Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 890
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Tайги, ако искаш вярвай, същото синьо бях използвала и за вратата на детската вкъщи в София  LaughingМного свежо ( и смело) стои !
Много е сладко да си правите къщичка , честито и за първото преспиване, а като тръгнете официално да влизате, провери фазата на луната - май трябваше да е растяща малко преди пълнолуние ( за да ви се пълни къщата с блага ). Това последното го провери някъде във фън шуй източник, моята книга я дадох на някой , който не ми я върна  newsm78  Хубаво е да си вземеш такава книга , доставя допълнително удоволствие в нанасянето  Heart Eyes И всички икони трябва да са на източни стени, а на някоя от  южните  ( че при вас къща голяма, стени - много Joy) си нарисувай голяма картина с много цветен петел, за късмет !

# 196
  • Plovdiv
Здравейте, сладури! Hug
Съни, честито дипломиране, мила и едно голямо БРАВО.  bouquet Heart Eyes
Приятно пътуване по моренце и .....където и да е из страната. Това е почивка. Laughing
Тайги, много уютно, много. А аз съм сложила фолио със синьо небе и облаци от вътрешната страна на стаята на Митко. Laughing
Много е....освобождаващо. Wink
Nomadic , от 17 излизам в отпуск и заминаваме при свекърва ми във Велинград. Смятаме да се прибираме към края на месеца. ooooh! Най-вероятно в неделя. Всъщност има много време, ще видим. Като се прибереш ми се обади, да се чуем. Hug
Марис беше споменала нещо за песни.  Laughing Ей, ви на нещо, което слушам в момента. LaughingPink Floyd - Wish You Were Here
Ииии още нещо зареждащо Akcent - Stay with me
И пак Akcent - That's my name
Целувки на всички
ПП Забравих да ви кажа, че Лазе се е вманиачил на тема самолети.  Laughing След колите и моторите.... Много е смешен като разказва къде са двигателите, крилата, пилотската кабина, колесниците. И последният му въпрос винаги е: Колко струва този самолет? Joy

# 197
Ния, така било писано  Hug Нищо, другият път може и да се видим Simple Smile Смятам, че децата имат какво да обсъдят - Теодор е също вманиачен на тема всичко що е на колела. Обикновено в игрите му задължително се блъскат и чупят, но още не се е сетил да пита колко струва. Само нарежда да се купи  Laughing

# 198
Аууу, че затишие. Всички явно скитосвате Simple Smile Да пусна кафенце, пък може някой да се отбие насам

Ния, пропуснах да питам, като си сложила облачета в на Митко стаята, самолети лепна ли  Grinning Ние се местим днес в друга къща (аман от местене, но тази решиха да я продават) и в на Тео стаята смятам да сложа висящи от тавана планети. Лампата ще е слънцето, а наоколо ще кръжат планетите. Купих му и плакати със слънчевата система, един със скелет с обозначени всичките кости на тялото ни, един с картата на света и един с азбуката.  Laughing

# 199
  • Пловдив
Здрасти, помните ли ме  Crazy Не съм се записала в темата и все не остава време да търся. Гледам, че все хубави събития се случват, така да е и занапред   Hug И аз се присламчвам към пловдивското виждане, ако ме искате де  Flutter
Гледам самолети, влакове, коли ... Моята пък се е пристрастила към конете. Само коне купуваме, бягаме из къщи, цвилим ... била конче  hahaha  Баща и се чуди дали ще се налага да купува пони или ще премине направо на Ферари  hahaha

# 200
Здравейтеееееее.)Всеки ден ви четеме с )Добри но не пишеме щото няма какво да кажеме.Иначе сме добре растеме,всехме си кака с нас и се е разлигавила за 3 седмици с баба си и се тръшка и нервничи ако нещо не й  се угоди но при мама няма 6,или 5.Мама е строго и няма лигавене.Иначе го мислиме след 21.8 да ходиме за 7,8 дена на море в Несебър или Равда с двете чавета,но ще видиме,щото мъжа ми си има проблеми в цеха с един от съдружниците та ще видиме тая работа с морето.Иначе по цял ден като не вали сме децата по градиниките иначе в къщи си играеме и гледаме детски по лаптопа.Добри и той вече си иска по голямо внимание и да му давам да си дрънка с дрънкалки и да си говориме и вечерта като си дойде татито да си кажеме две приказки да изкъпеме децата и то станало 1 часът.А гледам  ще й повечето са още по морето.За септември ще се напълни темата ни.Всички ще са тука.Оставям ви че Додо иска внимание.Доскоро

# 201
  • Остров Приятелство
Добро утро Дами,

Ооох момичета, аз съм в депресия - не се смейте, на мен наистина ми е ужасно мъчно и май трудно....
Намерих вчера или по-скоро си се наложи направо да си ги преброя бели косми Confused
Почувствах се ужасно и ми стана едно такова.....
Зная, ще кажете "Ееее ти пък, нали си здрава. Така е, остаряваме...", но на мен ми е ужасно неприятно, че ги открих!
Маа....му.... та аз съм едва на 35, ми какво се очаква на 40 да съм със сребриста коса или даже вече бяла.....
Не ми излиза от акъла, че ги видях - не ми се поглежда в огледалото! Едва отслабвам, изглеждам вече не така млада, стегната и хубава, пък сега и бели коси - направо суетността ми си отива, а аз не искам това!

Е, оплаках ви се и сигурно ви натъжих...или пък може би и разсмях, но наистина от сърце Ви желая много хубав ден!   bouquet

# 202
 rotfImao rotfImbo smile3532 newsm62 hahaha Joy смея се за да кажа че има и по зле от Съннката относно белите коси.
АЗ съм на 28години и 1/3 от косата ми е бяла.Нямам кичур в който да няма поне 1 бял косъм.Даже забелязах че имам 2-два косъма половината бели,половината кестеняви.Това ми казаха че  е уж от спокоен живот.От тази година по бързо ми побеля косата щото доста ядове ми се събраха на главата.Гледам с насмешка на това,така че преди ти да направиш 40 години аз ще съм по побеляла от тебе.За мене не е важно че имам бели косми по глава важното е на колко се чувствам.Отавям ви че мрънчо ще го чуете скоро и във ваще къщи ако още се моткам и не му давам да яде

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:15 от mama rosi

# 203
Съни, не знам дали ще те успокоя изобщо като ти кажа, че всичкия цвят, който виждаш по моята коса е всъщност боя. Косата ми е 80% бяла (не преувеличавам). Добре, че са боите.

# 204
  • Пловдив
На мен по-скоро ми звучи като хвалба, че може да се преброят белите косми  Laughing

# 205
Ооо, Съни, аз това чувство го преживях миналия месец - намерих си бели косми и много се сдухах.... Мислех си, че се побелява от слепоочията първо, но явно не е така... Една от колежките ми е като нас, на 35 и като й споделих, само ми се усмихна тъжно... Rolling Eyes Hug Heart Eyes

# 206
  • Sofia
Хи-хи, бели косми имам от 25-годишна, а се боядисвам не помня вече от кога....
Баба ми пък умря на 85 с черна коса  Shocked

Ние бяхме малко на моренце, Габчо беше обгърнат от нашето внимание, з'то 1 месец преди това стоя при баба си. Сега си е вече в София и двамата се забавляваме доколкото можем. Направихме му пясъчник на терасата със специален пясък, предназначен само за това... много интересен  Grinning Планирам следващата седмица да вазираме за Банско да убием малко време там.
Бях планирала забавленията до 1-ви септември, когато си мислех, че ще си тръгне на градина, но чух от позната, че май на 15-ти щели да започват  Rolling Eyes
От всичките градове, в които пребиваваме, София ми е най-трудна откъм градинки и площадки  Cry В това няше Княжево нищо няма  Cry

# 207
  • Остров Приятелство
Здравейте,
ООох просто ужас - преди месец може би Калоян извика "Оооо мамоооо имаш бял косъм" и къде на шега къде наистина баща му каза "Тихо, не казвай това, мама ще се притесни..." и сега като се прибрахме реших да го потърся и що да видя, ми те са станали......
Някак си за един иди дойди, ама това направо си ме паникьоса. Confused
Благодаря за разбирането! Hug
И аз си мислех, че първо посребряват слепоочията, ама не - те са си баш на темето отгоре и са си видими...тъжно е....
За ранното побеляване някак си съм го приемала за вид коса - сестра ми и баща ми, мъж ми са така, но моята коса уж по здрава, с тъмен цвят - абеее какво да кажа...не ми е приятно определено. Confused

aniK И мен така вчера ме сюрпризираха. Бях се нагласила, че на 1ви септември ще го пусна, пък и те така бяха казали, че Р.Д. ще го изпразнува и с децата от детската градина като миналата година, но...
Като споделих на една моя приятелка и тя ми каза, че и при тях е така. Имало само сборни групи от 1ви, даже така ще е и при нас. Тя каза, че те нарочно са казвали така на всички, че повечето хора да си ги задържат у дома, и така да са по малко децата и де факто наистина да им се налага да ги събират на едно - така за тях отпуската се удължава. Rolling Eyes
Просто ужас, наистина само тук в София е така с градините. Peace

Днес ще водя Калоян на зоо -  ако някой има желание там се. Simple Smile

Хубав ден!  bouquet

# 208
  • Plovdiv
Ей, девойкиии! Какво остаряване, какви бели коси, какви пет лева,М? Laughing Ние сме по на 18, никога не го забравяйте! Heart Eyes Joy
Моят начин - никога не мисля за това, в крайна сметка това е животът. Wink Айде, гуш и горе главата.
Nomadic , ти все пак звънни, може и да решим по-рано да се прибираме, нали! Hug
За самолетчета не съм се сетила, Joy мерси за идейката Laughing Значи пак ще се местите, може да е за добро, разнообразие да го наречем, няма да ви омръзва. Laughing Много хубави неща си планирала за новата стая.
Само коне купуваме, бягаме из къщи, цвилим ... била конче  hahaha  Баща и се чуди дали ще се налага да купува пони или ще премине направо на Ферари  hahaha
Joy Ох, тази Приси, ще ме умори, сладурката на мама. Heart Eyes
Вещи, може да се организирате, аз ако успея ще дойда. Ако намерим и Тонеска и Джул, ще е страхотно.
Роска, една  Hug, прекрасно ми звучиш, въпреки лудницата около теб, браво.  bouquet
Айде, до скоро,  smile3534 че работа ме чака. Laughing

# 209
  • Остров Приятелство
Дами, кафето е сервирано  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт