Ние се завърнахме от Ямбол, но чак сега имам време да пиша. Изкарахме си добре и хем ми се връщаше, че ми беше домъчняло за нашия тати, хем не ми се връщаше. Деси просто пощуря там - станала е голяма глезана, бърборана и непослушка. Ходихме на цирк, на Деси страшно много й хареса, возихме я на пони. Разходихме се и до Сливен, където са направили много хубав детски кът в парка с много съоръжения и какви ли не игри за децата срещу само 2 лв. вход за детето. Успяхме да паднем от една люлка, както и да си ударим здраво челото на пъпа на Ямбол пред мноооого зрители
Въобще беше супер. Баба й на Деси и обяснява, че имала дупка между предните зъбки и че и тя имала такава, само че на баба била голяма, а на Деси малка. ПОсле Деси обясняваше как баба имала голяма дупка, а тя малка
Та беше голям майтап с Голямата и Малката дупка. Друг майтап беше, че както си стоим трите един ден и Деси казва: "Баба пуши. Мама пуши. Бавоооооооооо!" с ръколяскане. Направо да се чудиш да се смееш ли, да те е срам ли 
Ами това е от нас. Не съм чела нищо, ще пусна снимки после.
за всички и ако има болни, да оздравяват бързо им пожелаваме от сърце!Ето ги и снимките: На гости в Ямбол

Мъжете ми слязоха до колата и аз имам 100 гр. почивка насаме.
или пък аз съм била в най-натовареното време
то всъщност, ако е средата на юли или август - лудницата навсякъде е еднаква
и ние сме целите в рани и синини
. В яда си горкия хич не забелязва, че съм заключена. Влиза бесен в кухнята "Ти ко прайш там" Голям майтап беше.После обърнахме дръжките наобратно - сега се вдигат нагоре за да се затвори вратата. Все пак беше неделя, можеше да е работен ден. Направо не ми се мисли какво щях да правя.
Пък аз викам - обади се мамо на тати,обади се!!!. Абе пълен цирк
Викам-няма заспиване повече,но си свърши работата,сложих я пак и си заспа!
!
!
Много силно се надявам до септември да успеем да си намерим място в частната ясла близо до нас, в която освен, че е двойно по ниска цената имат опит с децата и се надявам да се чувства много по-добре. Миналата седмица ходихме на консултация - 11700, 89 см. - клечо
И я подканих,а етървата издържа племенничката до нас и Лизи я гледаше и свърши работа!