Честито на всички, които тези дни са имали приятни поводи да празнуват - именици, 40 дена на Додо, годишнини от сватба, ехеееей

Ния, много си хубава, пу-пу

А на Цецко малкия ме разби
Рукси, аз също мога да се включа, само кажи кога най-късно може, защото мога да използвам срещата да оставя разни неща. За самата среща ще опитам поне за два часа, че с това кърмене сме много вързани все още.
Роси, хич не се чуди за морето, ами стягай багажа и на дребния и потегляй. Аз тръгнах с две болни, кихащи и кашлящи диванета, а там се оправиха. Смяната на климата е полезна за децата. А като видях, че има и по-малки бебоци от моя, направо зяпнах. Мислех, че аз бия рекордите, ама имаше и едно двумесечно бебе и то не бяха българи
Тонеска, и ти си съвсем в джаза май
АниК, запази самообладание
аз ще взема да ти звънна тези дни преди да сте се наранили нещо с твойта половинка, че ....

За снимки няма да смогна днес
ама довечера ще се пробвам. Ето една само:нарича се "Совите не са това, което са"

Моментите с приятели са незабравими. Наслаждавай се иииииииииии никаква носталгия по времето "при мама". Сега сте едно стъпало по-нагоре.
Едни снимки с мотористи ми се отварят.

. Дяволът си няма работа.
Дааа, съвременната жена знае как да се грижи за себе си и мисля, най-после стана ясно, че бременната жена е и КРАСИВА, освен всичко друго.