Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 875
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Остров Приятелство
Добро утроооо поспаланки Hug

Кефе и ей така за разкош сладичко за душата Hug

# 91
Добро утро ! Сръбнах кафенце, от тортичката ще се въздържа  Mr. Green
Съни, не се чуди, а пускай снимки, че Яни е голям бонбон Grinning
Пепе, много сте хубави!
Аник, в  ремонт се настива неусетно от течението, и аз се бях докарала на последния вкъщи, грижи се за себе си Hug
Хубав ден на всички!

# 92
Ха, дОбър ви ден  Hug

Съни, много те моля, съобразявай се, аз диета пазя, ти тук ме караш яко лиги да точа  Mr. Green hahaha
Аз вече влезнах в ритъм, започвам да приучавам диванетата да спят по едно и също време на обяд и се сдобих с един час релакс през деня  bowuu той обаче не ми стига за нищо, ама пак е по-тихо, че иначе... Crazy

Светли, ти като каза косета и аз си мислех, че на дечурлигата така казваш, а то наистина пиленца се оказаха  Embarassed
Пепче, красиви са снимките, прекрасна сватба. Това лято ми предстоят два броя сватби и ще имам да си цивря на воля  Mr. Green това според мен вече не е от хормоните, а имам нужда от диагноза. НАпоследък рева за всичко, предимно от умиление, станала съм една сбъркана, а отдавна ми мина следродилната депресия  newsm78

Да ви се похваля, Мариската си е тук и ми е на една крачка, даже успяхме да се видим  Whistling За момент си помислих дали не можем една срещичка да си заформим ей така през деня с децата в някой голям парк - борисовата например, еееех, какъв купон ще падне  Simple Smile може и в някое клубче с голям двор като онова в студентския град ЛЕйди нещо си беше  newsm78

# 93
  • Gorni Bogrov
Здравейте,само на бързо за едно поздравче! Simple Smile
Утре ,ако имам време ще чета и ще кача снимки от морето.

# 94
Може ли някой да каже кога ще е срещата и къде?
На 9 или 10? Петък е 10. Че трябва да организирам някой да остане с Ади  Hug

# 95
Марис чух се с Рукси и каза за четвъртък-9.7 след 19.30 е резервирала едно заведение на ул.Кракра но понеже беше на работа каза че ако успее тази вечер ще напише инфо,ако не най късно утре сутринта

# 96
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Ето я и последната ни почивка. Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13407534

Стягате ли се за утре? Hug
На Пипи_лота, на Мечо Пух, на Рошко дали някой е казал?
GALL78 Направо се пукам по шевовете, че сте се видяли вече! Sad Искаааам и аз, ама сте много далече бре. Хубави дни да си изкарате! Simple Smile
pipiole Много вълнуваща среща ще имаш! Пу, пу, пу дано всичко да е както го очаквате!
Много гимнастики правите с мъжлето - да не вземете да се сецнете. Mr. Green
Nomadic Много сте нежни!  Честито отново! bouquet
mama rosi Как си?

Хубав ден и до скоро! Hug

# 97
здравейте.Ние сме добре
Съни де и да добре сте си дошли с Яни.На пипи 67 й писах на скайпа вчера й казах даже и час но чакам Рукси да ми каже как се казва заведението,което е резервирала на ул.кракра каза че е но не я попитах за име ил иномер.Иначе тя знае за срещата каза че може и да дойде,а на мечи и рошко ще им драсна по едно Лс следобед кат одрънна на рукси да питам как се казва заведението.
Съни Колко ви беше квартирата или хотела в равда и дали е по скъпо от предишни години или е по ефтино
Пепе сега брат ти и зълвати в Бг ли се жениха?
Гал за приспиването Веронка щом сложа добри на спалнята ляга до него говори му някакви глупости и до 30 и двамата за отлепили-са сиреч заспали.Е не го правя тов авсеки път като заспи ДОбри а са окат озаспи някъде към 13 часа.Иначе през останалото време кака му може да събори къщата от шум той си спи,виж ако е тихо,толкова тихо че и дишането да ми чува не спи.Младеж спи на радио на шума който прави кака му.Кака му така добре го оспива като уж му чете приказка ил иму разказва нещо че все едно е търчал цял ден малкия Mr. GreenКолкото за  Sad и аз съм така .Казват че след родилната депресия може и да трае 1 година така че нищо н есе знае при тебе.Иначе аз съм 1000% за среща с децата малки и големи.Само кажете кога и съм на линия.Стига да не е края на август когато сме на   grinning039Сега до 20 .7 съм с едно дете така че ще ми е по лесно ,но може и след това да се видиме отново.Всяка събота и неделя сме в борисовата градина 4 мата.Ако Гал и вие се разхождате м идрънни 0896812464 да пиеме по едно кафе ако дечурлигата ни оставят разбирасе.
Аник до къде стигнахте с ремонта
Отивам да гредам снимки на съни

# 98
Женска сбирка - всички говорят едновременно, за да не се губи време hahaha

ще бъде на 09.07. /четвъртък/ от 19:30 ч.
в ресторант "Клуб на Архитекта"
на ул. Кракра №11.
В градината под навеса, на името на Рукси  Wink

Има възможност да се прехвърлим в бара до него ....
Хапване и пийване, задълже! Продължение с танци за баш купонджийките.

Хорото ще поведат: Марис, Съни, мама Роси, Ради, Данспорт, Дейзи, Тайги, НинаКМ, Ани, Пипиоле, Гал, Пипи 67, Рукси.

Здравейте красавици!

Кратко делово включване  Mr. Green Ще ви задръствам довечера  Joy hahaha

Hug Hug Hug

# 99
ехееее, При Архитекта колко лекции съм изпуснала аз  Whistling Joy

Роси, справяш се чудесно   bouquet При теб каката явно не ревнува толкова, при нас баткото в началото беше много сериозно стресиран, а за раазкош дребният така и не се научи да спи на шумове  ooooh!
В резултат на този стрес Дарко започна да си дълбае сериозно кожичките на пръстите. Едва го отучихме, само с лепенки ходеше, а сега пък си яде ноктите. Купихме му ние едно горчиво нещо за мазане и гледам той пак си ги яде  #Cussing out #2gunfire два дни по-късно виждам аз как нашия батко си заавира ръцете в устата на Руси, да отмие горчилката  Joy hahaha при което Руси, милия, го гледа толкова влюбено, все едно целувка, а не горчилка е получил  Joy

# 100
...два дни по-късно виждам аз как нашия батко си заавира ръцете в устата на Руси, да отмие горчилката  Joy hahaha при което Руси, милия, го гледа толкова влюбено, все едно целувка, а не горчилка е получил  Joy

Сладури!  Joy Joy Heart Eyes

# 101
  • Sofia
Галче, ако идваш на срещата, да взема да ти донеса "ония неща" Wink

# 102
Женска сбирка - всички говорят едновременно, за да не се губи време hahaha

ще бъде на 09.07. /четвъртък/ от 19:30 ч.
в ресторант "Клуб на Архитекта"
на ул. Кракра №11.
В градината под навеса, на името на Рукси  Wink

Има възможност да се прехвърлим в бара до него ....
Хапване и пийване, задълже! Продължение с танци за баш купонджийките.

Хорото ще поведат: Марис, Съни, мама Роси, Ради, Данспорт, Дейзи, Тайги, НинаКМ, Ани, Пипиоле, Гал, Пипи 67, Рукси.

Колко морски с шарен тен мами  Hug Може да стане новата модна тенденция за лятото. под мотото "Тен тук-таме и с бяло дупе" Mr. Green
Съни, Калоян е голям разкош. Много прилича на теб  Heart Eyes
Ани, ако не те хванат донеси повече от "онези неща" Joy
Пепе, младоженците са като от списание  Hug Ти как си се замечтала  църквата ...
Доходило ми се е на сватба, ама пусто край мен все въздържатели  hahaha
Бебешки мамчета, на сбирката ще ви разведрим с по-пикантни темички  Crazy Големи сладури са хлапетата ви. Ех, че ми се дощя бебенце ...
Ния, много бих се радвала да се запознаем   Heart Eyes Някой път като съм по работа в Пловдив, може да се срещнем за по кафенце  Hug На Лиза на тази възраст, бях направила гривна с мобилния ми номер. Като затворник  Mr. Green Пусках я да обикаля на воля, та чак и немските туристи възмутих  Crazy Идеята беше, ако някой я намери безпризорна, да ми се обади  Mr. Green
Вадете балните рокли и до утре   Hug

# 103
Мараба, аз за довечера имам разрешение само, ако приспя и двете деца  bowuu така че може би ще се класирам на третата ракия  Mr. Green

АниК, ако не те притеснява, донеси "онези неща"  Joy при всички положения, дори и да не дойда, Мариската ще предаде стоката, че се виждаме често с нея  Simple Smile

Рукси, а такива с неразномерно разпределен тен по тялото приемате ли  hahaha Joy с бело дупе и църни ръце  Laughing

# 104
  • Sofia
Ей, да сте точни, че се оказа, че после трябва на рожден ден да ходя  Peace Искам да ви видя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт