Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 331
  • 439
  •   1
Отговори
# 195
Първо слушат радио с ретро хитове нормално е да пускат само известни пар4ета ...

не съм съгласна, че по специализираните радио-канали се пускат само известни парчета- напротив....
освен това, Бела се учудва, че той знае текста наизуст (т.е. ако бяха толкова известни, и тя би трябвало да ги знае, а не да се учудва) Laughing

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:39 от staro-novo

# 196
Първо слушат радио с ретро хитове нормално е да пускат само известни пар4ета ...

не съм съгласна, че по специализираните радио-канали се пускат само известни парчета- напротив....
овен това, Бела се учудва, че той знае текста наизуст (т.е. ако бяха толкова известни, и тя би трябвало да ги знае, а не да се учудва) Laughing

Айде дай ми пример с такова радио. Радио 1 за класически хитове само хитове пускат. И не е задължително да не я е чувала а просто да не я знае цялата после идва мига в който го запитва той на колко е години т.е. вързва това 4е я знае наизуст с възможната му възраст.

# 197
  • Toronto
Staro-novo, благодарности за бюлетина!  Hug

Абе да не би да има някаква нова мода, според която трябва да ходиш с фланелка с пуснати бримки? Shocked Или нашето момче е прекалено небрежно по отношение на това какво облича? Той че е небрежен е ясно, ама чак толкова ли? Такъв сладур е иначе, пък все ходи все едно се облича от битпазара.

# 198
  • Враца
Staro-novo, благодарности за бюлетина!  Hug

Абе да не би да има някаква нова мода, според която трябва да ходиш с фланелка с пуснати бримки? Shocked Или нашето момче е прекалено небрежно по отношение на това какво облича? Той че е небрежен е ясно, ама чак толкова ли? Такъв сладур е иначе, пък все ходи все едно се облича от битпазара.

Ахам, не си далеч от истината.
Купува си дрехи втора употреба и си ги сменят с единия от приятелите си. Поне така казваше в интервюта. И наситина е небрежен, което според мен е част от чара му.

# 199
Според мен това са дрехи за ролята му във филма.
Даже се коментира сивата фанела със синьо ,че е за сцена от миналото на героя и за това е толкова ретро.

# 200
  • Toronto
Аз съм съгласна, че небрежността е част от чара му, ама от небрежност до небрежност има разлика.  #Crazy Неговото отива малко на пълен непукизъм вече. Бримките ми идват малко в повечко. Crazy

Цитат
Според мен това са дрехи за ролята му във филма.
Даже се коментира сивата фанела със синьо ,че е за сцена от миналото на героя и за това е толкова ретро.
Ааа, вярно, сега като каза се загледах, че на снимките на плажа е със същата фланелка. Еее, камък ми падна от сърцето, че не е тръгнал да ходи като циганин вече Joy

# 201
http://-spam082-/news.php?id=11847
 Ще се жени хубавеца Simple Smile Simple Smile Simple Smile .....

# 202
  • Варна
Е, уляха се вече. Не вярвам, чак пък брак.... Но съм склонна да мисля, че е хлътнал

# 203
Е, уляха се вече. Не вярвам, чак пък брак.... Но съм склонна да мисля, че е хлътнал

Оффф, тия пък наште винаги са с неверни и закъснели новини  ooooh!
Много са зле горките!!!
Клюката около уж-предложението за брак мина преди няколко месеца поне .....  Tired

# 204
Аз пък четох някъде не помня къде , че Роб е предлагал брак на Кристен 4 пъти , но тя винаги му е отказвала , защото си има сериозен приятел !  newsm78

# 205

Оххх, от издание, което не може свястна снимка да им сложи, а използва доста некадърни монтажи, какво може да се очаква..

# 206
Попаднах на едно трагикомично интервю с фенка, преследваща Роб... има хора, които са много по-зле от нас, да знаете...Направо ще си легна удовлетворена, че нашата мания не е нищо в сравнение с тази девойка от щата Джорджиа... Sunglasses
http://robertpattinsonwho.com/?p=3738#more-3738

П.П. Попаднах на препоръчан фенфикшън на английски за Новолуние от гледната точка на Едуард. Пускам линка тук, но не съм го чела. Рейтинга е като подходящ за 13 годишни, така че може да се чете свободно. Има общо 15тина глави (изборат се от падащото меню на страницата, вдясно горе или долу)
Кажете после хубав ли е.

http://www.fanfiction.net/s/4273193/1/Dark_Side_of_the_Moon

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:26 от staro-novo

# 207
Предварително се извинявам, тъй като не зная дали сте обсъждали това, но - ако Едуард можеше да чете мислите на Бела, според вас щеше ли да й обърне внимание?

# 208
Предварително се извинявам, тъй като не зная дали сте обсъждали това, но - ако Едуард можеше да чете мислите на Бела, според вас щеше ли да й обърне внимание?

Аз съм на границата Simple Smile В крайна сметка любипитството му е голямо. Незнам доколко щеше да му е интересна. Дали щеше да получи шанс да го заинтригува Simple Smile А и има моменти в който тя го заблуждава с лицето си 4е не се страхува, че не е изплашена... а фактически е по друг начин незнам дали щеше да е с нея наистина.

# 209
Здравейте Hug
Нещо много заспал понеделник е днес...ще пусна новините чак следобед,защото са много малко.Надявам се да се съберат повече дотогава Peace
Аз съм твърдо убедена,че Едуард не би погледнал по този начин на Бела,ако може6е да й чете мислите.Тя щеше да е "вкусна" за него,но едва ли би се влюбил...Може би би му помогнало само по-лесно да устои на изкушението да я убие...

Общи условия

Активация на акаунт