Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на алергията към липа?
Как може да се установи алергията към липа?
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на алергията към липа?
Симптомите на алергия към липа включват суха кашлица, хрема и други респираторни проблеми. Тази алергия може да бъде диагностицирана с помощта на специални тестове, като например проба за цъфтежа на дърветата, като например липи. В случая с Люси пробата се оказа положителна за дървесни цъфтежи, което обяснява нейните алергични реакции.
-
Как може да се установи алергията към липа?
-
Какви съвети се дават за успокояване на дете, което се тревожи за летене със самолет?
За да успокоите дете, което се тревожи от летене със самолет, е важно да насочите мислите му към положителните аспекти на пътуването и предстоящата ваканция. Подкрепата и уверяването на детето, че всичко ще бъде наред също са от съществено значение. Освен това е полезно да избягвате негативни мисли и да насърчавате детето да се наслаждава на преживяването.
-
Какви са основните характеристики на почивката в Кипър?
-
Как се приготвя мусака?

картинките.....Вчера как може такова нещо да пропусна брата на бармана
,и да не се вреда,та Аанн го е взела за ней си
.....а днес всичко си показва
баш добре го скивах бааааатееееето ама късничко,а сега да не кажете че не видъъъ ето нещо за разхлада 
Идвам на готовата,сложена софра
към морето за т
- що съм й го била тропнала..... - бе ти ела ако ще за един уикенд, пък нЕма да са ръцете празни, ми току-виж нЕкой такъв батко-Гларус ти го е "тропнал" на теб...
.., но пък иначе компетентно мнение давам
.... Обаче със сигурност едно нещо знам - важното е на мъжо "хардуера" да не му стане "софтуер", че тогаз`вече лошо!...
че един вид развращавам тука кипърските булки
... Пепитка и Анни сами се зажалваха, че съм искала барамана за мен си само...

т.е как се справя синковеца сам и какви ги върши а между другото и да свърши малко работа по набирането на баскетболисти още малко и сезона ще почва нашия отбор има нужда от нови сили и таланти та отиде и там да хвърли едно очо
дет са вика с един куршум два заека 
......да не се е случила някоя случка и си мълчиш и ти
......аз разбира се не пропуснах гледката ама бутнах и мъжо и той да погледа да не изпусне сеира

Щото тез хубостници от Кипър никакви не се обадиха,така че почваме да търсим нещо тук,защото в Киппър няма кой да ни съдейства за друг отбор
И така...май вече можете да ме пишите към Бг мамите 
то тове е бебешок
да не стане ,,софтуер",че лоша работа
......Тоз господинчо Гларусов да не го е правил от скука
така на хлад,децето в морето и ти със синковеца на излежавка
,беше страхотно ....окъпахме се за всички вас,които не сте успяли още 

Ама този път пък аз ще сервирам
И да ви е сладко
.....за което мерси
...нито чистенето върви нито яденето нищо ви казвам не мога и да спя като хората до 12 един вечерта съм будна после спя за два три часа и хооооп пак се отварят очите към 3-4 сутринта уф 

.....да да ама не дето има една приказка значи през два дена ми излизат едни такива мънички и русички че не ги виждам та тя ква стана накрая тормозя се на всеки три дена .....
!!сигурно има вирус,надявам се да не е свински
таквизи - с душа~камбана
...
... - вярно е че сравнително по-бързо избиват нови косъмчета, но това е защото машинката не винаги може да ги отскубне от корена, често ги откъсва от ниво самата повърхност на кожата и затова... Лично при мен обаче още на втората година установих, че новопоникващите косми едно че растат по-бавно и второ че са по-нежни 

а и до сега обикаляхме по магазините и на децата им се играе някъде....мераклии за плаж.....хайде ...може и да почакам