Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 870
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Малеее, голям рев днес настана след ваксината, удължиха ми се ръцете  Crazy

Честито на всички, които тези дни са имали приятни поводи да празнуват - именици, 40 дена на Додо, годишнини от сватба, ехеееей  Hug

Ния, много си хубава, пу-пу  Heart Eyes
А на Цецко малкия ме разби  Joy hahaha
Рукси, аз също мога да се включа, само кажи кога най-късно може, защото мога да използвам срещата да оставя разни неща. За самата среща ще опитам поне за два часа, че с това кърмене сме много вързани все още.

Роси, хич не се чуди за морето, ами стягай багажа и на дребния и потегляй. Аз тръгнах с две болни, кихащи и кашлящи диванета, а там се оправиха. Смяната на климата е полезна за децата. А като видях, че има и по-малки бебоци от моя, направо зяпнах. Мислех, че аз бия рекордите, ама имаше и едно двумесечно бебе и то не бяха българи  Shocked

Тонеска, и ти си съвсем в джаза май  Hug

АниК, запази самообладание  Joy аз ще взема да ти звънна тези дни преди да сте се наранили нещо с твойта половинка, че ....  Joy hahaha Hug

За снимки няма да смогна днес  Crossing Arms ама довечера ще се пробвам. Ето една само:
нарича се "Совите не са това, което са"  Mr. Green

# 76
  • Sofia
Аз пък каква съм жълта птица ... специално влизам да напиша колко много ми харесаха на Niya снимките (Ради ме заплехоса с тази снимка.бг  Laughing) А тя и Галюша - секси мама се подредила  Hug Heart Eyes Лелеее, направо ме разтапяте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Галче, то купона май ще се поотложи леко, з'то докато не спре да вали нищо не може мда правим. Звънни ми, когато ти е удобно и аз ще долетя

# 77
  • Варна
Ей ,тия дни е много приятно в темата - чудни снимки виждам Hug
N i y a, Rady,GALL78 чудесно изглеждате момичета!
Пожелавам на всички да успеят да си починат както си пожелаят!
Ето малко снимки и от нашата почивка. Ходихме в Павел баня. Аз и една приятелка заедно с децата, без мъжете(те ще ходят по-късно там на процедури). Предполагам на всички ви е ясно що е то почивка с деца, но пък в крайна сметка заради смяната на обстановката и климата си заслужава.  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 13:31 от Didorani

# 78
Прекрасни снимки , всички сте толкова хубави и отпочинали Hug
При нас настъпи голяма жега тези дни, не вярвам просто..Всички пуфтят и се молят да си завали пак Laughing
Децата са добре, Рангел има още малко училище. Имаме си косенца-босенца в гнездото  Hug, ако успеем да ги снимаме ще пусна да ги видите   bouquet
Целувки!

# 79
  • Plovdiv
pipiole , за "лелката" гледам вече са те скастрили  Laughing, обаче и аз се присъединявам. Twisted Evil Heart Eyes Много вълнуваща среща ще си имаш. Simple Smile Моментите с приятели са незабравими. Наслаждавай се иииииииииии никаква носталгия по времето "при мама". Сега сте едно стъпало по-нагоре. Wink Hug
Как мина усамотената вечер с половинката?  Heart Eyes
Момичета, благодаря за милите думи.......
Галче, напротив, совите са си същите, даже още по-хубави. Heart Eyes
След реването от ваксината, малчо добре ли беше тази вечер?
Дидорани, нещо не мога да се ориентирам в линка. newsm78 Едни снимки с мотористи ми се отварят. JoyДа не би да е заглавната страница на БГФОТО.... или? Дай съвет, моляяяя. Laughing
Светлили, ако успееш да ги снимаш, ще е прекрасно. Много ще ми е интересно.
А за времето...., ами то хората нямаме угодия. Laughing

# 80
  • Варна
Редактирах си линка към снимките. Станала е грешка Embarassed
Най накрая и тук заваля, но то пък сега ще ни удави като нищо - страшен порай се излива в момента. Дано да поспре, че трябва да ходим на рожден ден след 2 часа Praynig

# 81
Хелоу,
Голямо раздвижване на темата - чудесно е да има какво да четеш Laughing
N i y a Беше чудесно - основно правихме "смешни" движения  Joy, ядохме и се разхождахме. Във времето, в което той имаше работа аз гледах Fashion TV или попреспивах  Mr. Green Чувствах се като на първи уикенд с ново гадже  Joy
GALL78 изглеждаш...уау, даваш ми надежда, че ако родя второ няма да си остана хипопотам Sick

Довечера сме отново навън с приятели, утре ще избираме правителство, абе чудесен уикенд Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 82
Женска сбирка - всички говорят едновременно, за да не се губи време hahaha

ще бъде на 09.07, за да не опущим Тайги  Wink Хапване и пийване, задълже! Продължение с танци за баш купонджийките. Петък си е ден на майстора, ще мине безпаметно Mr. Green Часът и мястото, следва продължение ...

Хорото ще поведат: Марис, Съни, мама Роси, Ради, Данспорт, Дейзи, Тайги, НинаКМ, Ани, Пипиоле, Гал, Рукси.

Много пъстро и забавно станало тук в последните дни  Heart Eyes
Ани, то да не спомене човек, че има свободно време  Sad.  Дяволът си няма работа.
Ради, прекрасни сте, мила  Hug Пу, да не са ви уроки. Децата са като кукли и толкова са пораснали  Heart Eyes
Съни, усеща се липсата ти  Wink Дано да се забавлявате на моренцето и да не ти е до писане  Hug
Тайги, много се радвам, че ще те видя. Като гледам и ти и останалите мацки по скромни одежди, съм меко казано впечатлена. Всички изглеждате дъхоспиращо  Hug Браво, мацки!  
Галче, секси мамче. Възхищавам се как успяваш да запазиш уникалната ти духовитост при безкрайните ангажименти около бебо  bouquet
Мариска, добре дошла на родна земя  Hug Как мина пътуването? На адаша да му кажеш, че добре ще се грижим за теб докато го няма  Hug
Деска, няма да ти се размине welcome партито  Hug
Пипиоле, от центъра по сеизмология съобщиха за леки земни трусове в района Боровец. Дали не сте се върнали трима от там  Joy Ти къде се буташ в тежката категория? Баба ми такива като теб и Ани нарича "Едно джезве с кокали"  Wink
Дидорани, само твоите снимки нещо не успях да видя. Може и аз да съм в грешка  newsm78
Пловдивските мами, не ви ли се идва до Софето? Да спретнем една транс-градска срещичка  hahaha
Ния, на баткото трябва да му кажеш пред хората да те нарича "како". Не ти личи, че имаш толкова голямо момче  Heart Eyes
Светли, Пепе, точно за вас си мислех като гледах какви африкански жеги съобщават по вашите ширини.
Упс, отплеснах се и пpопуснах да напиша, че пътувам на 03-08 за Момин пpоход. Съpдечно благодаpя за желанието да се включите и да помогнете Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 01:12 от Ruxi

# 83
  • Plovdiv
Добро утро, избирателки! Laughing
Дидорани, толкова са пораснали и двамата. Ииии ми беше много приятно да се "запозная" визуално и с теб. Виждам, че децата са се забавлявали, дано и вие сте успели с дружката, въпреки лудницата с хлапета.
Тази нощ и сутрин съм сама в къщи, за първи път от..... не помня кога. Никого няма, даже и мъжо. Joy Обаче аз действах по график - баня, кафе, две чаши..... Laughing За малко да приготвя и закуска. ooooh!
pipiole , браво на вас, значи сраховете ти бяха напразни. Wink И както казва Рукси, това земетресение е много съмнително. Joy И за вторите бременности-раждания-деца-фигури  -  ама, МОЛЯ ви се, какви са тези апокрифни версии за майката на две или три деца. Laughing Шегичка.  love001Дааа, съвременната жена знае как да се грижи за себе си и мисля, най-после стана ясно, че бременната жена е и КРАСИВА, освен всичко друго.
Рукси, обичам да те чета. Heart Eyes И съжалявам, че не се познаваме, но ДА трудничко ми е с организацията. Домашните са се залепили за мен и трудно ме пускат без тях. Само на работа. Joy С мъжа ми имаме много приятели в София. За три години само веднъж се наканихме да дойдем при вас и то защото бяхме на концерт на Депеш мод и съчетахме нещата. Обикновенно минаваме транзит.
За "каката" се смях с глас. Laughing Благодаря. Heart Eyes Трябва ли да споменавам, че бях над 26 години, когато го родих.  Laughing А Митко си е моето малко момче все още /макар и напоследък много да го хокам Embarassed/, сякаш вчера се роди, а вече носи 43 номер обувки и най-вероятно догодина ще е колкото мен висок.
И аз се отплеснах. Приятен ден момичета. Heart Eyes

# 84
Рукси, то 10 е петък.

# 85
Дидорани, много сте сладки всички,какви са ти хубави и синеоки дечицата.... HugА другото момиченце страшно много прилича на теб също  Grinning
Ния, вие май сте били студентска двойка, 43 номер- голямо момче  Heart Eyes
Ето ги косетата-босетата  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386227&pid=13344816 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Здравейте момичета  Hug

Благодаря за поздравите за именния ден! Много сте мили всички  Hug

Поли, много са хубави такива моменти с половинката  Heart Eyes По-често да си правите такива романтични усамотявания Simple Smile

Галл, Ния, Ради, Дидорани, изглеждате страхотно!!!   bouquet Чудесни снимки! С удоволствие ги разгледах!

Рукси, и аз да се присъединя към почитателките ти  Heart Eyes Много ми се иска да мога да дойда на някоя от срещите, но кога ли ще е това...

АниК, как сте? Габи вкъщи ли си е вече или ходи още на градина? Като чета постинга за детската градина на Габи и много тъжно ми стана  Confused Поговори с каките и им кажи за притесненията ти. А ти как си? Докъде стигнаха плановете за второ детенце  Heart Eyes

Марис, стегна ли багажа  Grinning Много жалко, че са извикали мъжо точно сега.

Аз вече съм редовен колоездач. Миналата седмица ходех с колелото на работа. Единственото неудобство е, че се понамачкват леко работните дрехи в раницата, но не чак толкова зле, че да не могат да се облекат Simple Smile В петък вечерта с една приятелка въртяхме педалите 2 часа и мускулите на краката ме понаболяват, но ще свикна Simple Smile Записах се и на колоезденето на 17ти юли Лондон - Сауенд (100км близо). Да видим на кой километър ще се обадя на Желян да идва да си ме прибира  Mr. Green

Малко снимки и от мен от сватбата на брат ми и сестрата на мъж ми  Grinning

младоженците

пак младоженци

аз

братя и сестри Simple Smile

младоженци с бебета Simple Smile

# 87
  • Остров Приятелство
Привееееет,
Ей ма какви сте хубавици - аз как сега да си покажа хипопотамските снимки Mr. Green
Не че имам много снимки с мен....  Whistling

Моренцето беше прекрасно, времето също. Спокойно, чисто и много скъпо Crazy Хубаво, но знаете сама с дете какво е Laughing - черен гръб и бяло лице hahaha Joy
Ходихме до Бургас един ден, друг в Несебър и така. На Яни му трябваше време за да влезе във водата, но после беше много безстрашен.
Абе веселба!

После ще пусна снимки.

Хубав ден на всички! Hug

# 88
  • Plovdiv
Съни, добре сте си дошли. Hug При мен обикновено е черно лице, гръб и ръце. Joy Мисля, че всичките 10 дни само два пъти легнах на хавлията/шезлонга за по ..... newsm78 минута?!? Laughing
През останалото време гонех Лазе от единия край на плажа до другия /ей, така си търчеше Mr. Green/ , копаех замъци и го държах във водата. Ей, неудържимо е това дете. Laughing
Чакаме снимки. Hug
Пепе, прекрасни, прекрасни сте всички. Ей, че е хубаво на сватба. И знам, че беше споменавала и преди за любовта между брат ти и зълва ти, много красиво се е получило. Heart Eyes
Браво за колоезденето. Simple Smile А не се ли уморяваш?
Светлили, благодаря за снимките. Много ми харесаха косетата. Имаше и едно бяло-розово косе с венче  Joy - то ми е любимец. Hug
И понеже заговорихме за Габчо и Ани и градините - Лазар не е на градина от май. Нали си спомняте имаха варицела, а сега не съм се обаждала да питам, но предполагам, че вече са в сборни групи. От опита ми с Митко - не съм пускала детето на сборни групи, отразяват му се зле. Но всичко зависи от възможностите за гледане на детето и работното време, така, че....

# 89
  • Sofia
Пепе, страхотни сте на снимките  Heart Eyes Габче от миналата сряда не ходи на градина. В събота го откарахме в Нова Загора при баба му, където ще остане до 1ви август. На път за морето ще си го вземем и после аз ще си го гледам. Сборните групи наистина не са добър вариант  Confused
Вчера се утрепахме, но ремонтирахме изцяло неговата стая, з'то имаше мухъл. Започнали сме поредната сериозна борба и дано този път е последната  Praynig Стаята на Габи стана добре  Rolling Eyes Аз настинах жестотко и сега сърбам един горещ чай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт