Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 296
  • 439
  •   1
Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Каква беше хватката за намаляване на снимки в мнение?

Заповядай - Лесен начин за намаляване на снимки в мнение:  [img] се замества с : [img height=300 (или 200, 100, 150...)] и снимката се намаля, до желаната височина. Предлагам да го запишем към правилата като уточним размера на снимките. Моята и тази на wami и други, са доста големи и заемат място.

Старо-ново запиши това в правилата за да е по-лесно.

# 121
Дневен Бюлетин

Новини :
Кристен пристига в Coast Anabelle хотел

повече снимки тук
Роб в Ню Йорк с вратовръзка

повече снимки тук
Календар на Новолуние с цялото семейство Калън за 2010 г

вижте го по-голям тук
Клипче от ЕТ с Роберт виж
Смешна снимка на Кристен и Дакота

виж тук

Интервюта :

Интервю с Daniel Cudmore,който ще играе Феликс тук

Sci Fi Wire интервю с Джаксън тук
Интересно :
Парти за рожден ден на тема Здра4

по големи снимки тук тук тук
Торти
Една австрийска статия по повод излизането на Здрач на DVD в Австрия(на български) тук
Предишните бюлетини тук

# 122
Момичета,много муден ден...нищо не ми се прави,нищо не се случва...
Незнам как е при вас...тук чакам буря(истинска  Confused) но дотогава е такава жега,че...
На тази снимка Ники ми е направо Sick все ми прилича на Шакира Grinning,само дето последната е сто пъти по-готина...

# 123
Въй, Кристен е неузнаваема и според мен откровено погрозняла Sick

# 124
Хубава си е , просто тая прическа не е нейната, пък и черния цвят   Grinning

Благодаря за бюлетина   bouquet

# 125
Въй, Кристен е неузнаваема и според мен откровено погрозняла Sick
Peace Да и на мен много погрозняла ми се вижда !  Sad

Момичета,много муден ден...нищо не ми се прави,нищо не се случва...
Незнам как е при вас...тук чакам буря(истинска  Confused) но дотогава е такава жега,че...
Аз пък днес съм в много добро настраение , времето е много хубаво , а пък и довечера съм на парти !  Party
Christabel благодаря за бюлетина !   bouquet

Айде момичета отивам на фризьор  smile3553 и сигурно няма да имам време да пиша повече днес , така че до утре !  Hug

# 126
С тази къса коса вече успях да я свържа с "момчето" от "Паник стая". Миналата седмица останах будна по нощите за да гледам най-накрая филма и да видя играта й там. Така и не успях да свикна, че ролята се играе от момиче, а не от момче. Но и там беше с къса прическа Wink

●๋: KatRin ●๋: , внимавай с фризьора да не е почитател на новата прическа на Кристен Peace

# 127
  • София, България
Christabel  Hug
благодаря за бюлетина  Heart Eyes

# 128
Мен Кристен не ми изглежда толкова напълняла,колкото подпухнала...след доста купони и алкохол така изглежда човек на другия ден Sunglasses
май много се вживява в новата си роля Confused
Особено тук  Thinking

Сега дори и потниците почна да завързва отпред...досега бяха тениските Sick

# 129
Christabel, късно, но качествено.  bouquet
Много сладък този Роб, като прилежен ученик с тая ризка и вратовръзка.  Embarassed Ох, леля Ви пак се размечта.

# 130
Здравейте! Напоследък нямам грам време да пиша и само чета набързо- радвам се, че форума оцеля! Mr. Green Christabel, благодаря за бюлетина!   bouquet Браво на Womi - и аз съм ти фен- знаеш-благодаря ти  Heart Eyes - фикшъна е наистина много хубав!   Hug Кристен от ден на ден изглежда все по -зле, дано е само заради ролята, че хич не ми изглежда добре такава.  Sick  Виж Роб е друго нещо - явно ще бъде разкошен и в новия си филм.  Heart Eyes Айде доскоро и дано да заформим хубава дискусия, че и аз да се включа- bowuu

# 131
  • Toronto
Хайде малко горещи снимки на Роб от новия филм:

http://www.laineygossip.com/Robert_Pattinson_kissing_on_the_beac … tID=0&CelID=0

# 132
Много сте кротки къде сте всички?

# 133
Ей днес като за петък сме много кротки и тихи.....май всички са на партита  Mr. Green
А тези очила и в новия филм ли ще участват? Май му е време да разчупи "Джак Никълсън" излъчването. А мацката е сладка......

# 134
Каква беше хватката за намаляване на снимки в мнение?

Заповядай - Лесен начин за намаляване на снимки в мнение:  [img] се замества с : [img height=300 (или 200, 100, 150...)] и снимката се намаля, до желаната височина. Предлагам да го запишем към правилата като уточним размера на снимките. Моята и тази на wami и други, са доста големи и заемат място.

Старо-ново запиши това в правилата за да е по-лесно.

Опитах сега- но първия пост е остарял и не може да се коригира...може в следващата тема (но няма да го слагаме като правило, а като удобство, нали...)
Между другото, този трик е удобен и ако се цитира пост със снимка, но снимката се намали в цитата (защото си спомням преди няколко теми, че имаше призив от май мода да не се цитират снимките, за да не натоварват темата)

Кристабел, мерси за бюлетина Hug

И според мен Кристен малко е наддала- личи си по раменете и ръцете

Общи условия

Активация на акаунт