Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 286
  • 439
  •   1
Отговори
# 420
П.П. Ти 25 години за младежка категория ли я имаш? или 25 ти е вододела, или както на английски има един израз, "You're on the slippery slope to 30" (в превод? хмм..нещо като "Пързаляш се надолу по баира към 30 годишнината"??) Joy
Joy  hahaha Абе да ти кажа честно така съм се изпързаляла, направо съм се сурнала по баира през глава,че чак до 29 съм стигнала. Ама ми се иска да поизлъжа  hahaha
29? ама това наистина или от "онова" 29, като в афоризма, че най-хубавото десетилиетие в живота на една жена е между 29 и 30... newsm78 Joy Joy
Joy Joy JoyЕее, напълно си е истинско! Mr. Green Ама 30 ми е направо като deadline. hahaha A kind of final destination.

# 421
На Bruno му се иска да се е призимил върху Роб, а не Еминем на наградите на МТВ

http://iloveboyswhosparkle.com/?p=3261

Joy  Joy Този филм ще се гледа...предполагам, че ще е почти толкова смешен колкото "Борат" ...

П.П. Това с Еминем беше постановка, нали някой не се е объркал, че беше случайно... И Еминем каза после в интервю, че е било по сценарий и е знаел (но той добре изигра хомофобското възмущение, де...добър артист е)

# 422
Здравейте Twilight - фенки! От известно време следя форума и трябва да ви кажа, че е много готин! А ФФ на WomanitKa е страхотен, мисля че има сериозни писателски заложби  Simple Smile

# 423
Здравейте Twilight - фенки! От известно време следя форума и трябва да ви кажа, че е много готин! А ФФ на WomanitKa е страхотен, мисля че има сериозни писателски заложби  Simple Smile

Добре дошла  Peace
Радвам се, че ти харесва при нас и се надяваме да се включваш активно ... трябва ни малко "свежа кръв" (no pun intended  ...не, не го казах с вампирски подконтекст)  Laughing Laughing

# 424
Ще се опитам да съм активна доколкото е възможно, тъй като от 1 юли ще почвам курс English upper-intermediate интензив и ще видим как ще го съчетая.  newsm78   А по въпроса за анкетата и аз съм "за".  Wink

# 425
Ще се опитам да съм активна доколкото е възможно, тъй като от 1 юли ще почвам курс English upper-intermediate интензив и ще видим как ще го съчетая.  newsm78   А по въпроса за анкетата и аз съм "за".  Wink

Е, как ще го съчетаеш... че ние тук даваме в темата толкова материали за четене и цитати на английски, че направо трябва да кажеш на преподавателите и другите курсисти, че е задължително да ни посещавате  Laughing  Hug много сме полезни за усъвършенстване на английския- както цялата Туайлайт мания, между другото (не че не го знаеш от личен опит...)  Hug

# 426
  • Варна
И аз съм "за" анкетата, макар че съм се "плъзнала " по друг хълм вече  Thinking
старо-ново, напиши, please, от 30-35...че ще ме вкараш твърдо към 40така Joy
Trinity2007, винаги има време за малко Здрач  Mr. Green
Макар, че ..срам..още не съм прочела последното допълниение на Womanitka  Blush Лошото е, че  нямам време да наваксам скоро, а съм любопитна. Но все пак плажжжжа побеждава Здрача  Mr. Green

# 427
старо-ново, напиши, please, от 30-35...че ще ме вкараш твърдо към 40така Joy

ама защо толкова ви притеснява анкетата и на колко години сте? Laughing  нали е анонимна... няма нужда да се притеснявате или послъгвате и да се слагате в предната категория... Laughing мислете го така- вашата откровенност ще накара някой по-млад от вас да се чувства по-добре (или по-малко зле), че манията е ударила и по-възрастните...  Hug  Hug

(аз съм на 35, между другото...               ето, някой почувства ли се по-добре, прочитайки за моята възраст?....добре...  Hug

Не е нужно в началото на другата тема да си признавате възрастта, като казвате какво сте гласували, споко...  Peace  Laughing

# 428
staro-novo, я си признай тогава, ти към по младите (30-35) или към по-старите (35-40) ще се пишеш. Mr. Green

Я по-добре ги направи ....26-30, 31-35, 36-40 и т.н. за да няма чуденки.

# 429
staro-novo, я си признай тогава, ти към по младите (30-35) или към по-старите (35-40) ще се пишеш. Mr. Green

Я по-добре ги направи ....26-30, 31-35, 36-40 и т.н. за да няма чуденки.

приема се  Hug

# 430
Едно 29 от мен имате Simple Smile ама викам да ги натряска до 66-70 Simple Smile В този форум не влизат само мами Simple Smile Има и мами на мамите Simple Smile Да не се чустват пренебрегнати  Heart Eyes

# 431
Здравейте! От доста време Ви чета. Надявам се да ме приемете.

# 432

bouquet  Hug Добре дошла докъде си с книгите ?
Казвай кой тим си Едуард или Джейкъб ? Харесваш ли Бела  Heart Eyes Party Давай залей ни с информация Simple Smile

Момичета аз отивам на вилата с лаптопа нямам нет там Simple Smile ама едни полянки дървета една романтика Simple Smile Ще се върна с написана глава или описан остров Есме, че свекървата всякак се грижи за душевния ми мир  Heart Eyes

# 433
  • Варна
Не ме притеснява възрастта ми, ама ще ми гадно да съм направо в категория 30-40. 30-35 ми е добре, все още съм 34  Joy, не ми личи по акъла, ама стига толкова спам
Уоми, чакаме острова, ммммм кеф

# 434

bouquet  Hug Добре дошла докъде си с книгите ?
Казвай кой тим си Едуард или Джейкъб ? Харесваш ли Бела  Heart Eyes Party Давай залей ни с информация Simple Smile

Момичета аз отивам на вилата с лаптопа нямам нет там Simple Smile ама едни полянки дървета една романтика Simple Smile Ще се върна с написана глава или описан остров Есме, че свекървата всякак се грижи за душевния ми мир  Heart Eyes

Joy леко, как подхвана новата съфорумка, да не се уплаши  Laughing

приятно почиване и творчество  Laughing  хайде в другата тема да обсъдим остров Есме и другите моменти в Зазоряване..защо книга за 14 годишни се харесва на (дърти) магарици като нас, и какви скрити послания е заложила Стефени в сагата?!?  Laughing... може да почнем още от Затъмнение, де...

Общи условия

Активация на акаунт