Лято се задава вече, на морето иска СЕПТЕМВРИйското човече!

• 12 421
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Кали, ОАЗИС е затворен апартаментен комплекс и е истински рай. Наистина гонят много високи стандарти и са изпипали много нещата. Много е зелено, много юзър френдли, много се стараят да угодят на клиентите и собствениците.
За външни посетители извън собствениците има хотел с 35-40 стаи + се отдават някаква наистина минимална част апартаменти под наем. Звънни им и ги питай за избраните от теб дати какво свободно имат и на какви цени го отдават.  Peace

# 76
  • София
Хекси, мерси. Сайтът им е насочен по-скоро към продажба на апартаментите и за това, може би, тази информация я няма, но мястото е уникално.

# 77
Скъпи момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания!
Понеже не успях да ви почерпя за рождения си ден, сега приемете двойна почерпка - нашата звездичка Яна има имен ден днес Simple Smile
Честит имен ден на всички, носещи името Еньо, Енка, Янко, Янка, Яна! Да са живи и здрави и да носят само радост на близките си!

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 09:03 от adi_san

# 78
Честито на именниците днес  bouquet  bouquet

Ох, Кали, добре, че е само повърхностно! Изобщо не можеш да предположиш откъде ще ти дойде нещо ей такова.

Кожните проблеми са наистина едни от най-продължителните, поради простата причина, че са толкова много и нови се явяват, че лекарите не винаги ги лекуват адекватно- патила съм, Дани също, явно сме предразположени, пък и около нас какво ли не ги отключва тези неща...

Около нас нищо ново - аз чакам ли чакам, Т се вдигат все повече, а аз съм като бомба - от нерви вече не се стои около мен.  Дани намерил отнякъде трънчета, та ходихме и на хирург да ги вади - голям рев беше, и постоянно е с рани - аз нали съм чувствителна много рева наравно с него и голяма забава настава. Туй то!

Много сладки снимки на всички. Ески , специални адмирации за говоренето на Деси, Heart Eyes

# 79
  • Бургас
Привет,
Кали, горкия Дани! Бързо минаване и дано никога не се повтаря!
Павлинче, голямо  Hug  за вас!
Ками, Косето е бонбон и половина! много  Hug
Днес тук е много гадно време, жега, пък на сянка духа гадно изобщо отврат. Ние ходихме на разходка и днес беш емного гадна. Първо едно момиченце го ритна със сандала си в лицето на пързалката, след това го свали от количката дърпайки го. Аз много се изнервих, а майката стоеше невъзмутима, тъй като сме били момче и трябвало да се отбранява сам. Направо не повярвах на ушите си. После едно друго момиченце му шляпна шамарче по бузата. И тази майка не реагира, но Алекс се сви, седна в мен и така протече остатъка от разходката. Аз много се изнервих. Нямам навик да викам на чужди деца, но днес малко ми остана. Опитах се да обясня, че не е правилно, но децата ми теглиха по една. Направо  #Crazy

# 80
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
Доста сте писали,не съм чела от няколко дни  Hug
Ески,добре завърнала се.Много хубави снимки,както винаги  Heart Eyes Hug
Кали,добре,че му няма нищо и е само повърхностно,чеее и на мен ми стана лошо като те прочетох  Rolling Eyes
Ками,странотни снимкииии Heart Eyes
Браво на всички махнали памперса  Peace Ние вече си пишкаме и навън от около 2 седмици,ставаме си през ноща да пишка и така  Wink И Ани е бъбривка,прави си изречения,даже вече и родовете оправя.Като я питаме -къде са баба и дядо примерно-тя казва-няма ги,за топката-няма я,за вуйчо й-няма ГО.Изобщо вече родовете съвсем ясно ги различава  и не ги бърка.Прави и тя дълги изречения,както всички дечица като гледам  Wink
Ние утре заминаваме на море.Сега отивам да стягам багажа.Само се моля да не дойде лошото време и там.Засега го дават на морето да е хубаво,но сме решили и тръгваме.Ще останем до понеделник  Peace

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 81
Краси, къде ще сте на море? И ние утре заминаваме с Алекс, но само за уикенда.  Peace

Момичета, много страшно ми звучат тези трески и отоци... Чак тръпки ме побиха като си го представих да ми се случи на мен, пък на детето съвсем!  Shocked 
Bravy, дано се оправи по-скоро Инето!  Praynig Аз така и не разбрах кое точно от всички тези неща й има - треска ли, алергия ли или комбинация от двете, но симптомите и високата Т звучат МНОГО СТРАШНО. Много се моля да се оправяте по-скоро и да няма последствия, както и никога повече да не се сблъсквате с това!  Hug А ти предполагам, както точно се върна на работа, си стоиш вкъщи при нея... Дано не ти правят проблем в банката.

# 82
  • Асеновград
Хекси,отиваме в Св.Влас  Hug и ние с Ани- до понеделник.А по-нататък мислим да си ходим само двамата или с компания до Варна  Peace
bravy,Многоо скорошно оздравяване желая от сърце  Hug Hug Praynig

# 83
Камиии, имаш 1 страхотен малък мъж,разгледах снимките Hug
Кали,добре,че леко се е разминало с това ухапване Praynig - много ме заболя само като прочетох Sick ooooh!
Краси,приятна почивка Peace
Полина, и ти си имаш 1 шило като мен явно Laughing няма начин да скучаем Rolling Eyes
Брейви за теб и малката много  Hug Hug Hug и дано да свършват лошотиите с тези обриви Praynig
Майчезайче,пиши как е витя като мине прегледа с офталмолога Praynig
Относно обривите - с мъж ми бяхме на село да помага на баща си да събаря едни стари порутени селскостапански постройки. Явно заради мръсотията в която беше целия ден, вечерта се изрина жестоки на червени плюски с воднисти върхове. Помогна му от раз разтвор от сварените листа на бъз и коприва - равни части от двете. Буквално за по малко от час спря да го сърби и плъските се свиха Shocked Това по принцип е 1 от рецептите на Ванга за детски обриви Peace Дано съм била полезна с инфото Simple Smile
Ние сме добре - определено не сме от говорещите. Дори отделни думи не иска да казва, така че за изречения въобще не мечтая ooooh!

# 84
  • Асеновград
Ние започнахме да се чудим дали утре да тръгваме  Rolling Eyes дават го разваляне на времето и на морето от утре Confused И ми е кофти сега,настроих се  Rolling Eyes а след това ще можем след 2-3 седмици да отидем  Rolling Eyes

# 85
Здравейте  Hug, незнам защо чак сега влизам в тази темичка като и аз имам един щутчо в къщи, който е роден на 3 септември .
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet
За тези които заминават на море дано всички дни да са много  Nature Sunny  grinning039ние ще изчакаме до август

# 86
  • Бургас
Привет,
много е тихо днес тук.
Утре смятам ако е като днес времето да направим първия плаж с Алекс. И без това в 8.30 вече сме излезли.
Краси, тук времето изобщо не се е разваляло. Така че спокойно си планирай почивката.
Искам да попитам нещо. Искам да купя един бебшки шезлонг от САЩ, но шипинга е 80 долара. Това не ме устройва като цена. Има ли друг вариант да получа пратка от там. По пощата или и аз не знам как. Досега не съм купувала нищо от там Дайте ми идеи.

# 87
Лекси,защо не провериш в английския ИБей!Идват доста по-бързо нещата и не се сължи нито мито,нито нищо! Peace

Краси,заминахте ли,какво решихте?Ако да-приятна почивка,както и на всички други! Hug

vankonasi ,добре дошли! Hug

# 88
  • Варна
Лекси, виж във подфорума "На пазар" - първата тема. Има някаква фирма (Ломбард , ако не греша), която прави доставики от там за 30% от цената. Прочети повече и виж дали те устройва...

# 89
Добро утро  Hug
Ето по едно кафенце  kaffeetrmker_2
Страхотни снимки разгледах тези дни, дечицата ни растат като гъбки и стават от хубави по-хубави  Heart Eyes
Добре дошла на новата мама   bouquet Ако дадеш повече инфо за теб и детенцето ще ви впишем на първа страница.
Аз няма да пиша известно време. Днес тръгваме за Пловдив, после ще бъда при мама 2 седмици, а там нямам нет. След това малко в Банско и после на море...Ако успея да намеря заведения с нет, на местата където отсядаме, ще се отчитам.
На всички, които сега плажуват желая слънце и приятно изкарване.
Болничките да оздравяват.
Много целувки за всички малки слънчица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт