Кефе и ей така за разкош сладичко за душата

той обаче не ми стига за нищо, ама пак е по-тихо, че иначе...
За момент си помислих дали не можем една срещичка да си заформим ей така през деня с децата в някой голям парк - борисовата например, еееех, какъв купон ще падне
може и в някое клубче с голям двор като онова в студентския град ЛЕйди нещо си беше

Искаааам и аз, ама сте много далече бре. Хубави дни да си изкарате! 

и аз съм така .Казват че след родилната депресия може и да трае 1 година така че нищо н есе знае при тебе.Иначе аз съм 1000% за среща с децата малки и големи.Само кажете кога и съм на линия.Стига да не е края на август когато сме на
Сега до 20 .7 съм с едно дете така че ще ми е по лесно ,но може и след това да се видиме отново.Всяка събота и неделя сме в борисовата градина 4 мата.Ако Гал и вие се разхождате м идрънни 0896812464 да пиеме по едно кафе ако дечурлигата ни оставят разбирасе.

При теб каката явно не ревнува толкова, при нас баткото в началото беше много сериозно стресиран, а за раазкош дребният така и не се научи да спи на шумове 
два дни по-късно виждам аз как нашия батко си заавира ръцете в устата на Руси, да отмие горчилката
при което Руси, милия, го гледа толкова влюбено, все едно целувка, а не горчилка е получил
при което Руси, милия, го гледа толкова влюбено, все едно целувка, а не горчилка е получил 

Може да стане новата модна тенденция за лятото. под мотото "Тен тук-таме и с бяло дупе"

Ти как си се замечтала църквата ...
Големи сладури са хлапетата ви. Ех, че ми се дощя бебенце ...
Някой път като съм по работа в Пловдив, може да се срещнем за по кафенце
На Лиза на тази възраст, бях направила гривна с мобилния ми номер. Като затворник
Идеята беше, ако някой я намери безпризорна, да ми се обади
така че може би ще се класирам на третата ракия
при всички положения, дори и да не дойда, Мариската ще предаде стоката, че се виждаме често с нея
с бело дупе и църни ръце Препоръчани теми