Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 322
  • 439
  •   1
Отговори
# 165
Валка, пощата ти е пълна и не ми дава да ти пратя л.с.

Мерси Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 13:50 от staro-novo

# 166
WomanitKa - благодаря за дозата, само детето да заспи и ще се надрусам яко  Mr. Green.... Да ти кава честно, определено ще ми бъде по-интересно да прочета гледната точка на Едуард в Новолуние.... след раздялата му с Бела.... отколкото остров Езме....  Ох, абе аз нямам търпение за края на Среднощното..... абе да призная, що не вземеш да напишен и останалите книги през погледа на Едуард........... много съм нахална   Embarassed

# 167
  • Разпиляна във въображението
Кристабел, откъде свали снимките на Роб от плажа? От линка към бюлетина не мога да ги сваля, а си харесях една две Praynig

# 168
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- Плажни снимки и клипче от сцена на плажа в Remember me

Клипчето можете да видите тук

Всички снимки тук ( много са )   цък

май пак ще изгледаме целия филм в снимки и клипчета преди да е излязъл на голям екран !

- Снимки под надслов – Роб и колата му , най-накрая света си идва на мястото

Всички снимки   тук

- Роб напуска снимачната площадка на Remember me – изглежда тъжен..

Още снимки  тук

- Две клипчета с Ashley Greene , която отговаря на въпроси свързани с инцидента на Роб с таксито   цък

- Още снимки от снимачната площадка

Всички снимки  тук

- И още

Другите  тук

- Скан на статия  от Entertainment Weekly , посветена на Роб и приятелите му – Sam, Marcus и Bobby

Статията  тук

- След тъжните снимки, ето и Роб отново весел !!!

Всички снимки   цък

- The Hillywood Show представят пародия на трейлъра на New Moon

Клипчето  тук
момчето, което играе Джейк е направо негов двойник!

-  Peter Facinelli спечели срещу  Rob DeFranco облога им за Twitter!!
На 30 юни Rob DeFranco ще танцува по бикини на Холивуд булевард.

Клипчето  тук

- Благодарение на Miriel ето и статия от българския печат , относно сблъсъка на Роб с таксито
статията  тук

НОВО!! НОВО!!!

тийзър към новата глава от фен фикшъна на Бони   

"Почти не усетих допира – толкова ефирна и мека беше. Ароматът й обаче ме зашлеви в лицето с пълна сила, но аз бях готов..."
а ето тук можете да прочетете цялата глава    “Изповеди”-част II-ра (глава 15 от “Среднощно слънце”)

Изповеди”-част II-ра (глава 15 от “Среднощно слънце”)

- старите бюлетини   тук

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 15:09 от мона лиза

# 169
  • София, България
пародията си заслужва  Peace
гледайте я  Mr. Green

Miriel, снимките можеш да свалиш от линка, който съм дала  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 14:51 от мона лиза

# 170
Хайде пак добро утро от мен  bouquet

Исках да ви споделя малко лично Twilight блог творчество Съботната рубрика на Дени! Мъдри мисли на по чаша кафе…

Бтв какво мислите за Емили?
Не мога да кажа, че ми е любимка, но е сладка, симпатична и т.н.
Озадачават ме разни коментари на фенове, как била грозна, имала целулит и т.н..........

Бтв 2 няколко пъти ми прави впечталение, не е muriel, а miriel, или грешката е в мен и става дума за др човек Blush?

# 171
  • София, България
Покрай Емили се сетих коя би била подходяща за Роб  Flutter
само незнам как е с годинките  Mr. Green

ето тази

така да ми харесва това момиче   Flutter

# 172
Бтв 2 няколко пъти ми прави впечталение, не е muriel, а miriel, или грешката е в мен и става дума за др човек Blush?

Аз съм, обаче няма никакво значение. Нали се доставя информация Wink

Намерих едни страхотни снимки на Роб, но първо чинно ще прегледам отново бюлетините за да видя дали не са пускани - нали ме нямаше няколко дни. Но Роб просто.... Ох Heart Eyes

мона лиза, веднаха свалих снимките, които исках. Мъжът ми определено вече ще изхвърли лаптопа, особено и след като Виктория постоянно тича след мен и иска да гледа Бела и Еди Laughing

# 173
  • София, България

Аз съм, обаче няма никакво значение. Нали се доставя информация Wink

Намерих едни страхотни снимки на Роб, но първо чинно ще прегледам отново бюлетините за да видя дали не са пускани - нали ме нямаше няколко дни. Но Роб просто.... Ох Heart Eyes

Miriel  Hug
много извинявай  Blush
аз един път като съм прочела неправилно и все така го чета след това  Tired
поправих се , пак извинявай   bouquet

# 174
Мона, няма значение. Не се притеснявай.

Прегледах бюлетините (не изборните) и не ги видях. Дано да не съм ги пропуснала и да дублирам снимките. Последната ми е любима вече - искам такъв автограф Laughing

# 175
WomanitKa - благодаря за дозата, само детето да заспи и ще се надрусам яко  Mr. Green.... Да ти кава честно, определено ще ми бъде по-интересно да прочета гледната точка на Едуард в Новолуние.... след раздялата му с Бела.... отколкото остров Езме....  Ох, абе аз нямам търпение за края на Среднощното..... абе да призная, що не вземеш да напишен и останалите книги през погледа на Едуард........... много съм нахална   Embarassed

rong За нищо ама сподели моля те имаш ли друг ник че нещо се сбърках  Joy
MuryG ???

# 176
А аз искам продължение на "Новините на Розали" - когато Едуард разбира за "смъртта" на Бела

# 177
  • София, България
То като са снимки  Mr. Green
няма лошо и да са пускани  -ей така да има нещичко за душата  Flutter

тези са много хубави  Hug

# 178
Ръцете и пръстите му Heart Eyes Heart Eyes. Само на първата не се виждат.

# 179
Момичета аз имам едно предложение за след обедна дускусия днес , винаги обсъждаме сериозните моменти в книгите , та предлагам малко да развеселим обстановката \не че не си е весела\ аз исам да ви питам кои са най-забавните моменти в книгите за вас ?   newsm78

Аз много се смях когато Зазоряване спойлер Джейкъб се заяждаше с Розали и й казваше вицове за блондинки !  Mr. Green край

Miriel снимките са страхотни !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт