ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 664
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Оле, винаги съм казвала,че определено не ни е скучно  Laughing

Астарта, как оплю телците ти с един замах  Joy  Явно става дума за мъжете телци, защото ние - жените телци сме си мноооого романтични даже ...или поне бяхме такива  Mr. Green

Моя мъж пък ако не е цвете например, вече за подарък ми дава пари и аз сама си го избирам подаръка. Така и двамата сме доволни, защото той чисто физически няма кога да се занимава с това, а и така аз ще си купя каквото искам и от каквото имам нужда  Simple Smile Имам "скъпи" за мен подаръчета и стихчета и тем подбни работи, които грижливо пазя в една специална кутия, но тогава той беше и на друга работа - хаха, естествено, че не е само това причината, но кво да се прави - такъв е живота  Mr. Green
П.П. Не се примирирявам лесно, но специално за това нямам нищо против да е така - устройва ме даже.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:38 от Ninche

# 16
Астарта, как оплю телците ти с един замах  Joy  Явно става дума за мъжете телци, защото ние - жените телци сме си мноооого романтични...или поне бяхме такива  Mr. Green

Моят мъж е теле, явно има и романтични телци.

Нип, заедно сме в кюпа. И аз нямам превод, но само за Май, моята декларация е по-нова. Ако са минали 15 дни от подаването на декларацията ти, провери с НОИ какво става, може работодателя нещо да е сгафил.

# 17
Дуци, уби ме!  Joy hahaha

Аз обаче пак да ви кажа, че той не забрави датата, а просто не му беше до празнуване. Още предишния ден коментирахме, че искам поне да ме разходи в градинката /като кученце на каишка/ Mr. Green. Но той не ме и целуна за поздрав, за едното здрасти както се вика...  Crossing Arms

Иначе и аз съм на мнението на Катче и Донка. Преди всичко е уважението и любовта, която все още изгаря към него. Обичам го до безумие и затова и не му се сърдя, просто му се чудя на акъла. За изненадите към приятелите ни е първа писта и винаги измисля невероятни чудатости, но....за такива дребни неща... Винаги съм му напомняла за дати и празници, независимо какви. А, и той винаги е казвал, че аз съм тази, която трябва да ги помни, за да му напомням на него.

# 18
  • София
А, така - браво на Олето на мъжа - телец  Laughing Моя е стрелец и беше СУПЕР романтичен, но  точно в момента и на двама ни романтиката е на заден план малко  Confused

Дея спи - и само си мести позите : в момента е пак по корем с вирнато дупе нагоре и двете ръце изтеглени напред  Heart Eyes А аз от 7 без 10 съм на линия, заради Билянка, че я оправях за градина и така съм в очакване уж всеки момент да се събуди, а имам толкова неща за вършене  Embarassed Затова е тази моя активност тук, а още леглата не съм оправяла, но днес няма да излизаме, така че има време за всичко  Grinning

# 19
Дуци, невероятна измама Joy Joy

Нип, аз ни най-малко не съм примирена. Аз съм водолей и по-важна от мен няма Joy Моят мъж не забравя дати, но не е романтичен. Но тъй като предпочитам изненади пред "ето ти пари-купи си" /винаги мога да си купя това, което искам/, това ми липсва. Той дори е много грижовен, но в ежедневието е много труден. За всичко трябва да напомням, да повтарям.... и това ме изморява.
   А по повод посочените подаръци предварително..пита ме какво искам за рождения ден и понеже скоро бях харесала едно бижу на витрина, а също и едно боди, му казах да си спомни какво ми е харесало. Напънал се той, спомнил си, но  не бил сигурен кое ми е харесало - взел и двете. hahaha

# 20
И аз съм в чакащите от НОИ за доплащане за април и за юни. Close

# 21
Леле, Катче, щях да падна с твоя мъж  rotfImao А Клисурският манастир е страхотен. Там бяхме преди да запишем Сами в Св.Мина. Обаче вече не правят кръщенета  Sad Това ми се струва много неправилно, нали затова са църквите и манастирите.
Белинда, ми що не свиркаш, душа? Веднага ставаме клиенти на домашната ти кухня.   chefАз също бих му готвила редовно, но не готвя за нас заради диетата и ми е трудно да правя само за него разнообразни храни в малки количества.

Много интересни стратегии с мъжете Laughing Пламен не забравя празниците (засега) и ми прави страхотни изненади, но и той обича да ме пита какво искам. Аз му изреждам 5-6 неща, от които имам нужда, а ако не се сещам му казвам "ами не знам, изненадай ме с нещо". Разбира се най-хубаво е когато ме изненадва без предварително да подпитва Heart Eyes Но Дони е напълно права че най-важно е да ни обичат и уважават. Останалото е малко романтика и усилия от двете страни да не се поддадем на рутината.
Аз предпочитам да ми показва че ме обича всеки ден, а не да ми го казва постоянно без да го усещам реално. Например снощи имах ужасно главоболие, чак не можех да заспя. Стана да ми разтвори един аулин в 2 часа и после ме е гушкал докато ми мине. Занимаваше се със Сами, който тогава се събуди и взе да мрънка. Сега съм с много силни болки в ушите и излезе от работа да ми купува лекарства и да ми ги донесе. Ежедневната помощ с детето и домакинството е безценна за мен. Така разбирам аз любовта. Изтрябвал ми е някой ромео дето ще ми се обяснява, а като стане напечено ще се измъкне.

# 22
  • Варна
Той също наскоро спори с мен за рождената дата на Илия и се мъчеше дори да ме убеди, че е 26-ти, а не 25-ти. Но не му се сърдя, баща ми (също телец) вече 32 години не знае кога съм родена и винаги ми звъни ден по-рано да ми честити Joy.

'айде сега на зодии ли ще се обиждаме  Laughing Аз до скоро помнех като слон,не е защото са телци  Stop

По темата-мъжа ми помни,но е като децата и даже да е избрал префектния подарък обикновено не успява много да ме изненада,защото по един или друг начин си казва. Само за годишнината ме подведе с това невинно споделяне,защото реших,че ми е купил обектив,пък тоо... Е,и на лаптопа се зарадвах,де  Laughing Но за романтика не говоря,той милия не знам кога щеше да се сети за годежен пръстен,добре че си казах. Всеки ден ми обясняваше  по 100 пъти  "като се оженим..." Е,накрая си казах-ако ще се взимаме и пръстен няма да откажа  Whistling Той и дали искам да се женим не ме е питал,де  ooooh! Каза "Защо да те питам?Аз нали те искам..."  Joy
Подхлъзнах го, че имам рожден ден след няколко дни(беше юни месец, аз съм родена юли) и той се върза.

hahaha Този номер и аз съм го правила,но с колеги-само,че те сами си се вързаха,аз мислех,че са разбрали шегата. Добре,че само букет бяха взели  Laughing

# 23
Здравейте!
Не съм ви чела от мнооооооого отдавна, така че не съм в час.
Бобо е болен. Вторник започна да кашля, аз не го взех на сериозно, защото още от малък ми прилага този номер, когато не му обръщам внимание. В последствие вдигна температура, започна да кашля , хрема се появи и така до днес. Сутринта в 7.00 имаше 38 ... дадох Панадол, меря след половин час 39   #Crazy слагах чорапи и тениска с оцет - не спада  Crazy в последния момент се сетих, че някоя от вас беше казала преди за Хексалгин  Heart Eyes свали я буквално за пет минути. Добре е да го имате в къщи, радвам се че отново благодарение на форума реагирах трезво  Grinning
Доки ни постави три диагнози ...
- шеста шарка - ако е това, утре трябва да се изпъпчим
- вирус, който върлува в момента
- зъби - растат му три в момента

# 24
Ауу, Шада  Hug Дано бързо се оправи Бобо.

# 25
Шада, каква е тази шеста шарка Shocked
Бързо оздравяване!

# 26
Бързо оздравяване!

Три дни температура и после избиват пъпките. Доколкото си спомням я караха Ади на Пухтулка, Алекс на Амаринова и  Нено на Експа  Confused

# 27
  • Варна
Hello дами, много ми допада темата за мъжете Simple Smile Моя е "рядък дървесен вид". Аз затова, както каза Дуци, почвам да напомням, че имам РД или имен ден и конкретизирам точно какво искам за подарък. Така всички са щастливи. По същия начин процедирам с майка ми, свекърва ми и сестра ми. Това прави празника ми страхотен. Ник'ва романтика няма в моята душа. След като събрах всички парфюми на света, установих, че постъпвам правилно.
Много ми допадна мнението на Дони по темата, всъщност много ми допада нейния начин на мислене.  Peace Подмазвам се сега, че ако  ни зареже Павката на Весито да имаме резервен вариант. На мен много ми допада Сами всъщност. Трябва да има разлика възрастова. Въпреки, че моя мъж е по-малък от мен, умна съм ааааааааааз Simple Smile

Честити ходещи крачета на Деси и мама Иви Simple Smile
Болните да оздравяват бързо!

# 28
  • София
Бързо оздравяване!

Три дни температура и после избиват пъпките. Доколкото си спомням я караха Ади на Пухтулка, Алекс на Амаринова и  Нено на Експа  Confused
И Бобо, и Нина, и Ноеми май, още не се сещам. Розеола Peace

# 29
Шада, бързо да се оправя Бобо Hug. Ако е 6-та шарка, няма да имаш никакви проблеми, Илия я изкара за 3 дни без неприятни последици.

Нинче, Алегрия, не ви обиждам на зодии ни най-малко Peace. Просто мнението ми за мъжете телци е малко "особено". А имам щастието (нещастието) все такива да са около мен Rolling Eyes. Просто са твърде земни за мойта огнена природа Mr. Green, какво да се прави. Може и грешката да е в моя телевизор. Мъжът ми е от типа, който показва грижа и обич, без да го казва. Отдаден е на семейството и според него това е абсолютно, напълно достатъчно. Пък на мен ми се иска понякога да направи нещо щуро, романтично, различно, но както казах преди малко, спрях да се надявам и се пригодих.

Общи условия

Активация на акаунт