КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 913
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Ехооооо как така нема манджорно smile3506
Хайде заповядайте

нещо за пийване
Абе хора да ви се оплача,нещо не ми показва лапа newsm78 картинките.....Вчера как може такова нещо да пропусна брата на бармана Crossing Arms,и да не се вреда,та Аанн го е взела за ней си Weary.....а днес всичко си показва newsm78,чак да се чудиш newsm78
Блонди,цайси нема да сложа, Joyбаш добре го скивах бааааатееееето ама късничко,а сега да не кажете че не видъъъ ето нещо за разхлада Joyhttp://tbn3.google.com/images?q=tbn:UbATtSjsRsQtLM:http://i34.ti … c.com/2chq35x.jpghttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:3atQVA3Zcdvw_M:http://log.bg … images/4/4057.jpghttp://tbn2.google.com/images?q=tbn:yZ12dYLHzB_wMM:http://img301 … 1/dedimrazwv9.jpg
Еи Катееее,пак си изпращала...защо избега и таткото newsm78.....да бяхте отишли всички,поне да се разходиш и ти Peace
Мастърче ,дори и да няма отпуска,може да използваш някой уикенд за морете Peace,поне за малко

# 76
пЛЬОС! CrazyИдвам на готовата,сложена софра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пепиткин  Hug Hug Hug Hug Мерси! Много вкусно си сготвила днес  Laughing  Hug Hug Hug Hug

# 77
Блондич........... Ама тоз батко дет' си ми го тропнала.... hahaha hahaha hahaha Не ми харесва така "Очи пълни-Ръце празни".....
Тъй,че предпочитам да пипна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ъм`чИ Ъ-ха дееее... Мастерче, нали баш за мотивация да стегнеш куфара и гаааз  car003 към морето за тУЙ Mr. Green....
Я кво ми се праЙш на ощипана булка smile3544 - що съм й го била тропнала..... - бе ти ела ако ще за един уикенд, пък нЕма да са ръцете празни, ми току-виж нЕкой такъв батко-Гларус ти го е "тропнал" на теб...  condomuu Joy Joy

Пепиткин, бравос - страхотно е манджорното..., ами я кажи това твойта бебка ли е...- там "закърменото" с биричка, дет`от локане ръчонките му отмалели.., та крепи бутилката с крачкА hahaha hahaha Joy Joy -------- А и друго да ти кажа - не ми се вярва от лаптопа да е проблема дето не ти се показват картинките всеки път..., ами по-скоро нещо проблеми с И-нета ми се струва... newsm78..... Абе то кака ти Блонди кво ли разбира от хардуер и софтуер... #Silly.., но пък иначе компетентно мнение давам fiuuuuuu rotfImbo.... Обаче със сигурност едно нещо знам - важното е на мъжо "хардуера" да не му стане "софтуер", че тогаз`вече лошо!... #Silly rotfImbo rotfImao rotfImao

Офффф, спирам се, че като ме хване лигнята и простоиите ми бликат една след друга от само-себе-си... Embarassed... и ей сегичка Катеринка шЪ мЪ скастри, smile3505 че един вид развращавам тука кипърските булки Joy Joy Joy..... пък Яз кво съм виновна... Whistling... Пепитка и Анни сами се зажалваха, че съм искала барамана за мен си само... smile3508  love001
Катенце, нИдей рИва, все пак твойте мъже скоро ще се върнат.., пък са и едва в Гърция..., а ти каквото си се закъхарила..., шЪ каЙж че си ги изпратила на марсианска експедиция hahaha hahaha

Аанни, явно нещо бъзикат сайта и лентичката ти е изчезнала.., ама ако не греша вече трябва да си в края на 8-я месец.... Дръж се още малко, мила..., не остана... Hug  Хубаво е че дъщеричката ти е така ентусиазирана, че ще става кака и дано след като родиш да е пак така.., но имай предвид че често децата развиват ревност заради това че малкото новопоявило се човече получава толкова много внимание и грижи..., абе чувстват се пренебрегнати... Затова е хубаво от сега да я подготвяш, обяснявайки й нуждите на бъдещото й братче... Може би най-добре ще е за да не се чувства лишена от внимание, да я правиш съпричастна, като й казваш че тя ще ти е помощничка и заедно ще чипкате, преповивате, храните и т.н. бебо.............. Айдееее.., тръгнах да раздавам акъл, без да са ми го искали #Silly..., `ма то щото нали го имам в излишък... tongue Joy Joy

# 78
  • Larnaca, Cyprus
Анче Ороклини знам къде е дори имам приятелка там обаче тая кава нищо не ми говори newsm78.......а ти като родиш живот и здраве колко месеца отпуска ще ти дадат и дали ще ти пазят работното място newsm78 или си решила въобще да не работиш поне година две  newsm78......а малката добре си я обучила точно така да се кара на татето амааааааа те тез мъже ако не ги държиш изкъсо на главата ще ти се качат .... Mr. Green
Пепи таткото отиде на инспекция smile3530 т.е как се справя синковеца сам и какви ги върши а между другото и да свърши малко работа по набирането на баскетболисти още малко и сезона ще почва нашия отбор има нужда от нови сили и таланти та отиде и там да хвърли едно очо #Crazy дет са вика с един куршум два заека smile3508 пък и кръщелничето да си види ............то аз търчах да му търся подаръци а той само най тържествено ще ги връчи еееееееее къв мързел е да знаете хич не обича да пазарува smile3516
Мастерче стига си са пльоскала ами кажи някоя клюкинка около теб снагата как е пусни някоя снимчица да видим диетката пазиш ли я или си се отпуснала Mr. Green
Блондеееее този плаж дето ходиш много ти размеква фантазията ще знаеш  smile3521......да не се е случила някоя случка и си мълчиш и ти  Twisted Evil......а между другото забравих да ви кажа в неделя като ходихме на плаж и се появява отнякъде един кипърски гларус нарежда си нещата на креватчето оправя си хавлийката и т.н. всичките му там такъми и сега като се замисля не съм забелязвала мъжката част от половинката как си слага крем обаче този господин се изпери на два метра от кревата на средата на пътеката дето минават хората ......изпери мускули и снага и почна да се маже бавно и славно и да върти главата на всички посоки аджеба гледа ли го някой или да не се зори много smile3532......аз разбира се не пропуснах гледката ама бутнах и мъжо и той да погледа да не изпусне сеира newsm62 tooth

# 79
Хайде и аз да се разпиша днес Heart Eyes
Мноооооого съм гладна,дано има нещо останало от сутринта Simple Smile
А моят мъж го пратих у тях си Simple Smile В смисъл че аз останах при нашите,защото операцията ще бъде във Варна,а той се прибра там (Белене)и почва лов за отбор Tired Щото тез хубостници от Кипър никакви не се обадиха,така че почваме да търсим нещо тук,защото в Киппър няма кой да ни съдейства за друг отбор Sad И така...май вече можете да ме пишите към Бг мамите Cry
Кати,горе главата,тъкмо малко ще си починеш Hug
Приятна вечер на всички Hug

# 80
Eй,Блонди Naughtyто тове е бебешок Joy бе човек,мойта беба не пие бира Joy само си топва пръсчето в уйскито Joyи плюе Joyняма да забравя като се закучи един ден иска та иска  smile3516....та така я уговаряхме...та иначе я уговаряхме Twisted Evilне та не Twisted Evilи накрая и цопнах пръсчето в чашата и като започне да плюе,ама да плюе Whistling....дойде и ъкъла в главата hahahaта закърмена с уис rotfImao rotfImboки...добре че втори път не се е случвало Peace......За сега нямам проблем с ,,хардуера"на мъжото Joy,пази боже Praynig да не стане ,,софтуер",че лоша работа rotfImao rotfImbo,малееееееееейййййййй кво шъ са прай тогавъ newsm78,пък и звездите кой ще помага да подпираме да не падат newsm62 smile3506
Катееееее,давай сега му е момента да си починеш Peace,с 2 мъже по-малко не се случва често Peaceизползвай момента за релакс newsm08......Тоз господинчо Гларусов да не го е правил от скука newsm78или да си изтъкне мускулите Joyили да събира очите на каките Joy Rolling Eyesили да е от семейство Гларусови ,кото онзи на нашия плаш дето задяваше мама Joy
Аанн,единственото спасение е на плажа sunтака на хлад,децето в морето и ти със синковеца на излежавка Peace
Ние такмо се вращаме от самото място smile3549,беше страхотно ....окъпахме се за всички вас,които не сте успяли още Peaceи сега на тераската

