Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 330
  • 439
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
Най-смешния ми момент е непубликуваната глава "Да бъдеш Джейкъб Блек" - там най-много съм се смяла

Цитат от непубликуваната глава "Да бъдеш Джейкъб Блек"- Та виждаш Бела с някакво момче в една страхотна кола (колата е първото нещо, което забелязваш. Доста е тунингована - всичко й е точно. Впечатлен си). Уверен си в мъжествеността си, за да признаеш, че момчето е наистина привлекателно. И тъй като си схватлив, можеш да видиш искрите межсу тях. Въздъхващ - все пак, винаги си знаел, че бързо ще я вземат. Но гимназиалните отношения преминават бързо, така че просто не му обръщаш внимание. Чудиш се кой ли е той (познаваш всички от квартала) и защо баща ти се държи толкова странно. Joy

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 16:13 от Miriel

# 181
На мен като цяло ми са забавни главите от гледната точка на Джейки, особено заглавията им.  Peace

# 182
СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ Два момента незнам ама много се смях на тях.
Пак са с Джейкъб свързани . Първия е когато си прави теста над Бела и й казва : Хайде дай най - доброто от себе си. Напрежението докато вдиша Бела и после тя като му казва : Аууу Джейк наистина миришеш  Joy Joy Joy
А втория е когато Бела разбира, че Джейк е инпринтнал Ренесме Simple Smile И като й казва нещо в което включва кратката форма на името й Неси и Бела как побеснява
-Кръстил си детето ми на чудовище -  и му скача Simple Smile Много се смях.
А и трети имам :Когато Бела би Емет на канадска борба  hahaha hahaha hahaha
КРАЙ

# 183
Mona   bouquet страхотен бюлетин  Heart Eyes

Ох , на вицовете за блондинки съм се смяла от сърце  Joy определено са ми най-забавния момент.

# 184
  • София, Дървеница
Отново да поздравя WomanitKa за страхотното продължение   на 15 глава bouquet     bouquet
Лек ден!

# 185
Благодаря много . Но ми се иска да обсъдим какво ви хареса и какво не удобрявате във ФФ.
До момента как чуствате образа на Едуард ?

# 186
Ами аз мисля, че току що ти отговорих на въпроса...продължавай в същия дух страшна си....

# 187
  • Разпиляна във въображението
Друг весел момент:

"Новолуние":
Той се замисли за минута.
-   Добре. Забрави ограниченията. Ако искаш да бъда този, който ще го направи – тогава имаш само едно условие.
-   Условие? – Гласът ми стана безизразен. – Какво условие?
 Очите му бяха предпазливи – заговори бавно.
-   Първо се омъжи за мен.
 Втренчих се в него, очакваща...
-   Добре. Не схванах шегата?
 Той въздъхна.
-   Нараняваш егото ми, Бела. Току-що ти предложих брак, а ти си мислиш, че е майтап."

Тук си представям кривата му усмивка Grinning

# 188
На мен пък това много ме расмя !  Laughing
Затъмнение \спойлер\

Следобедите бяха най-трудната част от денят ми. Откакто бившият ми най-добър приятел (и върколак), Джейкъб Блек, ме бе изпортил за мотоциклета, който карах скришом – предателство, което планирал, за да ме накажат, така че да не мога да прекарвам времето си с гаджето ми (който е вампир), Едуард Кълън ....

