Франция - ваканция! (22)

• 20 185
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • пак на Рив Гош
В България е хаос, фолклор и пълен абсурд. Замалко да умра от Загорка - получих етилична кома - от 4 броя!

Мистикова, и на "Загорка"-та ли посегнаха да оментосат? Нищо свято не остана...  Mr. Green

Лято, аз пътувам със самолет и за автобусите не мога да съм от помощ...

Аз да ви покажа какво невероятно съкровище открих (ако не го знаете) - кликнете на стрелкичката до "Автор", търсете и се наслаждавайте! Използвам случая да изкажа дълбока благодарност към създателя му  Heart Eyes (исках по-"лично" във форума им, но не работеше). От снощи съм се заровила сред книгите и потривам доволно ръце!

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 22:33 от Роца

# 121
  • на езерото в града
Роца,може ли да ти викам вече "Google"?  smile3501

# 122
Добър ве4ер дами !!!!
И от мен едно средно6тно вклу4ване:)
Роца, откъде го откри това ???Голяма съкрови6тница !!!!Мерси ,4е сподели !!!!  bouquet
Да 4естетя на вси4ки празнува6ти със закъснение ,но нали знаете как е - времето все не стига ..Simple Smile)
Абе, Мистик ,4удя ти се - за какво си ходи6 при положение ,4е негативните емоции са пове4е отколкото положителните ....замислям се , отговора го знае6 само ти ...но това някакъв сорт на мазохизъм ли е???Как мина пътуването с автобус - няма ли някоя изцепка или пикантерия??WinkИна4е,4естито от мен за у4или6тето ,само успехи и удовлетворения ти желая!!!!
Роца вие приготвихте ли пътуването до Индия ? Нали 6те пусне6 снимки ? Praynig с разказ!
Желана къде за4езна? Thinking
Хайде девойки оставям ви и  до скоро ,  хубаво и слън4ево лято ви желая!!!!

# 123
  • пак на Рив Гош
Ще ходите ли на фойерверките тази вечер? Ние ще се опитаме, дано не вали!

Мамба, готвим пътуването - паспорти, визи... в края на седмицата ще се ваксинираме целокупно Simple Smile. Вече броя дните (вижда се долу Wink). И снимки ще има, и разкази, стига да ви е интересно  Peace
Радвам се, че линкът ви харесва.

Роца,може ли да ти викам вече "Google"?  smile3501
Абе, далече съм от Гугъл - той знае всичко, а на мен някои аспекти на квантовата миханика ми се губят Wink  Laughing

Мария как изкарахте в Брюж?

# 124
Завърнахме се , доволни от екскурзията! LaughingСнимки и разкази, като си почина!

Влизам да пожелая честита христова възраст на Сбъдваща мечти! Бъди здрава и много щастлива и обичана! Hug

# 125
Сбъдваща,  Hug Да си жива, здрава и да порастнеш много голяма  Laughing
Много щастие и любов ти желая   bouquet

Мамба, тук съм бре, но няма какво ново да пиша иначе се размотавам наляво, надясно  Grinning
Роца, страшна си, сега ме зариби и вместо по френски да чета....  Laughing

Мистик, ще ме умориш с твоите преживявания, можеш роман да напишеш  Laughing

# 126
Ехоооо, как сте мацки Hug
СбЪдващи, много положителни емоции и приятни преживявания Hug Наздраве!
Снупи, как върви ремонта?Малката ви принцеса как е?

# 127
Честит национален празник, медам! Hug

Ето и малко снимки от нас. Времето беше студено и ветровито, но ние за такова се бяхме настроили, нали отиваме в Белгия! Деацат бяха перфектни туристи, ненаситни да гледат  забележителности, направо невероятно Laughing
http://snimka.bg/album.php?album_id=400093

парола: mariakara
дано действа ooooh!

# 128
Благодаря за пожеланията, изненадахте ме!

Мария, страхотни снимки. Нацелувай мишоците от нашата банда.

# 129
  • пак на Рив Гош
Сбъдваща, честито и от мен! Много щастие и любов ти пожелавам!  bdbaloni

Мария, много хубави снимки  Grinning Даже и малко слънце сте уцелили в Брюж, гледам  Wink. Морските снимки откъде са?
Ако ме хване музата, може да кача малко снимки от снощната заря в наше село. Доста се бяха постарали Simple Smile. Беше посветена на космоса, та фойерверките бяха придружени от музиката на всички филми с космическа тематика, за които се сетите - "Междузведна война", "Стар Трек", "Дюн"  Laughing.

Не знам дали гледахте новините в 20 по ФР2 тази вечер, но репортажът за дефилето ме накара да повдигна вежди. Началните кадри показваха прелитащи над Париж военни въртолети под музиката на "Валкириите" на Вагнер  newsm78. Не най-подходящият избор според мен  Peace.

# 130
Сбъдваща, благодаря за целувките, предадени са Grinning

Роца, морските снимки са от две различни места: първите, най-мрачни и ветровити, от събота, са от Nieuwpoort, където живеят нашите познати. Следващите, по-слънчеви, са от Oostende. Останахме много очаровани от белгийската "ривиера", много приятни китни градчета. В Оостенде ядохме миди и фрит с бира на една тераса вечерта, почти като на морска почивка.
Нашият кмет също се представи с фойерверките снощи, но моите юнаци много ги беше страх и трябваше да ги държа скрити в скута ми, докато баща им гледаше на терасата, та нищо не видях Laughing
Днес видяхме самолетите и въртолетите директно над нашата тераса, нали сме на път за Шанз Елизе та вечерта не гледахме репортажа Wink

Лек остатък от седмицата, за мен тя започва утре Wink

# 131
Мише, честито и от мен, макар и на патерици! Да си здрава, спокойна и усмихната, за радост на цялата ти команда И да се сбъднат и твоите мечти Hug

Liato, мога смело да препоръчам компанията Оданс - много са точни, пристигат навреме и вече сме ги използували няколко пъти. Само че не знам дали минават от там, откъдето се каниш да пътуваш.

Роца, не виждам кога заминавате за Индия!? Колко остана?  Марси за линка, много интересни неща!

Мария К.,  вижда се от хубавите снимки, че добре сте прекарали! Малките пътешественици май са вече тренирани за още!

Ние нищо не видяхме от никоя заря (в наше село е на 13-ти, та по принцип може няколко да гледаме), защото неочаквано и за самите нас заминахме за Алпите. С Мирянка на гръб обиколихме няколко езера на над 2500 м надморска височина.

Видяхме и много от роднините  Winkна Роца (мармотите), както и планински козички. Тази година е особено зелено и красиво, с много цветя... и още нестопени големи преспи сняг.

# 132
  • пак на Рив Гош
Чумби, ако знаех, че заминавате, щях да ти предам поздрави за "родата"  Grinning
Как изкарахте? Снимки, нещо? Wink

Ние заминаваме на 13-ти август.

# 133
Здравейте,
имам едно питане - някой бе6е споменавал ,4е можем да си поръ4аме бг акт  за раждане от сайта на кметството или не6то такова...може ли малко пове4е инфо ?Или се бъркам ??
Благодаря!

# 134
Здравейте!
Мамба,за френски актове от тукашните кметства знам, че вече се поръчват по интернет. Ама за бг такъв? Не съм чувала.
чумби, а снимки Grinning? Много обичам такива непредвидени пътешествия Wink
Не знам дали ви казах, че сестра ми е резервирала за всички нас (3 семейства с 5 деца на малка възраст ooooh!) на Царево(Мичурин). Sunglasses От седем години не съм била на черноморието, дано не се разочаровам. Така съм се настроила за истинска морска почивка с много слънце, топла морска вода, и други и други Laughing

Общи условия

Активация на акаунт