Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?

Особено ми хареса стифадо, даже искам рецепта
Може и на мусаката рецепта, че за целия престой в Кипър унищожихме (5 човека) около 20 мусаки
И да не забравя да кажа, че се забавлявахме като тиийнейджъри на уличката с баровете в Агия Напа и най-вече в Сениор Фрог 
... Да ама нали съм си УФСЪ упорита
напъйнах се и хайде с начале...
- в Кипрото имате ли още донаборно военослужене?... Щот`нали в БГ отпадна....
- хората сумати пари се изръсват за да идат на море, а ти баш варненско русалче шЪ ли сЪ остаЙш от черноморска вълна неизчипкано... и от плажен гларус неощипкано?!

- 
............а по отношение на синковеца ми ДА за първи път се разделяме и затуй така го изживявам дори снощи се уплаших някой ми звънеше към 11.30 вечерта и докато се разсъня да взигно хооооооооп затвори и гледам не е номера на детето обаче пусто притесних се докато се разсъмни да му се обади баща му да види всичко ок ли е еееее боже ей така

радвам се че ви се е харесало тук при нас виж за стифадото знам че се готви само със вино и тези подправки отгоре дори незнам на български как се казват ..........
....след като се отцеди всичко добре взимаш една тавичка и редиш ред картофи ред тиквички ред патладжани каймаааааааааа и така докато ти свършат всички продукти най отгоре приготвяш сос бешамел или купуваш готов пък същата работа ще свърши и запииииииичаш ...................
.....ей гледай сега огладнях 
......да прислушаш гларусите саморъчно..........ей и вие сте едни с БЛонди ако гларусите чакаха на вас щяха девствени да си останат 

аз няма да пускам ръце ще го ритла лекичко по крачето
,иначе си е твой
,как го измисли не знам
,какво да правим
.......
и в цялата история била замесена и жена му,която знаела какво се случва в къщи
..какви семеиства
,здравейте от мен!!
?нооооооооооооооооооо,някои ден и това ще стане

малко омаломощен след запой с на брат си коктейлите ми се види
........,
брата на бармана
!!!!
.ама знам че не остана!
...пък вие тука сте ги подхванали тез бармани на барманите братята и братовчедите ееееееее стига де......

с кафенце даже!и ей тук ме наобикалят симпатични и НЕсимпатични разбира се хорица!!но общо взето съм си щастлива с моята си работица!
.и сега както съм и бременна!!!!
.всеки път ме пита:"мамо,как е бебенцето вътре???"