Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 414
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ески, добре е Алекс! За 3 дни бяхме в Плевен при нашите и направо се очудих какво конткатно и послушно дете имам. Опитва се да казва някоя и друга думичка и беше постижение Деде, Лели, кола и това е. Вече пътува спокойно в колата без да мрънка и нервничи, само дето се изважда ръцете от коланите и остава само с три точково закопчаване. Колкото и да го стегна той пъшка и пак успява да ги извади. Два пъти пиша по път. Ние сме далече от махането на памперса. Един ден стиска, два пиша като за световно. Обожава червени плодове, ягоди, череши, малини. Най обича да гълта костилките на черешите и да плюе плода. Сега се е заиграл до мен и аз не мърдам да не му мине вдъхновението.
Това е от нас.

# 61
  • София
Поспаланке, хич не ти е било смешно сигурно докато чакаш. Crazy Аз затуй зимата излизах с GSMa да простирам, че не знам какво ще им хрумне.

Най обича да гълта костилките на черешите и да плюе плода.
Laughing Миличкото, то в старанието.  Laughing Моите и двамата много ядат плодове, онзи ден в неделя им отказах да им купя сладолед и те ми нападнаха кайсиите и почти ги изядоха в колата. Череши, ягоди, диня. Което много ме радва. А като минем покрай някоя кисела слива Емко редовно къса и ги ядат и тях, в Ямбол дрискаха сума ти пъти, щото се качват и берат зелени сливи и череши и после. Sick Накрая казах на Емко, че той ще пере вече на Дани гащите и се намали брането. hahaha

Пебс, подражанието е много важно Wink, браво на голямото момиче! Hug На Дани също му е много интересно като гледа брат си, дори навън пробвахме веднъж прав да пишка, но още сме далеч от махането на пампа, днес така се опика в количката, че пак я пуснах в пералнята. Whistling Като им дам сок едно наливане става, пак ще забраня соковете.

Екси, хубаво щеше да е да се засечем наистина. Simple Smile Догодина. Wink  Hug

Дани много ме изненадва - напоследък членува думите - "мамо, къде е топката, колата". В началото къде беше куде, но вече съвсем ясно си го казва, много ми сладък, щото Емко нали по-късно проговори, а той едно такова мъничко, а всичко приказва.

Тъкмо се заканя да карам курсовете (щото мога да взимам на мъжа ми колата) и забременявам! Mr. Green Вече 2 пъти се случи,не знам дали ще има трети! Joy
Майка ми беше така  Laughing и накрая заедно карахме курсовете аз като бях студентка. Simple Smile

А аз май се разболявам Sad, мъжът ми кара до онзи ден нещо на крак и се опитва и мен да ме хване.

# 62
Лизи пък от днес яде череши!Аз много ги обичам и тя похапна.Иначе озни ден  при майка ми и давах малини,но не иска.Ягоди също! Rolling Eyes Банан и ябълка само яде,и то по малко!
Аня,браво и на Дани за бъбренето! Hug Лизи няма спирка!Даже има една жена,дето й вика "малкото говорещо момиченце"! Laughing Щото мина веднъж и я пита какво прави,а тя си буташе триколката и вика "Кара колело"! Joy После тя нещо друго я пита и тя си отговаря!Прави изречения от по 5-6 думи! Party Само дето копира и бебешкото неправилно говорене от братовчедка си... Rolling Eyes Вместо "няма",както казва от месеци,започна да казва "нема",което ме влудява! Mr. Green Ама ще мине и това!Ще я научим как е правилното! Wink
Аз днеска много писах! Blush Време е да ходя да готвя!  chef

# 63
  • София
О, нормално е да имитира, щом Емко имитира от Дани и ми вика 'мамо, сок'. На мода е. Wink

# 64
Остана ми време да постна малко снимки;

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330950&pid=13111338

# 65
Камииии, как можа толкова време да го криеш колко е пораснал и какъв още по-голям симпатяга и чаровник е станал Косе??? Всички снимки са трепач!  Heart Eyes Hug

