Да ти е живо, здраво и славно името!

За операцията - ми то си е страх.

Иначе като ви прочетох си замислих и аз. И Калоян спи непрекъснато с отворена уста. Възглавницата след спане и просто като изпрана, а и като не спи все лиги му текат от пустата отворена уста.

А Златанов от Военна в Токуда ли е сега или това е друг Златанов?
anik Не просто хубава, а просто прекрасна!
Възхищавам ти се!Сега ще прозвуча като някоя бабетка, ама си е тъй - като те гледам все едно себе си виждам преди години
Как да не ми е мъка че имам бели коси, дебела, подпухнала....
Мечи И да се присъединя към желаещите такава къще с две липи отпред и една скъсана обувка

Мнооого ви е хубава къщата!

Nomadic Е, как да не ме е яд, че не съм в София! Толкова искам да те видя - направо си ми е мъчно!
...ама туку виж сме се и прибрали. То принципно ни е две седмици почивката, ама може и по рано да се приберем - ще видим.
Сега и аз не смея снимки да пусна...не че ме има на тях...шегувам се. Все се канех, ама хайде и след тази почивка, та на куп.
Иначе белите коси ако са за помъдряване, то малееее чак сега ли бре!!!
А ако е от щастливи мигове - пу, нека да са още повече ама ако може от още по-хубавите - има деян. Малееее тука какво задухаааа, не е истина. Хайде до скоро!
Прегръдки!

ужасно. Още на годинка почни спря да диша през носа, само през устата. Хремите, които правеше траеха по месеци, нямаше лечение. Накрая сополите се превръщаха, буквално в "ластици". Мъка. От дишането само през устата, започна изменение на костната структура на лицето - леко изпъкна тази част, която е под носа, над горната устна. И лекарите решиха да го оперират още на две годинки. Операцията е с пълна упойка, която е с трайност 15-20 минути. Сещаш се, че е различна от упойката за операция на корем, например. Слагат инжекция - премедикация, двадесетина минути преди да го вкарат за операция, после го взимат и след 20-тина минути го извеждат отново на леглото или носилка. Детето може още да спи, може вече да се пробужда, много е неориентирано, объркано, може да има кръвотечение от носа, очите може да са зачервени. Малко по-трудничко е първите час -два до пълното излизане от упойката. Няма болка, не се притеснявай, че нещо ще го боли, проблемът е в упойката. Ииии два часа по-късно, най-вероятно ще поиска да яде нещо, което обича / Митко заяви, че иска баничка 
Та ние сме почти наборки
Всяка възраст си има своето очарование и красота 
понякога се държи безобразно, особено ако има трети човек около нас - баба, леля и тн. Аз, ако успея да запазя самообладание, му отговарям много сериозно колко много ме засяга и му давам обратен пример. Ако обаче не успея
като си мисля нещо организирано с игри да е, че иначе настава лудница - състезания по скачане, ала бала...Много ми хареса на Мечи идеята.
Ще се видим с който е останал в Пловдив (ако има някой, който да не е на почивка)