Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 419
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Привет  Hug !

Хекси, радвам се, че се разписа, но искрено съжалявам за лошите новини. Дано Алекс бързо да оздравее  Praynig Praynig Praynig !
Благодаря за предупреждението за хотела, но честно да си призная, тази година предпочетох по-евтин вариант за почивка, отколкото без почивка въобще, тъй като ни предстои купуването на нова кола. С две думи, финансите са ограничени и се радвам, все пак, че успя и морето да ни се уреди. Не исках Тони да пропусне и това лято.

За всички пропуснали - ето за този хотел на Златни пясъци става въпрос.
Сами, сподели, моля те, и ти мнение  Praynig  bouquet !

Ками, и ние сме така с новите думички. Вече знае точно кога да използва "Да" и "Не" , и това помага страшно много в комуникацията.
Най-новата думичка е "шшш-апка" , като обикновено ми я носи да му я слагам на главата  Laughing . Казва и "Дай!", когато иска нещо и го сочи. Растат човечетата, спор няма.
Прегръдки на всички!

Честит рожден ден на Mamanagabi75 ! С пожелания за много здраве и щастие   bouquet  bouquet  bouquet !!!
Кали, този хотел не е на Златни пясъци Shocked - там преди 2 години ходих да питам какви са условията за ресторанта и да бъде сватбата ни там Rolling Eyes
Намерих го с триста зора,защото знаците до него хич не ми помогнаха,а пътя е пълна отврат - щях да си оставя окачването на колата там. В крайна сметка се отказахме, пък и впоследствие разбрах,че добре съм направила. Няма как да ти там отзиви за този хотел ooooh! Не знам защо са писали такава дивотия,че било там Laughing Близко е до Златни, но по близко е до ВСУ и до Журналист Hug

# 31
  • Варна
Сега прочетох темата, където Красиии пише, че са минали второ сондиране. Аз се притеснявам, че ние вече сме по-големи. Красиии пиши ако имаш време, че ми е страшно притеснено. Съмнявам се изобщо дали са запушени каналите. спомням си за първи път като писа за вашите очички и аз тогава те успокоявах, че и ние сме така. Беше ми спокойно, защото бях питала моите лекари и те все ми казваха, че няма нищо и сега изведнъж сондиране. Малко ме е страх и от упойката. Ще продължавам да чета старите теми. Довечера пак ще се включа ако все още мърдам.

# 32
  • Асеновград
maichezaiche, защо чак сега видяха,че има запушен канал?  newsm78 Преди това как е било точно?Как са очичките,какъв точно е проблема?Сълзят постоянно ли? Откакто се е родил ли е така?Ако искаш,пиши на лични,ще ти дам и скайп да си поговорим и ще ти разкажа всичко  Peace

# 33
  • София
Хекси, за 10 дена в двойна стая "лукс" (не на легло, а цялата стая) ще ни излезе 550лв. с включена закуска. Както бях писала преди, цената е много по-ниска от официалната, обявена в сайта, защото моя приятелка ще се жени там, поканени сме на сватбата и  тя е направила въпросната резервация с доста голяма отстъпка. Затова излиза толкова евтино. Но, колкото и да е соц. хотела, едва ли е без самостоятелна баня и тоалетна в стаята, и е далеч от бунгала или палатка. Пък и дори да не ни хареса, като отидем, щом е толкова трагично положението, все пак сме със собствен транспорт - винаги можем да се преместим на друго място.

Сами, отказали сте се заради пътя до там или защото сте чули лоши отзиви после?
Да се надяваме, че за две години са постегнали пътя. Но ще разберем най-точно, като видим условията на място.
Благодаря ти все пак  Hug !

Майче Зайче, дано безпроблемно се разреши проблемът с очичките на Вики  Praynig Praynig Praynig !
Прегръдки от нас с Тони  Hug !

