Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 289
  • 439
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Wink
WomanitKa  Hug
Дано да е добре нашето момче,и само със шока да си остане.Не е леко да си звезда.
●๋: KatRin ●๋:  Wink
И на мен малко понадебеляла ми се стори Кристен,но ми харесва така,по женствена е сякаш Wink
П.С-и аз последно на крака надебелявам,за това не ми личат килцата отгоре Wink
В неделя отивам на море за седмица,така ще ми липсва темичката,но ще се отдам на релакс,няма да се доближа до компютър.Веднъж годишна си давам почивка от него Laughing

# 106

Потвърди се вече, че не е ужким Wink
Нелепото е, че гардовете са го бутнали в трафика.
Уволнете ги!

И после как да не е параноик? Няка такива некадърници, честно  ooooh!

# 107
Добро утро момичета !  Hug
Айде кафето от мен и няколко снимки за добро настроение днес !  Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 10:07 от ●๋: KatRin ●๋:

# 108
Каква беше хватката за намаляване на снимки в мнение?

# 109
Хубави снимки за добро утро Simple Smile Аз ще добавя и д-р Кълън Simple Smile

# 110
  • Варна
Добро утро!
Спойлер Зазоряване Едуард и той такава drama queen  ooooh! Абсолютно го разбирам, съчуствам, дори си се мъча да си представя агонията му от състоянието на Бела. Чувството, че той е причината за страданието й му пречи дори да си помисли за собственото си дете. Ама да я предлага на Джейк, беше отчаяно. Джейк горкия, се оттърва от тях чак като импринтна Ренесме. Толкова го тормозиха това момче... чак ми дожаля за него. Иначе все си мислех колко съм прецакана с остров Есме, нали се сещате цензура, но не би била нашата книга а евтин булеварден боклук, ако всичко беше описано. Така ще си представяме  Blush Боят с Волтури ме умори от смях, все едно X-men. Хич не й се отдава на Стефани да пише екщън. Край
Womanitka, завиждам ти за старанието да влезеш в главата на Едуард. Лично аз не мога точно да си представя како му е, прекалено малко информация може да почерпим от Бела/Здрач, за да сме сигурни. Определено твоя фенфик е на мноого високо ниво, все едно Стефани си чета. Като се има впредвид какви боклици изчетох в стремежа да си запълня дневната доза Здрач  ooooh! Имаше един, в който Едуард беше заспал, а Бела нещо си мислеше  hahaha Много се смях...

# 111
Имаше един, в който Едуард беше заспал, а Бела нещо си мислеше  hahaha Много се смях...
Joy Joy Joy

Womanitka страхотна си мила , " Целувката" е направо зашеметяваща ! Браво и продължавай все така  !    bouquet Hug

# 112
  • Варна
Отивам на зъболекар, ще ми вадят зъб. В такива моменти искрено ме е яд,ч е не съм вампир  Mr. Green

# 113
Отивам на зъболекар, ще ми вадят зъб. В такива моменти искрено ме е яд,ч е не съм вампир  Mr. Green

Ох горката Simple Smile   bouquet

# 114
  • Варна

Ох горката Simple Smile   bouquet
Уоми, дали ще е готава редакцията, че да се утеша с творенията ти ? Simple Smile
Уф, тръгвам вече

# 115
Катрин, с тия снимки дето пожелаваш "Лека нощ" хич не е лека ноща след това, но виж сутрешните ми оправят денят /особенно днес, че ми е толкова криво/.
Това с таксито - голяма истерия и глупост на бодигардовте. Очевидно не се справят и трябва да ги сменят - ще ми увредят нещо РОб тия фенки и после кво?  Wink
СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕПървата част ми е много ревлива, даже мислех да я спра за известно време, но пусто любопитство. Незнам какво е да виждаш смисълът на твоя живот да страда по невероятен начин и въпреки всичко да иска да запази това същество.В тази част Едуард малко не ми беше симпатичен, заради отношението към Бела и бебето /имам чувството,че дори мразеше бебето/, но наистина страхът от незизвестното и възможността да загуби Бела го накара да се решава на такива крайни мерки - аборт, или Джейк...КРАЙ
Красе, мисли си за нещо хубаво и няма да го усетиш - мисли си за фенфикшъна на Уоми, например. Кураж!

# 116
СПОЙЛЕР ЗАЗОРЯВАНЕ Ами той вижда себе си като чудовище . Никога до сега никой от тях не е знаел, че може да има дете от такава любов. Значи той е чудовище Бела е човек , а това в нея я убива бавно. Значи и то е чудовище като него. Как да го мисли за дете като за него това е извратено, непознато и явно смъртоносно. Въпреки всичките си опити да я запази жива в крайна сметка вижда Бела как гасне отново заради него. Сигурно е агонизирал милия  smile3518. Би искал да го махне от нея, но тя недава. Избягва от него и отива при Розали единствената която и симпатизира в тая лудост. Къде би отишла ти ? При баща й неможе при майка й неможе . Отива при Джейкъб. Ако добре се сещам му обясни и защо . Защото Джейк и Бела имат някаква връзла която той не разбира, но сега тя може да я спаси. Вижда как Джейк си мисли, за децата които биха могли да имат с Бела и че те нямаше да я убиват така и се хваща за сламката, изкушава го с това което Джейк иска най - много за да го накара да говори с нея да я спаси !  Weary КРАЙ

# 117
Момичета,много се извинявам,но днес бюлетина ще се забави....ще го пусна чак към 5 часа... Embarassed Praynig

# 118
Момичета къде сте ?  newsm78
Незнам какво да пиша затова айде една голяммммааа порция снимки от мен !  Hug

# 119
  • Варна
Спойлер Зазоряване Като се сетя аз какво причиних на мъжа ми като раждах със своя егоизъм ooooh! Говорех нон-стоп по телефона с него и му обяснявах кокло и как ме боли, ревах и се оплаквах. Горкият човек и той сигурно си е мислел, че заради него страдам, а аз с тъпия си егоизъм само исках да се разтоваря и да натоваря друг! Така, че Едуард  не знам как е бил изообщо в състояние да стои до нея, виждайки какво е "причинил". Той е чудовище, това в утробата на Бела е още по-голямо чудовище и от него  след като я убива. Едуард все страдаше за нещо из цялата сага, но тук май наистина е на ръба. Край
Womi, раззкошш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт