Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 406
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Simple Smile  Hug Ние се завърнахме от Ямбол, но чак сега имам време да пиша. Изкарахме си добре и хем ми се връщаше, че ми беше домъчняло за нашия тати, хем не ми се връщаше. Деси просто пощуря там - станала е голяма глезана, бърборана и непослушка. Ходихме на цирк, на Деси страшно много й хареса, возихме я на пони. Разходихме се и до Сливен, където са направили много хубав детски кът в парка с много съоръжения и какви ли не игри за децата срещу само 2 лв. вход за детето. Успяхме да паднем от една люлка, както и да си ударим здраво челото на пъпа на Ямбол пред мноооого зрители Wink Въобще беше супер.
Баба й на Деси и обяснява, че имала дупка между предните зъбки и че и тя имала такава, само че на баба била голяма, а на Деси малка. ПОсле Деси обясняваше как баба имала голяма дупка, а тя малка  hahaha Joy Та беше голям майтап с Голямата и Малката дупка. Друг майтап беше, че както си стоим трите един ден и Деси казва: "Баба пуши. Мама пуши. Бавоооооооооо!" с ръколяскане. Направо да се чудиш да се смееш ли, да те е срам ли  Mr. Green Blush

Ами това е от нас. Не съм чела нищо, ще пусна снимки после.

Hug Hug Hug за всички и ако има болни, да оздравяват бързо им пожелаваме от сърце!

Ето ги и снимките: На гости в Ямбол

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 20:24 от Escarina

# 46
Ески-не беше писала скоро HugДано Деси забрави скоро паданията.

С Косе имахме вчера сериозен разговор за гърнето-обясних му подробно и с примери.В резултат ,на което снощи се изака на килима,а аз в бързината да го махна от акото го фраснах с коляно по челото(на челото му няма нищо,но коляното ми е в син цват и боли Shocked) и тази сутрин седя 10 минути на гърнето и не ми даваше да го махна и ....накрая имахме първото самосиндикално изпишкване Peace
Аз днес почивах и го заведох на ясла,по пътя се спрях да говоря с една мама,а Косе набара една котка и я дръпна за опашката и после стана малко конфузно като го взе лелката в яслата от ръцете му падаха вълма козина Crazy
Та днес разбрах какво е детето ти да е на ясла и да не си на работа-такова чистене му ударих Party

# 47
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден на Ади сан и Тик так! Много щастие и късмет!
хекси, радвам се че се разписа, липсваше ни! Бързо оздравяване на Алекс и по-лек живот за теб!
Кали, бих ти предложила Несебър бей, Несебър Маре 4 звездни и Несебър Палас 5 звезден. Намират се между Равда и Несебър, повече към Равда. Имат басейни за деца, имат и аниматори, а и плажа е на 3 минутки. Храната е прекрасна.
И друго щях да пиша но по-късно

# 48
  • София
Ески, ние май замалко да се засечем с вас в Ямбол. Simple Smile

Дани и той днес единия път съобщи за акото, ама след като го е пуснал в гащите. Laughing Иначе има напредък - след сън го слагам и пишка без да протестира, а през деня се сеща и сам носи гърнето да го слагам и е голям кеф, щото го хвалим и ръкопляскаме. Laughing Дано това лято махнем пампите. Whistling Мъжете ми слязоха до колата и аз имам 100 гр. почивка насаме. Flutter

# 49
Дори,радвам се,че се е разбрало от какво е проблема и ще го излекувате.А за мюзикъла - щастлива съм,че ти е допаднал Hug Hug Hug

Момичета,ние в събота вдигнахме Т до 39 и отгоре,заведох я на доктор и диагнозата беше Вирусна ангина(ама ние я карахме тази ангина преди точно 2 седмици),два дни се побърка горкото.По-зле никога не е била Tired Outta Joint ии...днес сутринта-обрив.
До ве4ерта се разбра и какъв е-Варицела.Имайте едно наум.Сега каним гости на шарка партита Hug Hug

# 50
Кали, бих ти предложила Несебър бей, Несебър Маре 4 звездни и Несебър Палас 5 звезден.

страхотни са, Кали, наистина - само дето по мои спомени плажната ивица не е никак голяма и ако хотелите са пълниии, голяма тарапана настава  Tired или пък аз съм била в най-натовареното време  newsm78 то всъщност, ако е средата на юли или август - лудницата навсякъде е еднаква  Whistling

# 51
  • Варна
Здравейте всички!
Брави, дано да изкарате леко варицелата...Ти как си? Как е на работа - влезе ли в ритъм или още навлизаш? Има ли много промени в банковата система. Като си помисля че тъкмо бех научила всички наредби на БНБ на изуст, пък те сигурно вече са нови....
Хекси, разбирам те мила...Макар че съм неработна пак едва успявам. Просто ми е немислимо какво ще правя на есен...
Кали, Белисима наистина не е на Златни. Празнували сме там един банкерски празник и ми се стори прилично, но както и Люси ти е казала - само ресторантската част. Нямам идея за какво става дума в самия хотел. А ти непременно да се обадиш! А и всички , които идват насам - пишете на лични да си разменим gsm-и !!!
Купихте ли кола? И аз съм на тая вълна сега. Мъжо ще ми купува и аз най-после да имам малко независимост. Спрях се на Toyota Yaris. Ако някой кара така - моля за отзиви!
Ески, много хубави снимки  Heart Eyes и ние сме целите в рани и синини Simple Smile няма как....

Моят щурчо започна да се отпуска да говори, което много ме радва. За 2-3 дни 10-тина думички казва нови. И да ви кажа някаква много рязка промяна настъпи в това дете - с мъжо не вярваме на очите си!!! Просто за един ден детето се промени.Стана много контактен и дружелюбен към ВСИЧКИ. До преди това не доближаваше чужд човек.Даже и с роднините му трябваше малко време всеки път докато се отпусне. Сега ходи играе, ревв като си тръгват...Закача се - абе направо дето казва Вучков "Гледам и не вярвам на ушите си"

Да ви разкажа една весела случка от неделя. Писах във варненския форум, така че мамите, които четат и там, да ме извинят за повторението Simple Smile

Излизам на терасата, навеждам се да сложа нова торба за боклук в кофата и малкия - шат и ме заключи на терасата. Мъжът ми е излязъл да пазарува преди 5 мин., което означава, че скоро няма да се върне. Ужас. Малкия вътре ревееее, аз се правя на маймуна да му привличам вниманието...Чакам някой съсед да излезе по терасите - няма братко! Като хукне Калоян  из апартамента, почвам да чукам по стъклото да се връща - че знам ли какво ще направи...На всичкото отгоре чакаме братовчедка ми, която живее в щатите и за малко е тук да дойде всеки момент. Викам ще дойде , няма кой да отвори. Постоянно гледам ту през терасата (за съседи и за братовчедката) , ту малкия кви ги върши...Ей, един час дрямах на тая тераса, сториха ми се 3...После връща се мъжо - натоварен с торби и една торта. Отваря вратата и почва да вика да взема тортата. Аз не идвааааам. Малкия се засилва отгоре му и съответно тортата се залепя на кутията  hahaha
  Мъжот бесен - карал с една ръка през целия път да я пази, накрая заради мен се намазала на кутията  #Cussing out. В яда си горкия хич не забелязва, че съм заключена. Влиза бесен в кухнята "Ти ко прайш там"   Голям майтап беше.После обърнахме дръжките наобратно - сега се вдигат нагоре за да се затвори вратата. Все пак беше неделя, можеше да е работен ден. Направо не ми се мисли какво щях да правя.
По някое време докато е на вън мъжа ми ми звъни по gsm - Калоян изпълнително отива в хола взима го и ми го носи. Опитва се да ми го даде през прозореца и крещи "Дай,дай" (демек да го взема)   Grinning  Пък аз викам - обади се мамо на тати,обади се!!!. Абе пълен цирк  Joy

Айде, толкоз от мен, че изписах темета Simple Smile
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 52
Хе-хе,Поспаланке,развесели ме рано-рано! Joy То на теб не ти е било много смешно,но...Ние сме с по 2 врати на терасите и е трудно да ме затвори,но е опитвала! hahaha Аз за това я взимам с мен на терасата! Wink
Еск,добре си дошли! Hug И на вас се посмях,как ви вика Браво Десито! Joy Сега гледах и снимките,но не си бях влязла в акаунта и не писах коментари!По-късно ще го направя!Иначе снимките са невероятни,а Деси е станала още по-сладка и красива!Кукла!Много да я намачкаш!Показах снимките и на мъжа ми и му викам-Искам да го нагушкам това детенце,кога ще ходим до Русе! Crazy  Hug Hug Hug
Ками,ще свикне и Косе с гърнето! Hug
Лизи онзи ден в 6 без малко сутринта се събуди с хленчене,че иска да пишка в гърнето!Сложих я,поиска си и сок! ooooh!Викам-няма заспиване повече,но си свърши работата,сложих я пак и си заспа! Party А пак тогава ходихме со Сф и й бях сложила памп,защото не иска да пишка никъде другаде,освен в гърнето,обаче и в пампа не иска и като ревна-Генетооо,генето! ooooh!Вече ще го взимам с нас!А днес се изпишка и на детската дъска в тоалетната,та се надявам скоро да свикне! Wink И цяла нощ не беше пишкала в пампа! Wink
Брейви,дано мине леко тая гадна шарка!!! Praynig Hug Hug

# 53
Мики,пиши как сте!!! Hug Hug Hug

# 54
  • София
Поспаланке, и аз се посмях  Laughing , въпреки че на теб едва ли ти е било смешно!
За колата - ще се похваля, като стане, стискайте палци  Flutter !
Toyota Yaris е разкошна колица - това е една от многото, които разглеждахме и според мен е чудесен избор  Peace !
Като тръгваме към морето ще ви "преслушам" всичките на ЛС за телефони  Wink  !

Ески,  Hug Hug Hug ! Голямо бонбонче си имаш вкъщи, пу-пу, разкошна е  Heart Eyes !
За паданията - сигурно всички са така. Ние сме с ожулено коляно  Crazy , но нали казват, че така се расте. Дано само инцидентите да са по-малко.

Или, стискам палци за изпита  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover !

Брейви, нашата докторка каза, че вирусната ангина е най-честата болест през лятото за децата. Слава богу, че отшумява за 3-4 дена. Виж, Варицелата е гадно нещо  ooooh! ! Дано бързо и леко я преборите  Praynig !

Пебс, браво на твоята умница  Heart Eyes !

Тони също, като повечето дечица, бърбори все повече и повече. Вече се е научил, като звъни телефона, преди да вдигна, той казва: "Ало, да!"  hahaha ! От три дена имаме две нови думички - "Кокака" = топката  и  "Ганга" = джанка  Laughing !
Аз днес не съм на работа, Тони е на ясла и сега излизам на кафе  Flutter !
Хубав ден на всички  Hug  bouquet !

# 55
Пебси, Hug благодаря, добре сме! Мишето го оставих при баба му в Троян, а аз хвърча по задачки Simple Smile Вчера с баба си и нейните приятелки с внучетата отидоха на хижа в планината (на Беклемето - троянско). На Мишето много му е харесало, имали са конкурси и той много се е радвал на децата, пял, рисувал и танцувал Grinning С яслата приключихме до септември. Много е скъпа, а и Михаил не се чувстваше изобщо добре - всеки път плачеше и си го прибирах стресиран с червени от плач очи Cry Много силно се надявам до септември да успеем да си намерим място в частната ясла близо до нас, в която освен, че е двойно по ниска цената имат опит с децата и се надявам да се чувства много по-добре. Миналата седмица ходихме на консултация - 11700, 89 см. - клечо Laughing биха му и последният Пентаксим, пак вдигна температура 38 и се получи голям оток на крачето, но слава Богу вече е ОК. С гърнето сме до никъде. Не иска да седне и това е ooooh! Решила съм като се прибере от Троян да пробвам да го оставя по гащички - дано имаме успех Praynig
Браво на Лизи Heart Eyes за гърнето - много да я нагушкаш от нас!!! Hug Hug Hug

Ески, страхотни снимки!  Heart Eyes Hug

Болничките да оздравяват бързо! Praynig

Хубав и слънчев ден на всички!!!   bouquet

# 56
Мики,радвам се,че сте ок!Дано се видим скоро!
За гърнето-оставяй го по гащички,да!Иначе друг начин не знам!Ние така процедирахме!Имаше 2-3 дни яко пишкане,но после свикна и така! Wink
Тоя прием на Пентаксима що така дава реакции при доста деца? Confused Важното е,че вече сте добре!За яслата ми стана жал как е плакал,но дано в новата е ОК! Hug

Ние отиваме на зъболекар!После пак ще пиша! Hug

# 57
  • Бургас
Привет,
страхотни нови снимки на Деси! много  Hug
Поспаланче, направо изтръпнах като прочетох. На мен това и е един от страховете. Надявам се никога да не се повтаря тази случка!
Мики, радвам се че писа, много гадно че Михаил не е свикнал с яслата. Но има такива деца. Надявам се септември да имате по-голям успех.
Брейви, скорошно оздравяване от Варицелата!
Хубав денна всички

# 58
Брейви, скорошно оздравяване от шарката и по-леко да мине!  Praynig Hug

Аня, аз все се оглеждах за вас в парка, че и по улиците, но явно сме се разминали в престоя Wink Надявам се да се засечем някой път там с теб, както и с поспаланка, би било чудесно  Hug Успех с търсенето на работа!  Peace

послапанка, много неприятна случка, но добре, че няма някой пострадал, а и много хубао сте се сетили да обърнете дръжките нагоре  Peace Поздравления на Кайче, че се е 'отворил' за света Wink Много целувки за него!  Hug

Пебси, как върви бременността? Надявам се, че се чувстваш добре и че Лизи те слушка и ти помага с каквото може. Много целувки и  Hug за вас и поздравления за памперса. И ние сме на това дередже - нощем все още е с памперс, но има време и за него да го махнем  Grinning

Мики, ще свикне с яслата Мишето, но преходният период ще ви е труден. Обаче ще отмине и всичко ще бъде наред, даже ще стане обратното на сега - няма да иска да си тръгва Wink

Ками, пусни малко снимки на твоя разбойник, че ни домъчня за него  Heart Eyes

Лекси, а с нашия зет какво става?  Heart Eyes

Ваня, радвам се, че Мити е добре  Hug Hug Hug

Мейски, а дано се уредиш с Тойота, супер кола си е отвсякъде  Party

емукче, дан нещата с майка ти се оправят и всичко да се нареди както ти искаш!  Praynig  Praynig  Praynig

хекси, майната й на къщата. Гледай си детето, другото все ще нареди някак си. Много целувки за вас и  Hug

Поздравления за всички, които са махнали памперса и успех на тези, които сега започват. Не се отчайвайте, получава се доста по-бързо отколкото предполагате  Peace

# 59
По мои изчисления,точно когато си кажеш-Ааа,не!Не става!Слагам пак пампа! ,точно на следващия ден има напредък! Mr. Green Ние нали 2 пъти минахме по тоя път,че единия път се разболяхме всички и за 2 седмици изоставихме нещата,та после пак същото се повтори!

Кали Мей,браво на Тони за новите думи!Ще проговорят вече!А и на мен Тойотите много ми харесват!Но скоро няма да ме огрее.Тъкмо се заканя да карам курсовете (щото мога да взимам на мъжа ми колата) и забременявам! Mr. Green Вече 2 пъти се случи,не знам дали ще има трети! Joy

Еск,добре съм,благодаря!Озни ден се снимах,да ви покажа тумбачето,ама още не съм свалила снимките! Embarassed

Лизи днес се изпишка и навън! Party Голямо постижение,защото никак не ми харесваше да се стиска! Naughty И я подканих,а етървата издържа племенничката до нас и Лизи я гледаше и свърши работа! Wink

Общи условия

Активация на акаунт