пебси, следващия път директно отиваш и си плащаш курса като ти дойде и никакъв секс след това, че да е сигурна книжката  Joy Браво на бъбривото Лизи. И Деси много говори вече, обяснява цели случки дори  Shocked - как сме ходили на цирк и какви животни имало, как щели да дойдат кумовете ни и да ни закарат с колата в парка , където имало люлки и парзалки. Абе въобще, не млъква и това много ме радва, макар че понякога не се чуваме какво говорим с някой Wink Но не говори правилно, много рядко казва целите думи както са, повечето ги кара на последните срички или без първата буква. Но забелязвам и аз като Аня, че започва все повече правилни думи да казва. Ама Лизи с е напред с материала (пу-пу!) така че ще вземаме пример от нея за правилен говор Grinning   love001  love001

Лекси, а дано все така контактен и послушен да е зетят  Heart Eyes И Деси обича много черешите. Дето имаше един виц - Не знам какво е, ама ако знаете как яде сирене, та и ние така - ако знаете как яде череши  hahaha И се научи да глозга костилките и да ги плюе, най-вече на пода, явно на всички им е интересно това плюене. А за коланите сме същите като вас. Просто няма начин да не си извади ръцете, дори успява да се отключи понякога  ooooh! Целувки за Алекс   love001

# 66
  • Варна
Здравейте отново. Благодаря за загрижеността. Аз се свързах с Краси и тя всичко ми обясни. Реших да мина през трето мнение на офталмолог. Трети независим както се каза. Тогава ще ви пиша пак. Тогава и ще се реши ще се сондира ли или не. А на въпроса защо толкова късно го откриват все пак да не забравяме къде живеем, нали. Много пъти съм питала има ли му нещо. А отговора все е бил един и същ - нищо му няма на детето. Направо ще ги изколя всичките. Неща да се занимавам с тях въобще. За това най-важното от всичкото е ЗДРАВЕТО. И го пожелавам на Вас, на Вашите семейства и деца, защото без него нищо друго не съществува.
Чета сега че си говорите за бъбрене. При нас работата много зле. Но поне знае да и не и имената на баща си, майка си, баба си, вуйчо, вуйна и братчедите. Това е. а и от време на време има някои точни попадения като кагота иска да събуе обувките и казва "бош", нещо като "искам да съм бос". Благодаря Ви отново за подкрепата. Не съм се съмнявала, че ще е нещо по-различно. Вие сте страхотни!!!!  Hug

