Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 335
  • 439
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля, че не би й обърнал внимание. Бела му е интересна, само защото е различна, а е различна (за него), защото не вижда какво става в главата й  Wink Според мен именно от любопитството тръгва всичко.

Още се чудя как да гласувам в анкетата  newsm78 Знам само, че със сигурност Затъмнение отпада

# 211
Здравейте !  Hug
Момичета нещо тези дни се излагаме , никакво движение няма в темата !  no

Предварително се извинявам, тъй като не зная дали сте обсъждали това, но - ако Едуард можеше да чете мислите на Бела, според вас щеше ли да й обърне внимание?

И аз мисля , че нямаше да й обърне внимание ако можеше да й чете мислите !  Peace

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:55 от ●๋: KatRin ●๋:

# 212
Сигурно понеделнишки всички имат много задачки, затова е толкова тихо тук  newsm78
Сигурно в бюлетина ще пуснете тези снимки, но не се сдържах да постна една като подслада за следобедното кафе Simple Smile

# 213
Дневен Бюлетин

Новини :
Видео на Роб на третия ден от снимането на Remember me виж
Пак клюки около Роб и как Кристен го ревнува от новата му колежка тук
Снимки на Taylor Lautner  в Канада

,всички снимки тук

Световни класации за книги вижте на кое място е Стефани  тук
Фен трейлър на Затъмнение виж
 Интересно :
Страхотно видео Новолуние,Бела и Едуард с песента My Immortal гледайте тук
и още едно тук
Фен арт,рисуване на Бела,Едуард и Джейкъб виж
Фенка говори за Роб и за това,че той е човек,а не вампир..гледайте(някой да се разпознава..надявам се не  Heart Eyes) тук
Видео от TwilightMOMS  как играят бейзбол тук
Ерин разказва за тортата на Едуард,която е направила виж тук
Снимка на въпросната торта

Кой е любимият ви вампир-номад? Можете да гласувате тук

Предишните бюлетини тук
P.S.Днес не съм във форма,но повече не намерих Embarassed,приканвам всички да ме допълват ако намерят с какво Hug
Sourire  Hug давай всички снимки...аз тези не съм ги намерила Peace

# 214
Christabel, мерси за бюлетина- после ще разгледам на спокойствие фентрейлътрите, изглеждат обещаващо Grinning

Наистина много тихо в темата тези дни... не знам защо така (ама не искам да досаждам с предложения за обсъждане, гледам че няма реакция

Хайде, до довечера

Уоманитка, болна-неболна, ако си в настроение, ще те подхвана и теб довечера като заспят децата- само си дай заявката  Laughing

Тази сутрин да ви кажа, се събудих, с диалога на Едуард и Бела от остров Есме в главата, не знам защо.. Wink спойлер Зазоряване и то разговора от сутринта след втория път, дето тя го питаше колко е нагазила лука, а той и казваше, че много, но се подхилкваше...тя се поогледа дискретно за синини, тоя я пита инвентаризацията пълна ли е, и след това обсъждаха таблото на леглото и канализирането на излишната енергия... Laughing направо си я визуализрах тази сцена- не знам сънувах ли още или се разсънвах, но направо си го представях като сцена от филм и пак си припомних, че диалозите в сагата от време на време са много свежи, и дълго ще има да ги помня...край

# 215
Вижте нещо,което не сме коментирали(благодаря за линка на mar4ela)
Дали Кристен и Роб са с една и съща тениска?При положение,че са в различни градове в момента newsm78

източник тук
Как мислите?

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 16:51 от Christabel

# 216
  • Варна
staro-novo
подхванах фенфика, който предложи от снощи. Лично на мен ми харесва (не че съм капацитет и се вживявам дали точно тов амисли Едуард). Написано е добре, болката му е толкова сина  Tired Още не съм свършила де. Пускай линкове и друг път, така не чета простотии  Hug
Сполейр Зазоряване Те двамата винаги се справят по-добре втория път, практика..практика... Край
Покрай фенфиковете се обърках нещо, как мислите Едурад дали целува истински Бела? На много места се споменава излизаването на отровата в устата му, чудех се дали  въпросната отрова е опасна за нея или е слабо концентрирана. Просто ми направи впечетление как се задълбава навсякъде. Предполагат, че само докосва устните й, а Стефани май повечкос траст описва  Whistling

# 217
Дали Кристен и Роб са с една и съща тениска?При положение,че са в различни градове в момента newsm78

източник тук
Как мислите?
Ако се съди по прическата на Кристен нейната снимка би трябвало да е стара  newsm78 Като материя ми изглеждат различни тениските

# 218
  • Варна

източник тук
Как мислите?
Ха-ха, а дали са в различни градове?!  Няма дим без огън, тия двамацата може и са заедно. Само не разбирам какво се правят на ударени...
Може тениската да обща от доста време насам, съдейки по това на каква дрипа прилича..

# 219
Аз блузите ги различавам по това , че над джобчето на блузата на Кристен  дупката е по-голяма , а тази на Роб е по-малка , но пък може от много носене да се е разширила !   Mr. Green

Ха-ха, а дали са в различни градове?!  Няма дим без огън, тия двамацата може и са заедно. Само не разбирам какво се правят на ударени...
Може тениската да обща от доста време насам, съдейки по това на каква дрипа прилича..

Peace Joy Joy Joy  Peace

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 17:56 от ●๋: KatRin ●๋:

# 220
охо, а пък аз си мислех, че нова тема ще сте подхванали докато ме нямаше,ама май всички сме почивали уикенда.
Обсъждахме забавните моменти от сагата. Като изключим вицовете за блондинки на Джейкъб,/ този за Голдън ретрийвър-а ми е любим/, много ми е забавен момента с играта на снежни топки в Midnight sun, когато СПОЙЛЕР Midnight sun трябваше да се правят на хора/нормални и Емет почти отнесе стенат на училището КРАЙ
Ако Едуард можеше да чете мислите и на Бела, може би също щеше да се  заинтригува от нея, защото той разбира, че не е като другите момичета в гимназията, щеше да разбере, че тя се интересува от него и не го приема за заплаха, каквато повечето хора виждат в тях, а по-късно щеше да види /а не тя толкова дълго да го убеждава/, че за нея той не е чудовище, а най-прекрасното нещо в живота й. Щше да разбере, че при първите им срещи тя през цялото време търси в себе си причина за неговата реакция спрямо нея, пита се защо я мрази и какво е сбъркала. Няколко пъти в книгите Бела, а и Едуард искат това да не е така - да може да проникне и в нейната глава.
 СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ....това става, в малка степен, като награда за всичките им перипетии и препятствия по пътя им ....и заживяли щастливо  Wink КРАЙ

# 221
veselinka,няма нужда да пишеш спойлери на Среднощно слънце,обсъждаме я свободно Peace
Иначе на мен ми беше много смешно,когато Бела си счупи ръката,докато се опитваше да удари Джейкъб,след целувката му Joy
Между другото,ето още един нов фен трейлър на Затъмнение...Страшно ми хареса Peace
Вижте го http://www.youtube.com/watch?v=PtSlL_R6WnA

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 19:54 от Christabel

# 222
Това май не е публикувано-Едуард срещу Бъфи:

http://www.4tnz.com/content/edward-cullen-meets-vampire-slayer

# 223
Това май не е публикувано-Едуард срещу Бъфи:

http://www.4tnz.com/content/edward-cullen-meets-vampire-slayer
hahaha  това е доста добро Бъфи и Еуард  Joy Joy Joy Popcorn

# 224
Не знам как са го измислили,ама на мен ми беше много смешно Mr. GreenНе мога да си представя някоя жена да каже,че е оттегчена от Едуард Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт