ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 667
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на всички за комплиментите за щерката   bouquet Татито много се стара докато я изрисува, художник дето се вика  Crazy
Нип, и аз съм в същото положение, и на мен нещо такова ми обяснява моето счети - че нещо се губи връзката между НАП и НОИ и щеше да ходи тя да пуска жалби. Ама още никакъв резултат  #Cussing out

# 46
  bouquet
после ще се опитам да ви прочета

# 47
Ударете по едни стиснати палци baby_neutral
Една моя приятелка е след ин витро и от вчера, 16-ти ден след трансфера, кърви. Ходила е на ехография, не са й казали нищо конкретно - нито че има ембрионче, нито че няма. Или тя е била толкова шашната, че не е разбрала какво й говорят? И вчера не си била пила прогестерона Crazy с мисълта, че  нищо не е станало. Строих я набързо да го пие и да ходи на друго място за нова ехография. щяла да чака до понеделник... аз не бих могла.  Дано да  има закачено все още поне едничко (били са 3) ембрионче и дано все още има шанс да се задържи. Като стискаме палци повече хора, дано пък да е от полза.

# 48
Стискам.
Ра, вие няма ли да сте тук за първия рожден ден? Таткото няма ли да е с вас?

# 49
  • София
Стискам Praynig Може пък да е кървене от имплантиране, дано! Аз не знам кога става имплантирането при ин витро, но ако е като при естественото зачеване - може пък и да е!

# 50
Ра, дано има ксмет! Весело лято на вас!

# 51
късно е да е кървене от имплантиране, минали са повече дни.  Нещо се отлепя, ама и едно да тръгне да се отлепя, пак ще има кървене. как може да не й отговори категорично има или няма?! Или поне да я повика за контрола след няколко дни?!Фрустрирала съм се, сякаш за мое бебе става дума. Нито температура мери, нито нищо! Дано да устиска, ако вече не е късно. Някой случайно да знае утрогестанът дали повлиява базалната температура? Не намерих информация конкретно за този препарат. За дуфастона пише, че не, мускулният прогестерон твърдо да, но за утрогестана - нищо в този смисъл. Нип, знаеш ли нещо по въпроса?
За рождения ден ще сме там, а тате ще дойде за празника.

# 52
Ра, повишава я. Аз така знам. Това все пак си е прогестерон и е нормално да я повлияе.

# 53
Много е омоткано. Казва се така: само синтетичните прогестерони могат да се приемат под формата на таблетки, през устата. В същото време утрогестанът е в справочника даден в статията за прогестерона на ампули, т.е. нативният прогестерон, но като перорална форма. За нативния  - ясно, че повишава. От друга страна, синтетичните прогестерони ги дават като неповлияващи базалната температура. Та утрогестанът хем е синтетичен, като начин на приложение, хем е даден при естествения и това ме обърква яко. Излиза, че хем е синтетичен, пък хем с пълно покритие на всички ефекти на естествения? така ли го разбираш?

# 54
Белинда, много ти благодаря за отговора. Hug Ще им пиша. Ако трябва и на крака ще им отида на тия гадове. #2gunfire
Ра, дано устиска твоята приятелка. Praynig Аз мога да ти кажа лично при мен уртогестанът не ми влияеше на  температурата. А и не съм имала никакво кървене по време на цялата бременност, дори когато умря близнакът нямах. Но то при всеки е различно. На мен при три ембриона два ми се захванаха. Обаче 16-ти ден от трансфера не е ли рано, на мен ми направиха кръвен тест чак на 20-тия ден, тогава е най - сигурно. И пак не можаха с точност да кажат колко ембриона са се захванали. Видяха ги с вагинален ехограф след 40-тия ден. Мисля, че още има надежда за приятелката ти, но и кажи да си взима редовно уртогестана. А тя защо го пие newsm78, на мен ми дадоха да си слагам глобули уртогестан.

# 55
 Стискам палци за момичето с ин витро- то  Praynig

Аз да си похваля детето- днес за пръв път се изходи на седалка за тоалетна чиния. Супер си е с нея- после само пускаш казанчето.  Party

Да включа и моя мъж към " дървенцата" . Ако реши да ми прави подаръци, без аз да съм му казала какво искам, ми купува неща, които не знам как му идва, че ще харесвам- разни кичозни свещничета с ангелчета, натруфени кутийки за бижута....Аз съм крайно НеРомантична и такива неща хич не са ми по вкуса, но.....

Евридика и моя мъж заминава другата седмица командировка за 5 дни, не знам как се справят съпругите на моряци, аз бих откачила ( Инка и останалите  Hug ).

# 56
Нип, а мери ли базална температура след трансфера? точно защото е рано, да има някакъв ориентир какво се случва. Ако Т е паднала или пада - ясно. Ако е висока обаче, дали е висока от синтезирания от жълтото тяло прогестерон, или мери температурата,  създадена от утрогестана? затова е важно дали самият утрогестан я вдига или не. Иначе този препарат го има и в двете форми - и таблетна, и глобулна. На нея са го дали на таблетки да го пие.

# 57
  • София
Ра, имаш ли идея дали мантуто дава резултати чак на 72-я час и никога преди това? Гледам на Бобо боцнатото - ми нищо няма, ни уплътнение, ни зачервяване, само точицата от иглата се вижда Rolling Eyes 72-я час изтича утре сутринта... Да започвам ли да се притеснявам Confused

Коренът на нашите неволи най-сетне се усеща - горе вдясно Wink Не се вижда още, но поне го напипвам надутото.

# 58
Коренът на нашите неволи най-сетне се усеща - горе вдясно Wink Не се вижда още, но поне го напипвам надутото.
А, дано...

Днес Боян както си лежеше, се преобърна някакси и седна, след това се наклони напред и започна да пълзи. Попълзя около мене, стигна края на спалнята, слезе от спалнята, постоя прав, падна по дупе и почна да пляска по паркета.  Shocked

Тони-барабони, бива ли да се подмазваш? Само няколко поста нагоре бях обвинена, че крада снахи, сега Весито ще ме емне.  Laughing И всички искат Самуил, какво му има на Боян, а?  Crossing Arms jedi

Редактирам се да поздравя Дуци за красивите снимки. Напоследък се харесвам само като ме снимаш ти.  Съжалявам, че си останала без снимка на срещата. Но пък вярвам, че си прекарахме страхотно!  Hug

Моят мъж го викат на трето интервю... май ще стане работата...  Praynig

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:40 от Донка

# 59
Белинда, нека го погледне утре педиатърката. Не бързай да се шашкаш. Все пак обикновено нещата са с постепенно натрупване, но  още не е изтеъл третия ден. Утре и на нас ще правят, та ще гледам същото от първа ръка.

Общи условия

Активация на акаунт