Германска нова медицина - 4 част

• 79 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Осъзнаване !!!  Пак достигаме до това  Simple Smile
Следва ПРОМЯНА!
Ако искаш да ти се случват различни неща, започни да мислиш различно!

# 631
  • София
Осъзнаването на психоемоционалната страна на проблема е голям плюс.А, после?
Именно,а после?какво да правиме сега?
Според мен не е зле да съчетаете двете неща - традиционната медицина и теорията на д-р Хамер. Нека да си осъзнава и търси конфликта и междувременно да се лекува по стандартния начин. Щото търсейки и осъзнавайки, може и да изтърве влака, като гледам стадия и ХЕРа.

# 632
Осъзнаването на психоемоционалната страна на проблема е голям плюс.А, после?
Именно,а после?какво да правиме сега?
Според мен не е зле да съчетаете двете неща - традиционната медицина и теорията на д-р Хамер. Нека да си осъзнава и търси конфликта и междувременно да се лекува по стандартния начин. Щото търсейки и осъзнавайки, може и да изтърве влака, като гледам стадия и ХЕРа.

Миличка, от химио и лъчетерапия ползи не могат да се очакват.  Hug
Какво имаш предвид под съчетание, коя точно терапия на традиционната медицина?

# 633
От всичко написано дотук следва извода, че всичко отново зависи от мисълта. Осъзнаване на проблема/първопричината/ и настройка на мисълта на нова вибрация. Много ми напомня на книгите на Лиз Бурбо "Обичай своето тяло" и " Твоето тяло казава: Обичай се"-Най-пълната енциклопедия на метафизичните причина за всички болести. Физическо, емоционално и умствено блокиране и се дават насоки за работа.
Работя с тези книги постоянно и считам, че ми дават много повече отговори от ГНМ. Дано Ви помогнат и на Вас.

# 634
Всеки сам намира и избира пътя, който да следва... Hug

# 635
 Grinning не говорим за път,а за терапия....и по какво си приличат.

# 636
Дани, не съм чела книгите, но не се съмнявам, че любовта и прошката са най-мощните лечебни терапии. НО това изисква осъзнатост и дори известна опитност...Колко са хората, които ги притежават? А колко са тези, които след страшна диагноза получават просветление и съумяват да се изцелят...
За всичко си има хора - за конвенционалната медицина, за хомеопатията, за ГНМ, за духовно лечение Peace

# 637
От всичко написано дотук следва извода, че всичко отново зависи от мисълта. Осъзнаване на проблема/първопричината/ и настройка на мисълта на нова вибрация. Много ми напомня на книгите на Лиз Бурбо "Обичай своето тяло" и " Твоето тяло казава: Обичай се"-Най-пълната енциклопедия на метафизичните причина за всички болести. Физическо, емоционално и умствено блокиране и се дават насоки за работа.
Работя с тези книги постоянно и считам, че ми дават много повече отговори от ГНМ. Дано Ви помогнат и на Вас.

Това сме го говорили много пъти. Действително, огромно значение има осъзнаването, настройката на мисълта и изобщо мирогледа. Това може да ни предотврати от гл.т. на ГНМ множество конфликти, вследствие на дребнави причини - примерно да се справим гневния яд (стомах), жлъчта (жлъчка), да преглъщаме някои работи (гърло). Колкото повече един човек се стреми да живее в хармония с околния свят и със себе си, толкова по-предпазен е от подобни конфликти. Но за съжаление само това не стига, защото съществуват ситуации, в които само осъзнаване не е достатъчно - например тежки загуби, силни притеснения за близки хора и т.н. Тогава се и задействат биологичните програми, за да подпомогнат оцеляването. Това, всъщност, е и техният смисъл.

