!Хекси, радвам се, че се разписа, но искрено съжалявам за лошите новини. Дано Алекс бързо да оздравее
!Благодаря за предупреждението за хотела, но честно да си призная, тази година предпочетох по-евтин вариант за почивка, отколкото без почивка въобще, тъй като ни предстои купуването на нова кола. С две думи, финансите са ограничени и се радвам, все пак, че успя и морето да ни се уреди. Не исках Тони да пропусне и това лято.
За всички пропуснали - ето за този хотел на Златни пясъци става въпрос.
Сами, сподели, моля те, и ти мнение
!Ками, и ние сме така с новите думички. Вече знае точно кога да използва "Да" и "Не" , и това помага страшно много в комуникацията.
Най-новата думичка е "шшш-апка" , като обикновено ми я носи да му я слагам на главата
Прегръдки на всички!
Честит рожден ден на Mamanagabi75 ! С пожелания за много здраве и щастие
!!!Намерих го с триста зора,защото знаците до него хич не ми помогнаха,а пътя е пълна отврат - щях да си оставя окачването на колата там. В крайна сметка се отказахме, пък и впоследствие разбрах,че добре съм направила. Няма как да ти там отзиви за този хотел
Не знам защо са писали такава дивотия,че било там
Преди това как е било точно?Как са очичките,какъв точно е проблема?Сълзят постоянно ли? Откакто се е родил ли е така?Ако искаш,пиши на лични,ще ти дам и скайп да си поговорим и ще ти разкажа всичко
Аз си го помислих,като не звънна!Дано не е сериозно и бързо се оправите!