# 67
Привет от мен- пак не съм влизала от не знам кога, даже Веси гледам ме критикува, че само прегръдка съм пратила Embarassed
Компа го поправихме днес, вече много искам нов, че този постоянно нещо му има.
Ние сме добре, като изключим, че Дани снощи ми вдигна някаква температура, но засега е добре, и братовчедите му, които са ни на гости изкараха нещо такова, така че няма спасение, но дано се разминем само с това.
Веси, вземи си едно канче за пътя, мног е удобно за пишкане при момченцата, ние така пътуваме от около половин година и е ОК, защото не може да се спира винаги на момента, а с гърнето в движение си е предизвикателство.
Хекси, добре наминала във форума, и ти като мен, май рядко се вясваш напоследък. Стискам палци Алекс да се оправи възможно най-безболезнено и да се поуспокоиш, че напрежението съсипва, и то много.
Ками, Адисан, и нашия е същата хубост- при баба си слуша, а пред нас с баща му постоянно прави някакви лигави номера, а върхът е когато сме накуп- тогава е във вихъра си , решава да покаже всичката си магария накуп.
Мейче, че този хотел ми изглежда страхотен- вероятно това са реновираните стаи, но са си съвсем прилични, а и не ми се струват никак евтини. а и нали се ходи заради морето, не заради саята- колко ще седите вътре, само е опасно да няма някакъв алерген там, че тогава лошо- ние с астма си дойдохме така миналото лято, та сега тръгвам едва ли не с прахосмукачката. ние сме на Созопол от 11.07 до 21.07- такава дълга почивка не съм и сънувала, че се уредихме за карта, само дано Дани не ни направи някоя изненадка.
Снежи , ходи се на 3 месеца на конустация, а че не ви викат, вероятно ще ги изпишат все едно, че си ходила.
Майчезайче, успех с прегледите, дано се размине, че вече си е по- кофти след годинката, но каквото дойде,с амо да се оправят мъниците. на брат ми малката и правеха сондиране и им казаха,ч е до годинката се води манипулация, след това операция, така че ако се налага да се прави, бързай колкото можеш, нищо че вече сте доста по-големи.
И Дани непрекъсното говори, прави изречения, а най-ме изумява, че почти спряга правилно глаголите и уцелва нерядко и родовете- сега да не излезе, че си хваля гарджето, но наистина ме изумява, и все повече ме е яд, че изпускам такива моменти от порастването, но няма как. а и се е научил да ни юрка до безобразие- постоянно чуваме неща като тати налей вода, момо стани, мамо плачи, мами, стига плачи, мамо Пуфи не пипай Дани, гушкай и каквото още му роди малката главица Laughing- постоянно ни комадери и ако не се изпълни разпореждането , да не ви обяснявам какво става, дали не го изтървам или още е рано да се притеснявам, че след време няма да мога копче да му кажа?
ЧРД на патерички на мамите, които са празнували, да са им честити.
Какво стана с Емук, дано се размине по възможно най-лекия начин
Ески, добре си се завърнала.
Поспаланке, направо не ми се мисли как ти се е свила душицата на терасата, докато си дойде мъжо.
Пебсче, защо да е трудно с две врати- Дани ме е затварял така- дръжите се подпират една друга и не може отвън да се отвори, Дани сам ми отвори, как успя още ми е чудно, че обикновено го избива на плач, като се уплаши.
А, и да се похваля - ходихме събота и неделя в Троянския балкан- Чифлика- няма такова нещо като минералния басейн, изкарахме си страхотно, само малко ме е срам, че оставихме малкия при баба му, но бяхме с приятели и нямаше как, а водата беше точно като за малките- топла, направо невероятна.
Леле как се олях, сега да ви държи за по-дълго, че кой ме знае кога пак.
Целувам ви и бебоците и приятни почивки на тези, които ще заминават по море.

# 68
Аз пък искам да те питам къде ходихте миналата година на море, май бяхте с Алекс и беше на първа линия, имаше снимки. Спомням си, че беше доволна. Направо се чудя къде можем да отидем с 2 деца на море, тъй че да си изкараме добре и да ни е максимано удобно.
Кали, ние бяхме в Obsor Beach Resort. Плаж, база, всичко е прекрасно, но е тихо и няма кой знае какви забавления, защото е мислено като apartment complex и там почиват предимно собственици и семейства, които искат тишина.
Но за тази година знам едно мнооого по-яко място - ОАЗИС  в Лозенец. Уникално е!!!  Peace  Peace  Peace
www.oasis-bg.com
Обади се да питаш дали има места в хотела и ако не ви се сторят много парите, това е вашето място.  Peace
Друго проверено е Сол Палас, Несебър Маре и още един - те са тройка група общ комплекс в Несебър-Равда. Имат сайт, само сега нямам време да търся. В Гугъл ще ти излязат.  Peace И някой друг преди мен ти ги беше препоръчал.
За тази година съм се насочила евентуално и към Месембрия Форт, че там почиват наши приятели, но май анимацията им за деца е почти липсваща, ако изобщо има такава...

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:53 от Hexina

# 69
Не съм ви чела,но да отчета фалшива тревога.не било варицела,а ... строфулусвариколоза...или нещо подобно(не помня името).Алергична реакция вследствие вирусната ангина. Всъщност ето какво ни гепи вкупум с вирусна ангина-
 Строфулус /детска копривна треска/. Касае се за алергично заболяване, срещащо се в ранната детска възраст. Дразнителите /алергените/ са най-често от хранително естество /ягоди, месни и млечни белтъчини, белтък от яйце, колбаси, варива, шоколад/. В много случаи обаче алергенът не може да бъде определен. Често във фамилията на децата, страдащи от строфулус, има роднини, боледували от екзема, астма, сенна хрема.

Изглежда като варицела,само,че нямахме пъпка на главата,подути лимфни възли и пъпчиците са с остро връхче с течност,докато при варицелата не било остро. Ето и още- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349455.0 , за да не ви се случи като мен няколко дни да сте в потрес какво се случва.Детенцето ми беше по-зле от всякога.Висока Т,която не падаше с никакви средства,пищеше постоянно,гърчеше се,пипаше се постоянно по главата,очите(какво ли не си помислих),абе кошмар.Дано на никой не се случва,но това за знания го мятам

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:56 от bravy

# 70
Брейви, преди много много години назад имах същата диагноза - копривна треска /, макар и не детска ... е, обиколих маса доктори и станах половин такъв - е няма лечител, дето да ти каже от какво със сигурност се появяват. Освен храните, друга част от лекарите добавят и нови дрехи, перилни препарати, парфюми  Mr. Green и каквото още им дойде наум  Mr. Green За роднините - също никак не е задължително ... С две думи - молиш се да минава бързо, без да знаеш какво е точно. Специално на мен много ми е помагала бялата микстура - но не в готов вариант, а приготвена в аптека, успешно я прилагам и при всички видове пъпки на малчо.

а иначе три години преди въпросната треска - се сблъсках с нещо по-коварно, уртикария и в частност отокът на Квинке  http://www.lekar.bg/news-26/info-1517/%D0%9E%D1%82%D0%BE%D0%BA%D … 0%BE%D1%82%D0%B0/  ... направо си бях гушнала букета навръх абитуриенсткия бал  Mr. Green, но се намериха добри лечители. Та още тогава докторицата ми беше обяснила, че причините може да са ен-на брой и никой не знае със сигурност какво е ...

та питай докторите си за бялата микстура и искай да ти я приготвят за дете в някоя аптека /по-добре без спирт/  Hug дано отминава бързо, че кожните болести са най-неприятни и най-упорити  Hug Heart Eyes

брях, сори за дълги пост, ама се чудя да поръчвам ли не лиии, че идват намаления  newsm78

Павлинка, ако сте на нашта база - както е казал поетът - доволна ша останеш  Mr. Green ние сме на варненската

# 71
Добро утро мамчета! Stop
Хайде на кафе,не мога да пускам такима снимки,но всички ви черпя .
Моя синковец снощи много се въртя и пак в шест се субуди.Сега готвя и после отиваме в морската.
Там и двамата се чустваме добре,той си ходи на воля  там,а аз не викам покрай него дай ръка че коли минават.
Мъча се да сменя педито,но повечето не приематнови пациенти.Нашето педище го #2gunfire
Слънчев ден на всички! Laughing

# 72
  • София
Bravy, пожелавам ви много бързо да се справите с проблема сега като сте наясно какво е. Спомням си, че миналата година като Пепи изкара една от по-нетрадиционните шарки така се лутахме 5 дена с Т от 39,5 и никой не предположи дори какво може да е, докато не изби обрива.

Ески, Ками, страхотни снимки на порасналите дечица! Ками, както вече знаеш, Пепи е достойна конкуренция на Косето по тен. 

Павлинка, сигурно не ви е много забавно как малкия ви строява в две редици, но не му се давайте, нека си говори детето.

Лекси, Веси, Хекси, благодаря за предложенията. Особено ме заинтригува Оазис в Лозенец, но не виждам никакви оферти.

Ние си имахме едно изпълнение в неделя. Пепи захапа батко си в областта на слабините. Беше през панталона, но потече кръв, явно бая сериозно го е захапал. На мъжа ми му призля и веднага ме засили да ходим в Пирогов. Добре, че не беше на голо, защото щеше да стане голяма беля.

# 73
  • Варна
Въх, Калииииии, чак мен ме заболя! Горкото детенце.....мина ли му вече?
И аз не можах да намеря никакви цени на този Оазис...

# 74
  • София
Да, почти, правих само промивки, засегнато беше на единия тестис, но само по кожата, няма поражения навътре.

Общи условия

Активация на акаунт