Как казва най-добрия ми приятел \и върколак\ и гаджето ми \който е вампир\ ....  като че ли е нещо напърлно нормално и естествено!   Mr. Green

# 189
Добро утро момичета !  Hug
Къде сте всички ?  newsm78
Айде това за расънване , че като гледам май още спите !  Heart Eyes

# 190
  • Враца
Момичета, не превръщайте темата в чат, моля ви!
Това е разрез с правилата на форума.

# 191
Да ви кажа честно Simple Smile Като мъж ми харесва повече актьора който играе Емет  Heart Eyes
Роб е сладур ама не би ми грабнал окото ако не беше изиграл толкова добре Едуард  Embarassed

# 192
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

-При Робсесд има нови снимки с Роб от снимачната площадка в Ню Йорк тук и тук

-MTV News са пуснали клип с интервю с очевидец на случката с Роб и таксито. Младежът, който работи във фризьорски салон близо до местопроизшествието (и май е fairy, съдейки по маниерите му и начина на говорене), така и не е забелязал за кого става въпрос (защото както казва- това е Ню Йорк, ако те блъсне такси- е и какво от това/случва се), но е чул силни писъци на девойки и един от два бодигарда да вика на феновете „Видяхте ли какво направихте?” (което беше цитирано вече от жълтата преса). Освен, че въпросният очевидец съжалява, че не е взел автограф или не е замъкнал Роб в салона, в който работи, интервюто не разкрива нещо съществено ( и аз лично не знам МТВ каква работа имат да го публикуват въобще, но явно всичко около Роб е новина...).

-Фен страниците изобилстват с поздравления по случай 108ия рожден ден на Едуард Кълън (somebody shoot me now!... щом и рожденната дата на фиктивните герои почна да има значение, значи сме много зле...), като Cullenboysanonymous са се поровили из YouTube за най-успешните музикални поздрави за и са ги събрали тук. Мацките от Туайтардед имат смешен и нецензурен пост по този въпрос, в който още веднъж се консултират с астрологическата книга, която използваха при разгадаването на привлекателността на Роб.

- Появи се тийзър-трейлър за нов филм с участието на Ашли, в който тя бива отвлечена и държана в плен от едно disfunctional семейство.

-Джаксън без риза можете да видите в (нефокусирана) снимка зад кадър от новозавършения, но все още неизлъчен филм Hurt, както и трейлъра на филма, можете да видите тук. (Хората знаят как да промотират филма, не може да се отрече).

-В годишната класация на МТV за най-значимите (поп)културни събития за 2009 г, „Здрач” се нарежда на 3то място, пред гей-браковете и Туитър, и след Лейди Гага и Барак Обама. Повече тук.

- Като говорим за попкултура, какво ще кажете за новината, че вече има Барби и Кен версия на Бела и Едуард, които може да се поръчат от ToysRUs??

-Видяхте ли бележките, които фенките оставят на колата на Роб? (Натиснете върху снимката, за да я увеличите и прочетете посланията)

-За любителите на игри, някои фенски страници са се обедили в Twilight Clue Contest, за чийто правила и награди можете да прочетете тук.

-  При Twilghtladies можете да прочетете за седмичните им награди, да участвате в седмичната анкета както и да разгледате фенарт, който фенове им изпращат.

- Нещо интересно- открих тази рекламна снимка (или манип/колаж??) на децата на Кълънови от "Здрач"-филма. Не съм я виждала досега, но всички на нея изглеждат страхотно (даже ме карат да гледам филма пак днес....). По-голяма тук

Предишните бюлетини са тук

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:03 от staro-novo

# 193
и защо такова затишие в темата днес?

я дайте малко предложения каква песен от 50те години е пуснал по радиото Едуард, докато се е прибирал с Бела след деня на полянката?
На мен ми се струва, че е някоя по-мелодична и безгрижна, от рода на Life could be a dream от "Колите" на Дисни/Пиксар ( със Светкавицата Маккуин), докато Уоманитка мисли, че трябва да е бавна и романтична

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 14:30 от staro-novo

# 194
Аз смятам че трябва да е това .
http://vbox7.com/play:af1942c9 - Обичай ме нежно.
http://vbox7.com/play:0526f132 - може и тази ... АМа не ми е на сърце.
Първо слушат радио с ретро хитове нормално е да пускат само известни пар4ета ... И той да започне да я пее за първи път осъзнавайки силата на текста й. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:08 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт