Туристическа виза за САЩ

• 158 536
  • 529
  •   1
Отговори
# 480
Какво стана на интервюто?

# 481
  • София
Привет,

Моето интервю мина, с 39 градуса температура и гнойна ангина.. честно казано не чух какво ми казаха, нещо за set in 2 days, но ми задържаха паспорта, така че ще чакам.
Никой нищо не ме пита за бизнес намеренията ми, или липсата на такива. Имаше само въпроси за с какво се занимавам, колко служителя имам, съпругът ми (тя го нарече съпруг, но той не ми е?) с какво се занимава, защо няма да дойде с мен и колко служителя има той.

# 482
Честито! Щом са ти задържали паспорта, значи ще слагат виза в него!  bouquet

# 483
  • София
Сложиха Simple Smile
b1/b2 за 10 години Simple Smile)

# 484
Поздравления! Хубаво да си изкараш!  bouquet

# 485
Здравейте!
Аз съм на 25 години, живея с родители, нямам имоти, коли и пр.
Работя на временен трудов договор с продължителност 4 години. Доходите ми са малко над минималните.
Родителите ми ме издържат, за тях не е проблем да ми платят пътуването и престоя в Щатите.
Целта ми е да посетя за 2 седмици приятелка българка и съпругът й американец. Те ще ми изпратят покана.
Според вас имам ли шанс или да не хабя 140 долара?

# 486
  • Down south
Ако не се явиш на интетвю, този въпрос  вечно можеш да си го задаваш.

# 487
az_az_az, учиш ли нещо?

# 488
Не, завърших вече.
След време ще се зачислявам на свободна докторантура, но няма как да го докажа.
Работя като асистент и затова съм на временен договор.

# 489
Според мен ще ти откажат с причината, че си потенциален имигрант, но можеш да пробваш.

# 490
Help!  Някой може ли да ми каже дали са му искали документ от Полицията??? В Полицията казаха, че такива не издават и ме препратиха в прокуратурата, а сега американските власти настояват да бъде от Полицията. Какво да правя? Ще бъда благодарна ако някой може да ми помогне с инфо.

# 491
Може ли някой да ми каже дали са му искали документ от Полицията?

# 492
  • Монреал
Какво означава документ от полицията? За свидетелство за съдимост ли питаш?

# 493
За София свидетелство за съдимост се изкарваше в Съдебната палата май. Странно, че искат такъв документ. За каква виза става въпрос?

# 494
Питай ги как точно се нарича този документ. Щом ти искат вероятно и преди са искали на българи.
Иначе свидетелство за съдимост се вади в Софийския съд на "Драган Цанков" до БНР (Метростанция Васил Левски)

Общи условия

Активация на акаунт