# 34
Майчезайче, здравей отново, ще стискам палци на Виктор! Не сме на плаж, ние сме малко болни.
Емук  Hug  Hug Hug
Хекси и за вас  Hug

# 35
Мунка,сега пък вие ли? Tired Аз си го помислих,като не звънна!Дано не е сериозно и бързо се оправите! Hug

МайчеЗайче,успех и от мен,но ми стана интересно как толкова късно ви го казаха това?Какво му е на очичките? newsm78

# 36
Кали,отказахме се не заради пътя, а заради лоши отзиви Simple Smile
Дано да са се подобрили нещата Praynig Обадете се ако слизате до Варна или ако се разхождате по Св.Константин или Златни Hug
Майчезайче,радвам се,че се появихте - как е малкия?какво му е на очичките?

# 37
  • София
Сами, задължително ще се обадим. Преди да тръгнем ще събера координати - нали и на отиване и на връщане все през Варна ще минем  Hug .

Мунка, бързо оздравяване на вас  Praynig Hug !

# 38
  • София
Здравейте, ние се завърнахме от кратката почивка. Следващият път се надявам да е за повече.

Хекси, радвам се, че се разписа. Много се учудих, че толкова време сте се лутали без ясна диагноза. Нашата педиатърка многократно ми е казвала, че Т без ясни признаци има голяма вероятност да е от уроинфекция. Просто това ми се е забило в мозъка и сега ме е яд, че ти като споменаваше по-рано за Т, не съм се досетила да го кажа просто като предположение. Иначе Пепи ходи в градината, където е и батко му, Лапину. Аз пък искам да те питам къде ходихте миналата година на море, май бяхте с Алекс и беше на първа линия, имаше снимки. Спомням си, че беше доволна. Направо се чудя къде можем да отидем с 2 деца на море, тъй че да си изкараме добре и да ни е максимано удобно.

Майче зайче, успех в разрешаването на проблема с очичките!

# 39
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ADI_SAN И TIC_TAC! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ И МАЙКИ!

# 40
  • София

АДИ-САН и ТИК-ТАК !!!
Пожелавам ви много здраве, щастие и любов,
и нека всеки ден да имате повод
поне за 1000 усмивки!

Hug Hug Hug

# 41
Честит рожден ден Ади  Hug Пожелавам ти много щастие, здраве и радост   bouquet
Тик-Так и на теб честит празник днес   bouquet

Аз нямам много време за форума, че уча за дипломиране (най-накрая  Embarassed). Криси е при майка ми и сега хем ми е мъчно за нея, хем знам, че трябва да уча.
Бързо оздравяване на всички с проблеми  Praynig
Приятен ден  Hug

# 42
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ-САН И НА ТИК-ТАК!  bdbaloni
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ВЛЮБЕНИ И ОБИЧАНИ!
newsm51 newsm51 newsm51

Ади, благодаря за линкчето!  bouquet Тегли се! Peace

Майчезайче, радвам се,че се разписа! Hug Дано не се налага сондиране и при вас и докторите до тук да грешат. Ако пък наистина има нужда от тази працедура, ще стискам палци всичко да мине ОК! Praynig Praynig Praynig

Или, ползотворно учене и късмет на изпита! newsm10

Кали Мей, аз съм ходила в Белвю, но само в ресторанта.Два банкета изкарахме там с колегита. Кухнята беше хубава , а ястията подредени есетично, дори ексцентрично. Обстановката беше приятна, но за хотелската част нямам информация. Embarassed
Ще се радвам да се видим като идваш насам. Peace

Приятен ден на всички!  bouquet

# 43
А някой да се е запътил да почива на Албена като мен???

ЧРД на Ади и тиктак!!!!!

# 44
Честит Рожден Ден на Ади и Тик-Так   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, късмет и щастливи мигове

Майче Зайче, дано безпроблемно се разреши проблемът с очичките ,стискаме палци Hug
Мунка, бързо оздравяване и на вас Hug
Илиянка, късмет мила и успех с изпита, Hug
Целувки от нас

Общи условия

Активация на акаунт