Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?
Днес говорих с моя мъж и най-вероятно през август ще летим за Кипър.Друго ново няма,работата ми е хубава,колежките готини,ама...няма две добрини на едно място,такъв е живота!
,ама днес направо побеснях с тази нова технология наречена интернет!
.отидох аз на работа и понеже денят ми започна с г**зу на горе,реших да скокна при вас и когато го направих бързо ми се оправи настроението!
.и такаааааааааааааа..............................писах си аз,писах........................писах........писах.............писах,нещо ми се пишеше много и си пиех фрапенцето и се кефих и ..................................... аха да свършвам последни метри и секунди и ХОП!!!чЕРНА КАРТИНА
!и така реших да се правя аз на майстор
и почнах да стартирам, разглеждам,отварям,затварям,пъшкам,офкам и НИщО НЕ НАПРАВИХ!!!!
Ана така нали се учим цял живот!както си работи и хоп спира!!!хайде де като не'щеш-не'щеш!
и така от 1 юли имам нова работа
!но това е живота,нали така момичета????!!!!така ще е година и нещо!
.не съм много компетентна по този въпрос,но пък така съм чувала!
не те познавам,но при теб май няма 4-5,само 6-7
,че и за нас намираш даже!!!
,НО...от 1юли съм намерила отново занимание на щерката.к'во да я правя????ще ме побърка цял ден!!и тук е горещо и аз в 9 мес!!!
и затова от 8.30 до 13 ч.хайде пак на гимнастика !!!!а после малко плаж!!!!
.абе МЪЖ КАЖИ И НЕ ГО ОБИЖДАЙ

.....нещичко за подслаждане
в компанията ни!
..., че нещо ме е стегнала шапката и имам нужда да разпусна... Ха, наздраве! 

.....ми то от радост че днес СИНКОВЕЦА И ТАТИ се връщат не ме свърташе на едно място:mrgreen:
в последствие обаче при отварянето на очите ми се оказва че вече е сутрин 
....може пък и да зависи от лазер уреда .........незнам аз ходих на лазер преди около седем осем години и не останах с добри впечатления
........големи тайни голямо нещо аз пък я зачеркнах и й се сърдя и въобще не й се обаждам ...........а ма кво толкова за лазера я питах не кви гащи носи мъжа й
......айде чакам подробен отчет отивам да напукам малко пуканки и идвам да чета приготви фермана
.... Нацелих ли?
... Та затова ме стяга шапката... Всички
... Затова го отдавам на хормоналното разбутване с началото на пубертета... После тия кризи ги е правила в дневния център... за най-острата се изясни несъмнено какво я е предизвикало, но за другите две..
.но за това сме тук ние всички нали????за добро или зло!!!!!!когато имаме гадни и подтискащи моменти да си ги излеем тук!!!когато сме щастливи нека зарадваме и другите!!трябва да сме съпричастни с всичко и всеки!!!
.някой от тях ги бях позабравила

на нас страшно ни харесва,а и не викам по децата,там са на воля и правят каквото си искат...и не са ми на главата 
.....дано да не рухна до довечера че дето вика

айде до после