КИПЪР - ваканционна дестинация с най-готината БГ-делегация (ние :)) - 25

• 20 919
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Ох,момичета,много съм нередовна напоследък,ама на работа и после вкъщи.До като бутна нещо из дома и сядаме да гледаме "Перла" и през банята и по леглата.......дъртешка работа.... CrazyДнес говорих с моя мъж и най-вероятно през август ще летим за Кипър.Друго ново няма,работата ми е хубава,колежките готини,ама...няма две добрини на едно място,такъв е живота!
Желая ви лека и спокойна нощ!  bouquet

# 91
ето ме и мен в групата на късните птици!
блонди,абе мои'та глава де разбира ,де не разбира с тези нови системи във новото време Mr. Green newsm78,ама днес направо побеснях с тази нова технология наречена интернет! smile3506.отидох аз на работа и понеже денят ми започна с г**зу на горе,реших да скокна при вас и когато го направих бързо ми се оправи настроението! Joy.и такаааааааааааааа..............................писах си аз,писах........................писах........писах.............писах,нещо ми се пишеше много и си пиех фрапенцето и се кефих и ..................................... аха да свършвам последни метри и секунди и ХОП!!!чЕРНА КАРТИНА newsm78 newsm78 #Crazy smile3506 smile3516!и така реших да се правя аз на майстор smile3508  comp03 Banghead и почнах да стартирам, разглеждам,отварям,затварям,пъшкам,офкам и НИщО НЕ НАПРАВИХ!!!! Joy Joy hahahaАна така нали се учим цял живот!както си работи и хоп спира!!!хайде де като не'щеш-не'щеш! Crossing Arms Crossing Arms!
кати6,този магазин в който работя е малък и е от 1год.и 6мес.и не е на центара!относно мийченството,не питай smile3516.дават ми 18 сед.?ами после?????к'во да правя с това 4 мес бебе????собственикът на магазина ме иска обратно на работа след 18 сед,но честно казано не ми се оставя бебешока на ясли smile3518и така от 1 юли имам нова работа newsm64!но това е живота,нали така момичета????!!!!така ще е година и нещо!
блондич,живота е шарен!!колкото повече падаш,толкова по силна ставаш!!!! newsm10.не съм много компетентна по този въпрос,но пък така съм чувала! Blushне те познавам,но при теб май няма 4-5,само 6-7 Joy Joy hahaha!!!хич не се даваш лесно,а?????и време за барманчета имаш време newsm47,че и за нас намираш даже!!!
кати,както ти споменах това за лазера не е лошо като идея!!но повече инфо.няма как да ти дам!поразпитай тук-там ако искаш!
пепитке,и аз сега като изляза в майченство и аз ще хвана пътя за морето!!!!ние свършихме у-ще на 17,но до днес бяхме на худ.гимнастика и имахме заключителна програма.сега е време за ПОчИВКА! newsm74 1swing  grinning039,НО...от 1юли съм намерила отново занимание на щерката.к'во да я правя????ще ме побърка цял ден!!и тук е горещо и аз в 9 мес!!! argue Rage и затова от 8.30 до 13 ч.хайде пак на гимнастика !!!!а после малко плаж!!!!
мастер,ясна тя твойта!!!и пак кога имаш време и за нас?????????!!!! newsm78.а относно МЪЖЕТЕ....................................там в БГ биле такива-онакива!!а'мчи тук кво си мислите че са цветя?????????????? newsm48.абе МЪЖ КАЖИ И НЕ ГО ОБИЖДАЙ Joy Joy Joy hahaha(В ТОВА чИСЛО НЕ ВЛИЗАТ НАшИТЕ ПОЛОВИНКИ,МАДАМКИ) newsm10 newsm47!
малееееееееее цял ферман написах Mr. Green!
мадамки,лека ви нощ!

# 92
Здравейте момичета,

нахлувам във вашето виртуално пространство за което моля да ме извините. Изчела съм всичиките Ви 25 теми и съм възхитена от вас ... страхотни сте. Винаги съм знаела, че жените ще спасят света и са основната движеща сила на всичко.

Та сега по въпроса който ме провокира да навлезна във вашето пространство - Депилация Wink

Има няколко теми във форума вижте тези линкове:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372634.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378626.0

Става въпрос за крем с масло от яйца на мравки, а също има и масло от яйца на мравки - може да потърсите при вас във Кипър по аптеките за подобни продукти с тази съставка сигурно ще има и дори може да са с по-добро качество.

Вижте и този линк, за да се ориентирате по-добре за какво става въпрос: http://www.skyface.bg/?page_id=2

Аз също се депилирам с депилатор и съвсем случайно попаднах днес в нета на тази информация и реших да я споделя.

