Франция - ваканция! (22)

• 20 191
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Мария, ама ти на кабинет ли приемаш?
Аз съм тук, ама май сама взех да си говоря.

В тези резултати не можах да видя Марсилия - така е, след като не отидох, сигурно не е станала секция Grinning

# 106
чумби, нямам кабинет Wink, в един център за консултации към болницата съм в сряда и петък (безплатни Laughing и въпреки това...)

http://rezultati.cik2009.bg/protocols/rik_32/sik_5100251.html

# 107
A Chumbi, има резултати. Доста са по-различни от другите секции във Франция.
Явно и вие сте със смесено население Wink

# 108
Да бе, тъкмо това установих и аз, нещо много ДПС-гласуващи имало... Thinking

Ама много разбъркани тези секции,  не разбрах в Париж колко секции имаше - две ли?

# 109
Имаше две секции, по азбучен ред на имената: от А до К и от Л до Я Joy

# 110
Имаше две секции, по азбучен ред на имената: от А до К и от Л до Я Joy

Да, по азбучен ред на първото име Wink

# 111
Ку ку и от мен Simple Smile)
Аз не стигнах до гласужането, имахме  си гостенин от БГ, свекър ми дойде да вземе Митко за ваканцията, та ходихме по разходки и направо изключих  Confused Embarassed.

chumbi, добре се представи младежът в училище и тази година, отличник е, да видим в новото училище как ще е. Там голям наплив- по 30 деца са в клас( за сравнение тази година бяха със зор 20 в 16-ти), и новодошлите ги слагат в един клас смесен с по-малки и ми е малко криво, но добре че са само 5-6 та се надявам да няма влияние.

Хайде срещичка да си заформим?

# 112
Надин,  Naughty

В търсените предградия проблемът с големите класове си е класика. При нас следващата година наборът на Яна е 65 деца, а имат само два класа. Политиката не е за създаване на нови класое и пак ще са над 30 парчета. В матернел това може да не е толкова важно, макар че сигурно е изморително за всички съжителството в такава голяма група. В началните класове обаче, за мен си е направо лудост. Но няма как ooooh!.

Аз съм свободна за среща на 14/07 евентуално. Или чак последния уикенд на юли Confused

# 113
  • пак на Рив Гош
Бонсоар медам  Grinning
Чета почти редовно, но не пиша, че имах(м) малко странични занимания тия дни.
За среща на 14/07 съм навита  Laughing

# 114
Роца, аз съм все още на линия за 14,( надявам се да сме се върнали успешно, че като я знам нашата кола hahaha)
Отиваме на уикенд в Белгия-утре на гости на едни стари познати, с които не сме се виждали от години, на Белгийското море, а в понеделник в Брюж. Ако някой е ходил в това градче, не отказвам съвети и идеи Laughing

Лек уикенд на всички! Hug

# 115
Мария, приятно прекарване в Брюж! Много симпатично градче - дантели, шоколади, дървени детски играчки... и доста туристи

Съветвам ви да направите обиколка с параходче, градчето е наистина страшно живописно

Спомням си, че паркирането в близост до центъра беше доста скъпо и само за 1-2 часа, но пък градчето не е чак толкова голямо, та може човек да се връща да доплаща. Надявам се да покажеш снимки като се върнете. Лек път!

# 116
  • пак на Рив Гош
Мария, приятно изкарване на северното море и в красивия Брюж. Подкрепям Чумби - градчето е малко, няма нужда от кола, по-добре е да я оставите по-далече от историческия център. В църквата Saint-Sauveur има статуя на Микеланджело "Мадоната с младенеца" (ако си падате по изкуство). Много хубав градски площад (Markt) и кметство и къщички около него, Бегинажът е интересен (записан е в Юнеско). Откъм специалитети препоръчвам местната бира Brugse Tripel (9%) Grinning
Изобщо, много хубав град (но на мен сърцето ми остана в Гент  Heart Eyes).
И аз ще чакам снимки  Laughing

# 117
Роца, чумби, благодаря за споделените впечатления. Дано времето не е много против нас (както обикновено, като тръгнем нанякъде и се разваля Confused). За снимките-ще видим, най-напред да направим такива, че напоследък забравяме(пример РД на Яна hahaha).
Желая ви весел уикенд и до понеделник Hug

# 118
В България е хаос, фолклор и пълен абсурд. Замалко да умра от Загорка - получих етилична кома - от 4 броя!
Всичко е менте, ценностите са примитивни, хубаво за 5 дни, но да живееШ - но мерси!
Поздрави на всички!

# 119
момичета,

аз не пиша много много, но ви чета..
Искам да попитам, мистик, а и друг, който на скоро е пътувал, как е пътуването с автобус, защото за пръв път с автобус мисля да пътувам и аз тази година. Препоръчайте ми фирма, ако сте били доволни от такова пътуване.
Досега все със самолет пътувам, но този път май ще пробвам и аз автобус.

Общи условия

Активация на акаунт