# 638
Дани, не съм чела книгите, но не се съмнявам, че любовта и прошката са най-мощните лечебни терапии. НО това изисква осъзнатост и дори известна опитност...Колко са хората, които ги притежават? А колко са тези, които след страшна диагноза получават просветление и съумяват да се изцелят...
За всичко си има хора - за конвенционалната медицина, за хомеопатията, за ГНМ, за духовно лечение Peace
съгласна съм,че за всичко има хора!естественно,когато човек получава такава диагноза,като нашата, трябва бързо да предприеме всичко,което действа "бързо".Не,че кой знае колко вярваме на химиотерапията и всичко останало,но...трябва да опитаме и това,а паралелно да изучаваме ГНМ и да се запознаем с други алтернативни медицини.
А конфликтът при нас беше явно не само по време на бремеността,аз лично мисля,че имаше толкова много различни конфликти...че трудно е да се определи точно.За това и диагнозата е такава,3-и стадий...

# 639
allissa22, не е трудно да се определи точният конфликт и фазата, в която се намира, но за съжаление няма в Бг специалисти. Конфликтът при дъщеря ви не може да бъде друг, освен свързан с детето или с вас - силно притеснение/грижа или спор/ядове. Ако ни кажете дали са засегнати млечните жлези или канали, ще стане ясно и в коя фаза се намира дъщеря ви (активна, т.е. конфликтът не е разрешен или лечебна).

Надявам се, че фактът, че сте научили за ГНМ и това, което сте научили от ГНМ да ви внесе голяма доза успокоение и силно ви пожелавам в най-скоро време да сте забравили.

# 640
В Новата медицина става дума за биологични конфликти,а не за мисловни процеси.С мисловна настройка може да се намали усещането за конфликт,но не и да се спре неговото случване.От там идват много недоразумения и неразбиране на новата медицина,защото се бърка с другите алтернативи,които нямат нищо общо с нея.
allissa22,ако дъщеря ви е в лечебна фаза на конфликт,химиотерапията ще активира конфликта й и не се знае до какво ще доведе.Всъщност знае се.

# 641
  • София
Какво се знае ? Че ще доведе до летален изход ли?
Наистина ще доведе, ако откаже да се лекува.
Всички вие - уважавам правото ви на избор.
Но да давате подобни съвети на човек, който е в трети стадий при особено агресивен рак...
Може би, защото не сте пряко засегнати от рака, затова така разсъждавате.
Желая ви никога да не се докосвате до тази диагноза, нито вие, нито близките ви.
Но, ако недай си боже това се случи, едва ли ще решите да се оставите единствено на ГНМ.
Така мисля.

# 642
Хули,жената се интересува как дъщеря и да намери конфликта ,който е довел до състоянието в което се намира...а кой е най-подходящия метод за нея нека тя сама прецени...изобщо не съм съгласна ,че стандартната медицина ще я излекува ако тя не намери и не разреши вътрешния конфликт които е довел до рака...аз съм била с такава диагноза ,знам в каква паника изпада човек (писала сам по-рано за моя случай и няма да разводнявам темата)... моя позната с рак на гърдата отказа химиотерапия преди  1 god и половина и сега е жива и здрава...следя много внимателно темата ,вкл. и за положителното мислене и сам абсолютно съгласна с написаното , от собствен опит а също и от наблюдение върху други хора

# 643
  • София
Напълно съм съгласна с някои неща от тази нова медицина. Аз също съм с диагнозата от много години. Чела съм ГНМ, мисля, че съм намерила и решила конфликта. Но не бих се решила да отказвам лечение.
Ти сама го казваш - стандартната медицина ще я излекува, ако сама намери начина да и помогне. А това може да стане само с позитивно мислене, силна воля и желание.

# 644
стандартната медицина ще я излекува, ако сама намери начина да и помогне. А това може да стане само с позитивно мислене, силна воля и желание.
От тук следва, че стандартната медицина сама по себе си не лекува нищо.... Mr. Green

Какво се знае ? Че ще доведе до летален изход ли?
Наистина ще доведе, ако откаже да се лекува.
Всички вие - уважавам правото ви на избор.
Не го уважаваш, защото неколкократно се противопоставяш.
Не можеш да си сигурна как ще реагира даден организъм ако не се лекува или ако се.

Цитат
Но, ако недай си боже това се случи, едва ли ще решите да се оставите единствено на ГНМ.
Така мисля.
Напротив! Точно това ще направя! И ако реша да облекча или допълня лечебната фаза с фитотерапия например, това би било само в мой плюс; поне няма да увреди безвъзвратно клетките ми...

Общи условия

Активация на акаунт