По отношение на това, защо Ви чета --> може скоро да се присъединя към вашата славна дружинка Simple Smile

# 93
Хей банда кде сте всички smile3506
Нито закъска ,нито кафенце newsm78,каде се изпокрихте
Хайде заповядайте и не ме оставайте да се мъча само с това

нещо за преглъщане.....нещичко за подслаждане
приятен апетит  love001  love001

# 94
Здравейте момичета........... Изчела съм всичиките Ви 25 теми и съм възхитена от вас ... страхотни сте...
Е-те-тва се казва заклет фен newsm47 пък и още на първото включване се явява с полезна информация /относно епилирането/ thumbsup... Какво мога да кажа освен kittiwake, welcome в компанията ни!

Пепитче, душко, страхотни изкушения пак си наредила тука..., ама аз смятам да наблегна на пиячката.. Wine Glass..., че нещо ме е стегнала шапката и имам нужда да разпусна... Ха, наздраве! newsm24
Аанни, аз накрая не разбрах почваш нова работа за да имаш по-дълго майчинство ли newsm78... и каква?
блондич,живота е шарен!!колкото повече падаш,толкова по силна ставаш!....
Аотносно това, кво да ти кажа.... - зависи от камбанарията на която си...- гледано от своята, едни ще кажат, че живота е шарен, други че е кошмарен Confused... Лошото е когато си повярвал че си се събудил от един кошмар и ти се струва че ти просветва.., а всъщност това е само прелюдия към следващ още по-лош кошмар.... Да речем че аз просто се опитвам на пук на всичко да съхраня личността и духа си /или поне което е останало от тях/... Дали това ме прави по-силна не знам...... вероятно да......, но и да си силен понякога толкова изтощава..... Забравила съм и ми липсва усещането какво е да си жена.....- ама не жена в смисъл да чувстваш по себе си (докато ходиш навън) опипващи мъжки погледи - тях си ги усещам, ама не ме топлят....., а жена в смисъл да можеш да се отпуснеш на нечие рамо, чувствайки нежност, спокойствие, топлина, сигурност - рамото на някой, който го е грижа за теб и който просто би те прегърнал, без това да значи непременно че иска да те изч*ка /не че в последното има нещо лошо..., много си е хубаво даже..., най-вече ако и другите неща са налице../

Тая вечер не звуча особено свежо като репичка Confused... сори за което... - сигурно защото пак си имам грижи около Лора.., а като вземат да се случват такива неща.., отвътре ми се надига и ме стисва за гърлото усещането че нямам нормален живот... и може би никога няма да имам...

Хайде мацки, лека вечер и хубав уикенд!

# 95
Добро утро!Днес почивам,защото утре съм дежурна и ми се падат два поредни дни,да стана по-късно,а аз в 6,30 се събудих... CrazyТа да почерпя по кафенце.

Айде и аз отивам да доизпия моето.Лек ден!

# 96
  • Larnaca, Cyprus
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗДРАВЕЙТЕ ..... Hug
Ще ме извините че отсъствавх вчера обаче като се захванах с едно чистене олизах къщата ви вказвам ........... clean.....ми то от радост че днес СИНКОВЕЦА И ТАТИ се връщат не ме свърташе на едно място:mrgreen:
Гледам пропуснала съм важни моменти Laughing
Анче оправи ли компа newsm78.....а новата работа имаше предвид че ще е работодаля бебето нали Joy Joy.......еееееее много ужасен работодател и в същото време пък най прелестния на света нали newsm51
Мирка не се шашкай душа и аз съм така изпращам мъжо на работа и хооооооооооп в кревата уж да гледам някой филм уж smile3503 в последствие обаче при отварянето на очите ми се оказва че вече е сутрин hahaha
Китивейк добре дошла   bouquet ммммммммм чудесно кремче гледам обаче да няма опастност от този мравчен екстракт да вземят да се забяват и други ефекти освен излизането на космите newsm78 newsm78........а ти лично ползвала ли си го newsm78......и айде сега разправяй къде ще идваш с кой какво как кога .....щом си чела всички теми трябва да знаеш че съм мара подробната newsm48
Пепи кво стана са плажа бе човевк ходихте ли  newsm78 не ми казвай че ходите всеки ден щото направо ще се гътна  #Crazy аз не бих издържала #Crazy
Мирка чудесна закусчица мммммммм Heart Eyes

А по отношението на лазера ще ви кажа нещо за него има ефект до като го правиш спреш ли познай на кво заприличваш ...... Sick....може пък и да зависи от лазер уреда .........незнам аз ходих на лазер преди около седем осем години и не останах с добри впечатления  Sick.......преди година ми хвалеше един нов уред една приятелка в кавички и още я чакам да ми каже какъв е в кой салон е била ......... Naughty........големи тайни голямо нещо аз пък я зачеркнах и й се сърдя и въобще не й се обаждам ...........а ма кво толкова за лазера я питах не кви гащи носи мъжа й hahaha

