката са решен конфликт.Обикновено е териториален,но може да бьде асоцииран с много неща и да се предизвика косвено.
Ако камьните правят проблеми се премахва жльчката.По желание на пациента.

Когато си родила си била в активен "стрес" за детето си и той е бил оправдан защото детето се е родила с проблеми.т.е. си затвьрдила страха си,че е в реда на нещата да го изпитваш.
Лоша комбинация е станала,но не е нерешима.
Всяко най малко напомняне за подобни изживявания те хвьрля на старата шина и се врьщаш в деня на раждането си.
т.е. висиш в активна фаза на стария си конфликт и кризите на безпокойство са епилептоидните кризи преди решаване на дадена "шина" за момента.Например тревожиш се,че детето утре ще се разболее и когато мине утре и детето е добре , получаваш много силни симптоми на "безпокойство",след това утихва и имаш няколко дни пауза от тези мисли.Кажи ми дали е така пьрво?

Вижте това.Има и много глупости,но пьтя е показан.
http://health.actualno.com/news_248535.html

# 80
  • в сбъднатите мечти
Да, точно така е Christian!

Един от страховете ми за него беше, че няма да чува. Не зная защо си го бях насадила това, може би заради съседчето ни (момичето е глухо, живеем врата до врата). Но то си живееше там и когато бях бременна с каката. И тогава са ми минавали подобни мисли, но бързо отлитаха, а с него се налагаше да си ги прогонвам. Постоянно си повтарях, че ще родя здраво и силно дете. Още първите дни разбрах, че чува, тъй като се стряскаше и от най-малкия шум.  Отрицателните мисли обаче продължават да ме мъчат!

Докато бях бременна ме тормозеше и факта, че предавам отрицателни емоции на бебето, които получавах, най-вече от майката на съпруга ми (при нея живеем).

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:45 от Калпазанче

# 81
   За мускулното схващане - ясно, но ако към него има и т.нар. шипове на шийни прешлени
пак конфликти на Аз-а ли да търсим и ако е на шийните прешлени нещо с посоката на
погледа или изобщо в живота ли трябва да има общо?  Thinking

# 82
Често стомашно неразположение (болки предимно) с какъв конфликт се свързва? Rolling Eyes

# 83
Здравейте!
Моля за материал за рак на костите. Мой роднина отскоро е с такава диагноза и искам да прочета, евентуално да му занеса да прочете и той.
Благодаря!  bouquet

# 84
Цитат
Privet! Eto me i men v novata tema ... blagodaria za ogromnia trud ,koito ste polojili ,za da mogat poveche hora da se zapoznaiat s tova polezno uchenie ... tini - mini az imam statia za rak na kostite - kade da ti izpratia ???

Привет! Ето ме и мен в новата тема ... благодаря за огромния труд ,които сте положили ,за да могат повече хора да се запознаят с това полезно учение ... тини - мини аз имам статия за рак на костите - къде да ти изпратя ???

-----------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:07 от Доня Туфиня

# 85
http://nlarchiv.israel.de/2008_html/10/Infobrief%20vom%2029.10.2008a.htm#n2

Auch die Zahl der Krebstoten ist im Laufe der vergangenen Jahre zurückgegangen. So starben etwa im Jahr 2004 152 Menschen in Israel an Krebs; 2003 waren es 160 Tote.

През 2004 година в Израел има 152 смьртни случаи от рак.
В Германия умират около 2000,две хиляди, НА ДЕН от рак.

Хамер пише ,че сме една минута преди 12 часьт.Нека всеки се замисли  bouquet

# 86

Това направо ме изуми! Вероятно повече хора умират там от грип и някоя заблудена ракета, отколкото от рак!

# 87
колкото и да съм конспиративен тип- това не ми го побира умът ooooh!
как е възможно да имат толкова власт,че да скрият подобни факти (ГНМ !)

# 88
http://nlarchiv.israel.de/2008_html/10/Infobrief%20vom%2029.10.2008a.htm#n2

Auch die Zahl der Krebstoten ist im Laufe der vergangenen Jahre zurückgegangen. So starben etwa im Jahr 2004 152 Menschen in Israel an Krebs; 2003 waren es 160 Tote.

В Германия умират около 2000,две хиляди, НА ДЕН от рак.

Хамер пише ,че сме една минута преди 12 часьт.Нека всеки се замисли  bouquet

Стига бе!!! Някаква официална статистика може ли да се намери отнякъде?

# 89
  • dimitrovgrad
кристиян,моля те отговори ми,имам 3 г. дете и днес му откриха далекогледство на едното 5 диоптъра ,на другото 4 и има изкривяване на едното око.какъв конфликт е това,къде да прочета повече за това

Общи условия

Активация на акаунт