ЮЛЧЕТАТА пак лудуват, първия си рожден ден ще празнуват (тема 111)

• 9 689
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Ра, ами не съм мерила нищо, точно защото ми казаха да не го правя за да не се шашкам излишно. Но не съм усетила да ми се вдига температурата, може и да е била повишена, ама да не съм знаела. newsm78 Лаборантките ми казаха да не се притеснявам излишно, да мисля за странични неща (все едно може Laughing) и да отида на 20 ден да ми направят кръвен тест дали се е захванало нещо. И даже не ми повярваха, че съм устискала до 20-тия ден, казаха ми "Ама ти верно ли не си си взимала тест от аптеката?", "Ами верно, нали така ми казахте!". Аз по принцип съм си изпълнителна. А и честно казано не вярвах, че ще стане от първия опит. Ама само аз си знам какво ми беше тези 20 дни и най-вече последните 2 часа които трябваше да чакам от взетите проби до резултата. И накрая ми казаха" Със сигурност е бременност и със сигурност е повече от едно бебе". Simple Smile
Според мен твоята приятелка да не си мери нищо, да не се притеснява излишно, а да си пие чинно лекарствата и да изчака до кръвния тест. Ако е писано да стане, ще стане. Някои кървят при налична бременност без да има отлепване. Така съм чувала.

# 61
  • София
И аз стискам палци за момичето.

Сега попаднах случайно на едни линкове за естествено раждане в домашни условия, които си ги бях съхранила, когато някоя от вас ги пусна във форума, докато бяхме бременни. Чак сега се престраших да ги гледам  Confused

# 62
  • София
ииии, чак пък "престраших се", ще каже човек, че не си раждала, а то даже два пъти Laughing

# 63
  • София
ииии, чак пък "престраших се", ще каже човек, че не си раждала, а то даже два пъти Laughing

Simple Smile В смисъл, че докато бях бременна не смеех да ги гледам, а сега попаднах на тях случайно и ги изгледах, а не че съм знаела че са там и досега съм събирала сили да ги погледна Grinning

# 64
  • София
Ра, стискам палци на твоята приятелка  Hug и само да кажа, че аз почти до третия месец си кървях и то доста сериозно на моменти, пък жива и здрава малката джуфка в момента фучи в кошарата  Heart Eyes Вероятно има разлики при ин-витро, но много искрено се надявам да има хепи енд  Praynig

# 65
Здравейте на всички!
И ние се прибрахме от морето. Изкарахме много хубаво.
Снимките са във facebook.
Да донапиша, че си ходим сами спокойно.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 17:30 от lubabel

# 66
  • София
Ра, да се присъединя и аз към стиснатите палци!
Палци и за мъжът на Донка! Успех!

Не съм знаела, че задната хрема е етап към оздравяването Rolling Eyes , винаги съм се страхувала от нея, че от там крачката до бронхита е много малка. И аз уж съм мама със стаж, но заведох Ели пак на лекар заради кашлицата. Всичко е от задната хрема, смени ни капките за нос, защото със старите изкарахме вече седмица със съмнителен ефект. Давам Проспан на какпки и се надявам да няма усложнения. Сложи я на кантара да види колко тежи и за огромно мое учудване с всички дрехи и памперси я изкара 9150гр.  newsm78 , преди 3 седмици беше 10 кг. гола.  Rolling Eyes Чак пък такава разлика в кантарите!
Иначе да си похваля детето: от как е тук много върви. Прави самостоятелни 5-6 крачки, иначе пълзи като торпедо, но предпочита да върви. Коленцата и ми се виждат подпухнали леко, май не и е много удобно като са голи да пълзи и си беше измислила много смешен начин на придвижване: подпира се на ръце, а краката и са изпънати , за да не докосва с колене пода.  Laughing Сега обаче върви по-стабилно и почти не пълзи. Баба и утре ще меси пробна питка. Това ме подсеща да поздравя Мама Иви и Десита с ходещите дечица!

За годишнината от сватбата да ви кажа, че вчера ние имахме такава, но се сетих чак, когато мъжовата сестра ме поздрави. Даже я попитах крайно очудена какъв точно празник ми честити. Joy Мъж ми е в София, на 3-тия път като се чухме по телефона си честитихме. Подаръци, естествено, няма. Но не ми е проблем. Съгласна съм с наблюденията на Астарта относно мъжете-телци. Оперирани са от романтика. Но не ми е проблем, защото и аз съм същата.

# 67
  • София
И аз се присъединявам към честитките за ходещите крачета Hug Извинявайте, момичета, притеснена съм и съм доста скапана вече, чета през ред, през два, пък и да прочета, забравям после да пиша ooooh!Да се чувстват честитени всички, които съм пропуснала Embarassed

# 68
  • София
Дони, честито ви пълзене  newsm32.И аз забравих да се похваля, че Маги не проходи на морето, но последния ден пропълзя  hahaha
За мъжа ти още стискаме палци, няма да ги пускаме  Hug

Дуци забравих да ти пиша......Нали знаеш, че обущаря без обувки ходи  Joy
По този повод почвам да тормозя на лични тези които имат мои снимки, защото това са ми единствените с децата  Embarassed

# 69
Извинявайте, момичета, притеснена съм и съм доста скапана вече, чета през ред, през два, пък и да прочета, забравям после да пиша ooooh!Да се чувстват честитени всички, които съм пропуснала Embarassed

А бе аз дето съм здрава и всички са ми здрави, слава Богу, и съм на същия хал, пък ти ли... Успя ли да поспиш?

Момичета, благодаря ви за съпричастието. Утре ще знаем със сигурност резултата. И после, хелоу София.  Whistling

# 70
Малко разкази в картинки от ежедневието на Ноеми

Ние като си нямаме море наблизо, ходихме на басейн. Направих една тренировка вкъщи, и хукнах да влиза сама в басейна. Мама все пак беше по-бърза и ме съблече, та трябваше да правя втори опит. Не остана съмнение, че и в истинския ще се кефя, нали Wink
На водната пързалка опитах да докажа, че съм по-бърза от едно 4- … момче и успяяяях.. Първо спускане - традиционно по дупе . Второ спускане - нова техника.    Хммммм , май не беше много успешна  Thinking Трети опит - юхуууу

Ако някой все още не e убеден, колко луди родители имам - ето още компромати. Тук се опитах да избягам, но не успях. Слава богу накрая ме оставиха да си отдъхна.

# 71
Майра, страхотно.....  smile3501  Heart Eyes

Изкарали сте си страхотно.  Peace Благородно ви завиждам.  Twisted Evil Embarassed Mr. Green

# 72
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy хахахахахха, ще се пукна hahaha Майра, страхотни сте  Heart Eyes

# 73
 Joy Вече си имаме бебе плувец.

# 74
Ох, снимките щяха да ме накефят и без коментара, ама с коментара направо...   superuu

Общи условия

Активация на акаунт