Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 308
  • 439
  •   1
Отговори
# 135
Аз сега се посмях с една статия във vesti.bg по повод удара с таксито(споменават и тълпите фенки,които постоянно преследват Роб),едно изречение гласи:

"Ако доживее до есента, Робърт е и сериозен претендент за титлата "Най-сексапилният мъж на годината", присъждана от сп. "Пийпъл".

# 136

Малко тъжен Роб...

Ама пак е хубав...

# 137

Малко тъжен Роб...

Ама пак е хубав...

Много е хубав  Heart Eyes

# 138

Ама ти нали Роб го харесваш само с грим/в роля като Едуард?? Да не си му станала фен по принцип вече??
 Mr. Green

# 139
аз, такова, запис, дано този път успея да се включвам по-често Embarassed

заради часовата разлика като стана има по 4-5 страници и толкова много изоставям, че коментарите са ми невалидни..

старо-ново, много, много хубав Роб на последните снимки. мерси!
----------
ако някой иска да си купи Simple Smile -

възглавница: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=23399500
одеало: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=26246449

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 21:54 от benson10

# 140
  • Варна
И аз ги гледах тия снимки, разкошен е. Вярно, че изглежда тъжен или замислен, но просто нямам думи  Blush Брях и аз като една тийнеджърка се разпърхах...

# 141

Ама ти нали Роб го харесваш само с грим/в роля като Едуард?? Да не си му станала фен по принцип вече??
 Mr. Green

Embarassed Embarassed Гледай сега как ме засрамваш Simple Smile Аз между другото вече само с тая роля ще го свързвам . Направо не искам да гледам други филми с него.

# 142
аз, такова, запис, дано този път успея да се включвам по-често Embarassed

заради часовата разлика като стана има по 4-5 страници и толкова много изоставям, че коментарите са ми невалидни..

старо-ново, много, много хубав Роб на последните снимки. мерси!
----------

Оууу, Бенсън, добре дошла!! Отдавна не си се вяствала.. Hug Щом коментираш снимките на Роб, да разбирам ли, че гузната съвест е понамаляла? (и аз така напоследък Grinning- даже обяснявах в миналата тема за твоите и моите резерви по зяпане на Робови снимки и стимулиране на търсенето....но от време на време трябва да се разпуска душата)

Няма остарели по актуалност коментари- четеш, когато можеш и пускаш коментар за което искаш, тъкмо може пак да се възобнови някоя дискусия Wink

Хайде, включвай се по-често!! Grinning

Embarassed Embarassed Гледай сега как ме засрамваш Simple Smile Аз между другото вече само с тая роля ще го свързвам . Направо не искам да гледам други филми с него.

Аз пък се надявам да има дълга и успешна кариера и да ни изненадва с други превъплъщения... Но момчето е определено "Hollywood's golden boy" material, мисля че желаещите да го гледат в който и да е филм, в който ще се снима през следващите поне 2 години, е голям (аз вкл.) и е златна мина за филмопроизводителите, които успеят да го привлечат за свой проект... ето, този филм, дето го снима в Ню Йорк в момента- сигурно няма да е шедьовър, но пак ще го гледаме, нали... по-добре поредната любовна история, но с Роб, отколкото поредния екшън/драма с Анджелина Джоли или поредната комедия с Дженифър Анистън, ако питате мен... нещо свежо трябва Grinning

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 22:26 от staro-novo

# 143
  • София, България
На мен пък точно ръцете й ми се виждат доста тлъстички  Laughing

# 144
WomanitKa ....да те питам нещо /това е вместо запис  Embarassed/.....абе, душичка, кога сте качваш и други глави на Среднощното слънце.....ти си ми дозата, вече изпадам в абстиненция  Sad.....
П.С. Съжалявам ако си съобщавала нещо свързано с това, ама нямам възможност да чета всичко... много съм се закрастила по творбите ти и нямам търпение за още.....

# 145
WomanitKa ....да те питам нещо /това е вместо запис  Embarassed/.....абе, душичка, кога сте качваш и други глави на Среднощното слънце.....ти си ми дозата, вече изпадам в абстиненция  Sad.....
П.С. Съжалявам ако си съобщавала нещо свързано с това, ама нямам възможност да чета всичко... много съм се закрастила по творбите ти и нямам търпение за още.....

bouquet а вие сте ми моя хероин Simple Smile Част 2 от Изповеди вече е в коректора утре ще е на линия за прочитане .

# 146
Ау, благодаря мнооооого да знаеш, че и половинката ще ти е благодарна, от една седмица само му мрънкам на главата да не би нещо да е станало и да си се отказала.... ooooh!
Вече съм спокойна, мъжо и той...... лека вечер и да сънувате как карате тъжния Роб от снимките да се усмихне.......

# 147
Е,кажете ми как да спя сега  Confused

Това е от снимането на Remember me...
Мона лиза ще ви пусне подробности утре Peace

# 148
Лелее, колко само съм изпуснала.
Да си призная не съм се включвала от към 1000 теми назад Mr. Green имам бесни ремонти на главата и грам време нямам Crazy
Ако трябва да съм честна, намерих една публикация на старо-ново и по нея "хванах" темата тука Laughing
Така че само се записвам и отивам назад да наваксвам Hug

# 149
Добро утро  bouquet Или лека нощ, аз още не съм си лягала Crazy

Общи условия

Активация на акаунт