заповядайте и вие
шанкулче,споко хубавите неща не стават бързо Peace
и спокойна вечер  love001

# 81
  • Варна
Здравейте.
Най-накрая да успея и аз да се докопам до компа и никой да няма още, че и закуска няма, и кафенце Wink Ама този път пък аз ще сервирам

ЗАПОВЯДАЙТЕ  Grinning И да ви е сладко  Simple Smile
При мен няма нищо ново. Малчо вече свикна с детската градина и вече нито плаче, нито ме търси.
Обаче сега пък аз съм с проблем - търся си работа, ама нищо не става (поне засега). Ама като съм патица и не научих гръцки преди да дойда (то не че имаше време, ама...) и затова сега ми е по-трудно. Днес  пак ще ходя да обикалям, пък дано имам късмет. А и може и някой да реши да се обади от там, където вече съм ходила  Praynig
Както и да е, все ще излезе нещо. Важното е да сме здрави и мъжо да е жив и здрав да работи  Wink
Та това е от мен засега, ще се опитам по-късно пак да се включа. Сега ще бягам, че иначе пак ще хвана най-големите жеги  Simple Smile
Чао и приятен ден на всички   bouquet

# 82
Мастерче стига си са пльоскала ами кажи някоя клюкинка около теб снагата как е пусни някоя снимчица да видим диетката пазиш ли я или си се отпуснала Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
хи-хи-хи-хи-хи-хи........Спазвамя още ,да...И не съм се отпуснала все още  Laughing Laughing Laughing Laughing
Снимки нямам пресни,но съм си същата както преди.Поддържам си постигнатите килограми и това е.....Иначе клюкини около мене няма....Все едно и също....Разнообразие няма,пък и нямам време(не остава) и желание за нищо...Та така покрай мене....

Блондиич аз толкоз лесно нИ сЪ давам да ми го "турят",щот не си падам по случайните връзки(пък съм и важна на Фсичкото отгоре,а? Mr. Green)...Ми тъй де...аз съм от тоя тип,дето си раздават сърцето и душата...Може и да бъркам,ама на-одъртЕх,пък не ми се променя мисленето и все си стоя с разбито сърце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 83
  • Larnaca, Cyprus
Добро утро Hug
Аз се включвам след като има закуска иначе нее smile3534.....за което мерси Роси сега като каза че си търсиш работа пък и си в Лимасол  newsm78 приятелката ми с българския магазин откри наскоро там дали няма да търсят продавачка  newsm78....я вземи й звънни та я питай Светла се казва а тел е 99892378.....кажи й че съм ти дала аз телефона  bouquet
Шанкулче ква почивка бе мила аз не мога да почивам когато любимите ми същества са далече просто ми е страшно скучно обикалям из нас и се чудя какво да правя newsm12...нито чистенето върви нито яденето нищо ви казвам не мога и да спя като хората до 12 един вечерта съм будна после спя за два три часа и хооооп пак се отварят очите към 3-4 сутринта уф  smile3506......а на малката обяснихте ли й че ще я оперирате и въобще всички подробности все пак според мен трябва да знае какво да очаква за да не плаче преди и след прекалено много и излишно newsm45
Мастерче smile3501 smile3501 така да се чува мила давай смело  running jump
А аз момичета какво да ви кажа вече споменах че ми скучно обаче имам и друг проблем .............ама да не се смеете сега ........... newsm78.......бях си купила преди години от БГ един епилатор така ли се казваше newsm78 от тези електричните дето ти измъкват космичките на крачетата и става едно гладко копитце ненагледно мммм perko.....да да ама не дето има една приказка значи през два дена ми излизат едни такива мънички и русички че не ги виждам та тя ква стана накрая тормозя се на всеки три дена ..... #Crazy.....я дайте някаква идея  newsm78 newsm78

# 84
само да ви кажа:ПИСАХ 100 чАСА И НАКРАЯ КОМПА СПРЯ И МИ СЕ ЗАГУБИ ОТГОВОРА smile3514 smile3514 smile3514 smile3511 smile3511 smile3515 smile3515 newsm61!!сигурно има вирус,надявам се да не е свински newsm62
кати6,пробвай с лазер да ги изкорениш гадинките,маи чрез лазер копитцето ще е с***кси 2 годинки!без да имаш дерт!!!така съм чувала!!!
сега отивам да преинсталирам компа!к'во ми разбира главата,ама ще пробвам!ако не се включа днес значи е ГРЪМНАЛ!  comp03

# 85
Eй,Блонди Naughtyто тове е бебешок Joy бе човек...
Пепиткин, ми то през памперса как да го разбера бебешок ли е, бебка ли е...- атрибута се не види Joy Joy.... види се само че е едно мъненко сарахошче.. hahaha hahaha

Росита, бравос че си се сетила да сервираш... Пък за работата не се тревожи..., нали казват че хубавите неща ставали бавно.. fiuuuuuu...- ей на глеЙ мЪ мене как крооооотко си чЕкам хубавото да ми се случи.. #Silly Joy Joy

Шанкулче, под "лов за отбор " какво да разбираме -че мъжо ти ще набира играчи като треньор... или че ще се пробва да се оферира себе си като играч някъде?

Блондиич аз толкоз лесно нИ сЪ давам да ми го "турят",щот не си падам по случайните връзки(пък съм и важна на Фсичкото отгоре,а? Mr. Green)...Ми тъй де...аз съм от тоя тип,дето си раздават сърцето и душата...Може и да бъркам,ама на-одъртЕх,пък не ми се променя мисленето и все си стоя с разбито сърце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мастерчейййй, Hug Hug Hug душко ненагледнаааа, нас Га`чИ Идна майка нЪ я ряждала... smile3560  таквизи - с душа~камбана Heart Eyes... Дет`беше писала Катеринка по-горе, че ако гларусите чакат на нас, девствени шЪ си умрат rotfImbo rotfImbo..., еми май баш вярно си е... Embarassed hahaha..  Иначе аз на приказки съм много корназ Mr. Green.., ама на дейтвия..  Stuck Out Tongue Winking Eye ...

Кате вманячаваш smile3544 се според мен с тия миниатюрни космички... Аз също от 6-7 години съм на епилатор и съм си много доволна yes... - вярно е че сравнително по-бързо избиват нови косъмчета, но това е защото машинката не винаги може да ги отскубне от корена, често ги откъсва от ниво самата повърхност на кожата и затова... Лично при мен обаче още на втората година установих, че новопоникващите косми едно че растат по-бавно и второ че са по-нежни /изобщо не може да става сравнение с ефекта след бръснене, където се сгъстяват и загрубяват -твърди като мъжка брада едва ли не/... Мисълта ми е да не се втеляваш за няколко руси косъмчета - нито някой ще ги види, нито ще ободат мъжо ти докато те дарява с ласки  condomuu /аз лично веднъж седмично си правя садо-мазо #Silly....................- разбирайте епилация/ rotfImbo rotfImbo..../ама друго си помислихте, нали Wink/

Аанни, кво ще преинсталираш на компа бе жена.. newsm78... Я пусни първо скан на целия компютър през антивирусната програма, може и да се реши проблема Peace

# 86
ЕХООО КАК СТЕ  Hug Hug
Може ли нещо разхладително в този топъл следобед

Ако искате вярвайте 3 пати отварях и затварях лапа докато се появи на Россита манджорното....добре,че не се изложих пак да питам къде е Joy уж има пък не виждам hahaha и този път Блонди,наистина щеше да ме прати за цайси newsm08,нещо става с техниката у нас newsm78,ама аде какво е newsm78
Россита  Peaceкъсмет в търсенето,не се ядосвай,че не намираш нищо,всичко ще си дойде на мястото Peaceи с градината беше така пък виж всичко лекеполека си влиза на мястото...
Кате,ми ти ако продължаваш така като се върнат мъжете дали ще е осталало нещо от твойта личност newsm78,не ядеш не спи newsm78.....то сложна работата Joy
Блонди,с това сарахошче ме върна в детството Joy,много ми хареса...имам приятни спомени newsm62 с години не го бях чувала Peace
Аанн,там ли си newsm78...гръм не се е чул Joy,какво стана??? и при теб проблеми,поне виждаш картинки...а при мен тъмна индия Joy
Мастърче,що така си се отчаяла,че нямаш желание и време за нищо newsm78,яяяя недей така лято е ,сезона за забавленията  love001и купоните dance
Хайде милички да стягам багажлъка за плажа,че се опекохме  Nature Sunnyа и до сега обикаляхме по магазините и на децата им се играе някъде....мераклии за плаж.....хайде ...може и да почакам Peace

# 87
Катеееей...и аз съм с епилатор.Много съм доволна......

Блондеее,сестрооо...да не си ми близначка,пък аз да 'н' знам Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пепиткеее сезон,лято,ама аз бачкам от 7:30-21:00  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНъл сЪ сещаш,че не съм кат репичка вечерта кат' изляза от работа....Събота и неделя докат' свърша пране,чистене и те двата дена минали......
Пък човек кат' се е опарил,та чак изгорил...трудно се доверява...Деет' сЪ вика очите на ренген са станали,та им виждаш всичките простотии на мъжете.....Пък тука в БГ-то все са едни мърльовци,тарикати и използвачи,че направи не ми се говори ...Тя Блондича знае за какво говоря....

# 88
Блондеее,сестрооо...да не си ми близначка,пък аз да 'н' знам Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мастерченцейййй Hug Hug ти нали и без туй си зодия Близнаци...- ето на може и Язе баш да съм ти близнака Laughing.., че то таквиз марди въз-емоционални, пък и коцузлийки по мъжката част рЕдко шЪ дЪ са срещат... Joy Joy Joy
Пък човек кат' се е опарил,та чак изгорил...трудно се доверява...Деет' сЪ вика очите на ренген са станали,та им виждаш всичките простотии на мъжете.....Пък тука в БГ-то все са едни мърльовци,тарикати и използвачи,че направи не ми се говори ... Тя Блондича знае за какво говоря....
Аааа, молим, молим! тя Блондича е и с чуждестранна компетенция #Silly smile3560... - тъй де - не само относно
бг-смотльовците мога да се изкажЕм, ами и по-интернешънъл... hahaha Joy Joy.. - тва и за кипърски...
/а ако броим и оназ злополучна случка зимъска - и гръцки Embarassed/.....,
бе извъобще пишете мЪ "Специалист по задници за Юго-Източна Европа" fiuuuuuu rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Пепиткин, чудни фрапенца, душко, мерсаж!... А за компа кво да ти кажа.. newsm78.... - да не би да си прихванала от Аанни свинския грип - компютърната версия newsm65 Joy Joy Joy

# 89
хора не знам к'во стаа с моя комп. (на работата ми)е минах го през антивирусната програма_както каза блондича,ама уви нищо!!!!!!сега ще хапна че съм убита от ходене пък утре ще ви пиша на дългооооо и широко  love001

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 23:06 от aann

Общи условия

Активация на акаунт