Отговори
# 180
  • София
Чета ви, чета ви.... при нас е точно обратното... В момента, в който се разбере на кой какво му е криво на мен ми минава и забравям /или ако не забравя, не го споменавам/, а милото го гризе отвътре че сме се скарали и може после с дни да е в кофти настроение /което много ме дразни Simple Smile/
При нас той иска движение, а мен ме мързи та 2 ме виждам и ако нямам цел хич не ми се излиза, но ако трябва някъде да се отиде съм първа на пързалката...
Това ми напомня една случка от преди беба Simple Smile Ама няма да се смеете Wink
Излизаме от МОЛ-а, аз вървя устремено напред, палейки цигара и му давам зор, а той с торбите застанал на стълбите и си слага вазелин на устните... Май тогава осъзнахме че сме родени един за друг  Joy

Яна
, това с пишкането и на живо го видях  bowuu ама аз обикновено я хващам малката доста след като се е събудила... Ама ще пробвам де...
Толо, мерси за съветите   bouquet

# 181
Алхимиче, спирам, душата! Laughing Мен мор ми е сладоледът лятото и бирата. Всяко лято качвам по 1-2 кила от тях.
Яна, към нашата хлебопекарна имаше везна, така че чинно си измерих количеството. Simple Smile И програмата е най-простата, така че се надявам да стане. Къщата вече мирише на топъл хляб и с мъжо обикаляме покрай машината като гладни котаци. Пък след няколко дена ще се пробвам да сваря конфитюр от ягоди.  chef
Мамо З, песничката е страхотна. Половината неща съм ги чувала от майка си, а другата самата аз съм ги казвала. Колелото се върти...

# 182
Ламтурниче, Айла каза че като е варила конфитюр в пекарната незалепващото покритие на съда се е надраскало. Та имай си едно наум-ако искаш провери в темите за машина за хляб дали има такава опасност от семчиците на ягодите. Сега не мога да се сетя на Айла сладкото от какво е било, но ще я питам Simple Smile
Приятно хапване Simple Smile

# 183
ДНес бяхме на консултация: надебелели сме само с 200 грама и сега сме 6000 гр и сме порастнали с 3 см(вече сме 62).  педи каза, че грамчетата са малко, помагайте със съвети как да подобрим положението. Яна яде, когато тя реши, ако е жега през деня прави паузи от по 4-5-6 часа.  ядем 6-7 пъти на ден.

# 184
  • София
Знаех си аз че сте свестни  Party  Какъв радушен прием ми направихте! Мерси, мерси!
Днес четох разни теми и попаднах на тема за изцепките на татковците - цитирам от другата тема :

Таз сутрешен разговор с мъж ми по повод на дребния
Аз: Трябва да му купим гърне и да го пробваме без памперс.
Той: А, още е малък.
А: Ами той и без друго не се кефи на памперса, дърпа го.
Т: Той и пишката си дърпа. Но това не значи, че не й се кефи.

Голяма забава е в тоя форум!

Joy Joy Joy

# 185
  • София
Пете, ние бяхме в подобна ситуация и Хедра ме посъветва да кърмя на 2 часа, 4 през нощта.

# 186
Koй каза ХЛЯЯЯЯБ?  eat eat eat
 Ламтурниче, Яна, ако щете вярвайте, ама и аз пека в момента! Сега правя пълнозърнест хляб...Ама това за грамчетата не го знаех, а нямам везна, само мерителна чаша. Мерсаж! А като казахте конфитюри, аз съм се наточила за лютеница, ама сега малко ме притеснихте с надраскването...Другото, което непременно ще опитам е козунак (ама няма да чакам Великден  Mr. Green). И после ЩО (мама е 100 кила)? Embarassed

МамаЗ, голяяяяяяяяма песен! Страхотна е!  Party

А за караниците, информация на ухо: секс му е майката, момичета Wink Може да звучи малко просташко (и по мъжки), но съм забелязала, че има ли достатъчно секс всичко е наред  Peace Има една доста мръсничка поговорка, дето я чух в един мъжки разговор преди мнооого години, ама е много показателна за мен: "Суутрин жена на..ана, цял ден къща засмяна "  Blush Blush Blush Blush

# 187
Доре, на 4 часа през нощта или 4 пъти на нощ?

# 188
  • София
На 4 часа. Peace

# 189
Инче, утре ще проверя за играчката - трябва да е пристигнала и ще се отчета!
Мама Z - много хубаво си го казала това за любовта!
А затова дето копнах - просто се надявам един път съдебната система в България да проработи! #2gunfire

# 190
здравейте майчета,нямаше ме много време,тъпия компютър беше развален,колко много съм изпуснала ooooh!незнам как ще наваксам.
Но нека да се отчета
нашата мома е 7000грама и е 66см имаси и едно зъбче с много плюнки излезна ама без други симптоми ,много е спокойна иначе ,пее и се смее,а и вече се обръща по коремче и явно много и харесва защото само това прави, папка вече и зеленчуково пюренце.
Ох много друго имам да казвам но мъжо ми дава зор за компа че щял да си пуска филм #Cussing out #Cussing out #Cussing out аз цяла седмица съм без форума той филм шъ ми гледа #2gunfire ама кво да се прави.
айде лека и спокойна нощт от мен пък утре повече.
Целувки на всички мами и бебоци, Hug

# 191
Как сте за среща в неделя в Борисовата градина? Ние сме без татко и ще се разхождаме самички. Доре, на Хедра кутията е пълна и затова писах на Бу. Тя ми отговори за 1 кърмене време - 10 минути. Посъветва ме да увелича храненията до 9-10 на ден и според нея е нещо моментно и заради жегите също(нали в жеги не ядем).

# 192
  • София
Хехе, казах ти! Ама нали няма да ограничаваш времетраенето на кърменето? Ако иска повече от 10 мин, я оставяй... Hug

# 193
Ламтурниче, Айла каза че като е варила конфитюр в пекарната незалепващото покритие на съда се е надраскало. Та имай си едно наум-ако искаш провери в темите за машина за хляб дали има такава опасност от семчиците на ягодите. Сега не мога да се сетя на Айла сладкото от какво е било, но ще я питам Simple Smile
Приятно хапване Simple Smile
Ееее...Ще проверя, разбира се, надявам се да няма проблем, че така съм се навила. Не обичам купешки конфитюри, а ме мързи да слугувам цяла вечер край тавата със сладко, а сутринта да чистя пръските.
Хлябът стана страхотен, като едновремешният селски. Само горната коричка остана малко по-светла, ама реотанът ми е отдолу, така че явно няма как.
Мартеничке, мама е дебела, ама щастлива! Mr. Green Между другото и аз се учудих, когато чашата, която използвам за мярка на кексовете и уж е 250 гр. излезе 150 гр. на везната. Shocked А пълнозърнесто брашно не намерих. Взех грахам и типово, имам и царевично- утре ще правя експерименти.

# 194
Не ограничавам изобщо. Просто за толкова време се храни. Ти кога си на романтична вечер с Румен? За неделя как си?

Общи условия

Активация на акаунт