Германска нова медицина - 4 част

• 79 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Хули,жената се интересува как дъщеря и да намери конфликта ,който е довел до състоянието в което се намира...а кой е най-подходящия метод за нея нека тя сама прецени...изобщо не съм съгласна ,че стандартната медицина ще я излекува ако тя не намери и не разреши вътрешния конфликт които е довел до рака...аз съм била с такава диагноза ,знам в каква паника изпада човек (писала сам по-рано за моя случай и няма да разводнявам темата)... моя позната с рак на гърдата отказа химиотерапия преди  1 god и половина и сега е жива и здрава...следя много внимателно темата ,вкл. и за положителното мислене и сам абсолютно съгласна с написаното , от собствен опит а също и от наблюдение върху други хора

моята леля също отказа химиотерапията и е живяла почти 5години,преди да е починала от многото метастази в костите.Пази Боже от това всички хора!

# 646
Цитат
Какво се знае ? Че ще доведе до летален изход ли?
Наистина ще доведе, ако откаже да се лекува.
Извинете,но стандартната медицина никога не е твърдяла,че лекува рак.Това го блянуват пациентите.
Така нареченото лечение е с палиативна цел,не лекува.
Цитат
Аз също съм с диагнозата от много години. Чела съм ГНМ, мисля, че съм намерила и решила конфликта.

Ами значи сте се излекувала по ГНМ като сте решила конфликта си.Ако конфликта се реши и се влезе в топла фаза,то каквато и странична терапия да се ползва,заболяването вече е към своя край така или иначе и винаги може да се твърди,че тази странична терапия е помогнала,а всъщност не е.
Да се предлага химиотерапия от пациент на друг пациент е безотговорно.Повечето онколози не биха и не я ползват за заболели роднини.Останалите лекари са доста скептични и рядко са тези,които се лъжат да я ползват.
Ако знаехте какво точно е химиотерапията ,никога,ама никога,нямаше да се подложите на нея,камо ли да я наричате животоспасяваща.

# 647
  • у дома

Ако знаехте какво точно е химиотерапията ,никога,ама никога,нямаше да се подложите на нея,камо ли да я наричате животоспасяваща.

Може ли повече инфо..   newsm78 тъкмо в момента много се интересувам. Може и на ЛС.

Само да вметна, че съм изчела статиите на сайта на ГНМ. Ако знаете нещо повече от личен опит, ще се радвам да споделите.

# 648
  • София
Няма да влизам в конфликт с вас. Жива съм благодарение на традицинната медицина.
И кой друг, ако не аз знае, какво представлява химиотерапията.
Преди 17 години нямаше ГНМ.

# 649
ГНМ има официално почти от 30 години, а преди това просто техниките са били други. Peace

И темата тук е за ГНМ - за традиционната медицина си има други теми.

# 650
  • Пловдив
Здравейте, изчетох и четирите теми и си дадох отговор на много въпроси. Но никъде не срещнах обяснение за хълцането. Какъв конфликт го предизвиква? При дъщеря ми започна още преди да се роди, усещах как целият ми корем подскача, когато се разхълца. Като бебе хълцаше често, по цял ден с прекъсвания. На следващия ден вече няма хълцане. Сега и се случва рядко, но пак така - като се разхълца, е по цял ден, с прекъсвания.

# 651
Здравейте, изчетох и четирите теми и си дадох отговор на много въпроси. Но никъде не срещнах обяснение за хълцането. Какъв конфликт го предизвиква? При дъщеря ми започна още преди да се роди, усещах как целият ми корем подскача, когато се разхълца. Като бебе хълцаше често, по цял ден с прекъсвания. На следващия ден вече няма хълцане. Сега и се случва рядко, но пак така - като се разхълца, е по цял ден, с прекъсвания.

И моите бебета хълцаха в корема  Laughing, хълцането не е причинено от конфликт мисля Hug Ето една статия по темата: http://moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=view& … d=6&Itemid=76

# 652

За хълцането има тук, но е на английски: http://en.wikipedia.org/wiki/Hiccup

# 653
  • Пловдив
Общо взето, и медицината не е съвсем наясно защо хората хълцат. Според  тази статия  хълцането помагало на  бозайниците да се научат да сучат. Но това са само предположения.
Наблюдавайки дъщеря ми бих казала, че по някакъв начин хълцането е свързано с лакомото поемане на храна. Т.е. ако има някаква конфликтна причина, тя би могла да бъде "нямам търпение да се наям / напия бързо"  Laughing

# 654
  • Пловдив
Теса, е моят син хълцаше много още в корема, целият ми корем подскачаше... Laughing
И после след раждането също, точно както го описваш, разхълца се и хълца цял ден...Като поотрасна вече не хълца така.
Също много лакомо бебе беше, все едно някой ще му изяде храната... Laughing

# 655
Милички ,кажете нещо за хъркането.Чета ви ,а половинката до мен хърка ли,хърка.Нещо ужасно е. Peace

# 656
И моят хърка и го ритам по цяла нощ... ужасът е пълен!
Споменавано е хъркането само във връзка със сънната апнея, обикновенното не. Моят мъж например, хърка със затворена уста, през носа и може да има някакво стеснение някъде...

# 657
И моят хърка и го ритам по цяла нощ... ужасът е пълен!
Споменавано е хъркането само във връзка със сънната апнея, обикновенното не. Моят мъж например, хърка със затворена уста, през носа и може да има някакво стеснение някъде...

И моят съпруг е много шумен. Crazy Но като поотслабне малко, веднагически се подобряват нещата. Чак ходя да го гледам дали диша, толкоз ми е необичайно като е тихо  Mr. Green

# 658
Ами мацки, оставете любимите само на зелево меню  eat и спорт  newsm75  1ironing  luvbed и мъжете ви скоро ще отслабнат и ще спрат да хъркат.

Така и вие ще си решите конфликтите   smile3521  newsm47  newsm10

# 659
Ами мацки, оставете любимите само на зелево меню ...
offtopic
и тогава няма да хъркат, а ще пръцкат Joy
сори за офф-а, ама не се сдържах hahaha

Общи условия

Активация на акаунт