Нийче, къде бяхте на моренце?
Съни, приятна почивка!
Пепе, да си ни жива и здрава. Ти си като слънчев лъч, толкова харесвам компанията ти

Хайде пак до скоро!
с една дума здравейте
щото мъжа ми е нисък. Ама
не помня да съм отскачала при него нито той при мене
За срещата съм 1000% на линия малко да се разтовара от напрежението около мене който витае от 1 месец насам.От утре каката я спирам от градина щото ще са сборни групи и ще ходи в петък 3.7 10 дена на село с баба си да търчи по поляните и да се плацика в басейна.После се
чудиме да ли да отидеме 4-мата на море в Равда но ще изчакаме да видиме какво ще каже лекаря да ли може да вземеме Добри с нас.То е ясно че с него ще се криеме от слънцето но не ми се иска да го оставям на едната баба ,а трябва да отидеме заради Веронка поне за 5 дена да подиша йодни пари за да не боледува зимата и зада не и се възпалява сливицата,че като се възпали лошо а не ми се ще още да я махаме,щом не се налага.
Не е нарочно така се получава.Миналата ходихм ена черноморец заради две приятелски семейства и не бихме повторили но това е друга тема.
Уикенда заминава при баба си, а през август аз ще си го гледам. Остава сега да намрази градината... Габриел, който никога не е имал проблем с ходенето 

Имам питане. Ако имате излишни/ненужни играчки, книжки и всякакви други занимателни неща за деца, да ми кажете. Миналата година оставих два чувала в санаториума в Момин проход и тази година планирам отново да събера. Там има дечица, които седят по-дълго време и родителите им са с ограничени възможности. Също така има логопед и психолог, които ползват помагала от преди 10 години. Логопедите работят основно с книжки, а психолозите ползват дребни играчки. Има и пясъчник. Бях оставила до него кош с кофички, лопатки и т.н. Без да ви притеснявам, ако решите дайте хабер.
(протече ни тавана точно по средата на хола, а там е тяхната затлачена и непипана от години тераса
) Та по тоя повод от понеделник яхам метлата, но ще гледам да сколасам с играчките. Ще гледам и за сбирката да сколасам - допускам, че до петък ще сме се изтрепали с мъжо и аз ще се чудя накъде да хвана
Обаче притесненията около багажа са повече докато започнеш да го събираш. Започнеш ли, едно по едно всичко си идва в главата
С мъж ти затова не си омръзвате

То и мен ме хваща липсата, но за кратко 

А тииии....
,
. Това жълто хотелче ми е леко познато.
Дали не сте били в Сарафово? Само гадая. 

Гледам Вероника е голяма конкуренция на малчо.
, чакаме и снимки и разказ.

....чакаме.
И прекрасно семейство 

Дано не се изпокараме, че обикновено като няма за какво да мислим и да се грижим...
Планирала съм да я заведа на всички свои любими места, ще я запозная с Вероника, която постоянно пита "Тя защо не ме познава?"А като замина последния път бяхме млади момичета, живеехме при родителите си - сега съм лелка 

Иначе местенцето е Сарафово, мъжа ми имаше 2-3 дни работа в Бургас от 8-те дни там и търсихме нещо наблизо, хареса ми много там.
, ще видиш ти, като капчица си 

Ники колко е порастнал....
Много обичам да ви гледам - имам чувството, че си идеалната майка