Блонди
кво става бе човек що та е стегнала шапката нали уж ти ставаше и беше ок всичко tooth......айде чакам подробен отчет отивам да напукам малко пуканки и идвам да чета приготви фермана Hug

# 97
Добро утро, мацоранки!

Мирката, чудна закусчица - бравос! А не се сещам да си споделила какво по-точно работиш... newsm78... - като казваш че си дежурна, това ме навежда на мисъл, че си мед.сестра  costumed050.... Нацелих ли?

Катенцеййй, донт сЪ уори, душко... Hug - нищо специално.., т.е. няма ферман за изписване.... Просто Лора лека полека след спирането на лекарството започна да се възвръща към предишното състояние... най-обща казано зацикля в стереотипно поведение и се усеща че натрупва напрежение....и е имало в Дн.ц-р 2-3 нервни кризи, едната от които доста остра.. Sick...и най-лошото е, че съвсем незначителен дразнител може да провокира изпадането в такова състояние.. Sick..  Пак записах час за лекар за да се вземат мерки преди нещата съвсем да излязат от контрол.. Sad... Та затова ме стяга шапката... Всички /с малки изключения/ тук сте майки и знаете какво е тревогата за детенце изобщо.., а такива неща пък дето са ти съмвсем извън обхвата да ги нито предвидиш, нито контролираш... Уфффф, не ми се задълбава.., ако някой знае какво е да се чувстваш като в капан...- ей на такова е усещането... Аз отдавам тия промени на настъпването на пубертета.., ама ако това е началото, не ми се мисли какво още ме чака... #Crazy

Хайде повече да не ви затормозявам...
Хубав ден на всички!

# 98
Тцъ!В търговията съм от как се помня...А иначе съм учила Българска филология... CrazyВ момента работя в склад на едро и се водя офис-сътрудник,но де факто работя на компютър и с търговските представители,изписвам им заявките,приемам такива по телефон,на гише,ала-бала.Преди това имахме наш си магазин,но такъв е живота.В Кипър сигурно ще съм чистачка,но срамна работа няма.Важното е да сме заедно всички! Peace

# 99
  • Larnaca, Cyprus
Блонди да знаеш преди два три дена гледах по тв то предаване специално за деца с същите синдроми и направо се учудих че могат да получат криза от естествени за нас неща например силна светлина  newsm78 и особено висок шум  newsm78 и веднага ме наведе на мисълта вие като ходите на плаж да не би от слънцето да се изострят тези нервни реакции тя като се върне по принцип спокойна ли е newsm78 а на самия плаж  newsm78......да не би пък да сте се запознали наскоро със нови хора които я трявмират по някакъв начин  newsm78 ох много може да са причините ......ето пращам ти малко прегръдки Hug Hug Hug и на Лорчето малко Hug Hug Hug......а тя каква музика обича ако изпадне в криза и й пуснеш любимото й парче дали няма да помогне Rolling Eyes....
Мирка пишем заедно ооооооооо ти си почти на моя фронт бърборивия Joy Joy аз съм секретарка и счетоводителка ти горе долу и ти там Peace

# 100
Емен,емен.....да! Mr. Green

# 101
Катенце, мерси за загрижеността Hug Hug Hug... Не мисля че е от плажа, защото 1-во днес я заведох едва за четвърти път; 2-ро досегашните ни ходения са през 5 дни интервал, само за по час-час и половина максимум, винаги с шапка и под чадър; тръгва с желание, на самия плаж е спокойна, а и след това...; 3-то първия кризисен период беше в края на зимата, когато започнахме и лекарство, т.е. по време когато няма плаж, жега и т.н...., а и като по-малка имала е тежки периоди, но чак такива кризи... ooooh!... Затова го отдавам на хормоналното разбутване с началото на пубертета... После тия кризи ги е правила в дневния център... за най-острата се изясни несъмнено какво я е предизвикало, но за другите две.. Rolling Eyes... те не могат да си ги обяснят, т.е. било е нещо незначително /от тяхна гледна точка/, щом даже не са разбрали какво е.., но за Лора достатъчно за да я провокира Sick.... Изобщо това което си гледала във филма е много вярно - че нещата които ние не отчитаме дори, за аутистичните деца могат да се окажат от толкова съществено значение, че да предизвикат крайни реакции... Та тая тенденция при нас докато изобщо я нямаше, така се появи есента и постепенно взе да нараства и просто трябва да се вземат мерки, щото при изпадане в такова състояние тя буквално се "изключва" и недай си Боже, може да се самонарани или нарани друг неволно... А най-лошото е, че когато кризата е наистина остра /а не по-лека/ с нищо не можеш да стигнеш до съзнанието й за да я залъжеш/успокоиш... Sick... просто това са  много силни импулси на превъзбуда, които самото дете не може да контролира и които я поглъщат до степен, че и друг не може да й въздейства... Когато беше по-малка ставаше да я забаламосаш с музика.., или да й дадеш любимо лакомство..., сега също е възможно, но само ако е по-умерено разстроена... А ако е баш-криза, забрави! ooooh!.... Много е лошо да се чувстваш напълно безпомощен да реагираш и помогнеш.., а тези кризи се отключват най-ненадейно и от неподозирани неща, та нито можеш да предвидиш, нито нищо #Crazy... До момента може да е била съвършено спокойна.., час-два след кризата също "ни лук яла, ни лук мирисала".... и точно заради тая абсолютна непредвидимост и трудна овладяемост, нямам друг избор освен някакви медикаменти да й се назначат, защото явно вътре в нея нещо е разбъркано....... -
точно като при електрическа верига, когато има неправилно свързване и неочаквано дава късо съединение...

Уффф, извинявам се за лекцията!... Едва ли тия детайли ви вълнуват Embarassed.., ама на - да споделя Sad...

# 102
здравейте!аз съм тук!
БЛОНДИч,тук нещо вече ме натъжи! #Puppy dog.но за това сме тук ние всички нали????за добро или зло!!!!!!когато имаме гадни и подтискащи моменти да си ги излеем тук!!!когато сме щастливи нека зарадваме и другите!!трябва да сме съпричастни с всичко и всеки!!!  love001 newsm10.не знаех че малката ти има проблеми!!!????и това ме натъжи!!!какво да ти кажа??::абе живота не пита!кога идваш и кога ще си тръгнеш!колко е кратък,само!!!!!никой не знае кога!!!затова нека се радваме на това което имаме сега,защото сега ние живеем!!!
малеееее!!!прекалих май!!!много сериозно стана нещо!!?? newsm78!!
кати6,щастливка си ти а??????  chef bowuu smile3521 newsm76 luvbed 1dating newsm63 newsm74!браво така да се чува!много правилно си ме разбрала за моята нова работа Joy newsm10.сега поемам ново ръководство-майката в къщи!!задълженията ми се връщат отново от преди 7 год tooth 1stroller newsm30 1crib feeding newsm04 newsm75 newsm79 1ironing hang.някой от тях ги бях позабравила Blush!но съм адски щастлива! newsm44

# 103
Ехо и аз тук  :love001
Нещо за разхлада

ето и кафенце

Мирка,и аз съм на принципа,че срамна професия няма newsm10,а вие сигурно вече нямате търпение да дойдете тук Peace,....но за професията ти не се знае,може и нещо по-добро да намериш...защо не търсите още от сега и да я уговарете за по-късно Peace
Кате,абсолютно всеки ден сме на плаж newsm62 на нас страшно ни харесва,а и не викам по децата,там са на воля и правят каквото си искат...и не са ми на главата smile3521.....А ТИ ???...да се приготвяме или изселваме довечера за земетресението Joy
Аанн,споко всичко лекаполека ще се спомниш Peace
Блонди,каквото и да кажа ще е вече чуто ,може би ти е втръснало да ти дават съвети за това ето това е за теб и сладураната

Хайде милички да отивам да се подготвям за сватба,че този вечер трябва да се докарам повече от друг път newsm62 4470

# 104
  • Larnaca, Cyprus
Блонди извинявай че питам обаче това не мисля да помогнат само лекарствата няма ли някакви съвети от лекар или психолог или и аз незнам как да се справиш когато вече навлиза в пубертета ........ newsm78....
Анче да ти кажа бях щастлива във мига в който ги зърнах пред вратата и си ги целунах за добре дошли малко бъра бъра и после почнаха редовните претенции и бой единия с другия спорове надуха ми главата за отрицателно време пък не забравяйте и съседчетата още два на брой и те в нас компетентни в спора както винаги smile3515.....дано да не рухна до довечера че дето вика Пепи дръжте са че земетръса иде smile3508 newsm62........не слагай много високи обувки за сватбата че ако вземеш да падаш по някое време не е проблема в обувките ми в земетръса  rotfImao rotfImbo

А пък ние утре ще сме на плаж цял ден ще навирим крачета ще си почиваме че от понеделник на работа уф atwork

Момичета отивам да погледна крачетата как са дали имат нужда от малко епилация да ги лъснем да е красиво копитцето   261uuайде до после Hug

Общи условия

Активация на акаунт