Лятото е тука вече, за море се готви СЕПТЕМВРИйското човече!

• 15 880
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • Остров Приятелство
Честит Имен Ден Maris!
Да ти е живо, здраво и славно името!

За операцията - ми то си е страх. Confused Всичко ще бъде наред, а и щом мъжкото рамо ще е до теб. Peace
Иначе като ви прочетох си замислих и аз. И Калоян спи непрекъснато с отворена уста. Възглавницата след спане и просто като изпрана, а и като не спи все лиги му текат от пустата отворена уста. Sad
А Златанов от Военна в Токуда ли е сега или това е друг Златанов?
anik Не просто хубава, а просто прекрасна!  bouquet Възхищавам ти се!
Сега ще прозвуча като някоя бабетка, ама си е тъй - като те гледам все едно себе си виждам преди години  Mr. Green ...чесна дума! Embarassed
Как да не ми е мъка че имам бели коси, дебела, подпухнала....
Мечи И да се присъединя към желаещите такава къще с две липи отпред и една скъсана обувка Grinning
Мнооого ви е хубава къщата! Peace
Nomadic Е, как да не ме е яд, че не съм в София! Толкова искам да те видя - направо си ми е мъчно!
...ама туку виж сме се и прибрали. То принципно ни е две седмици почивката, ама може и по рано да се приберем - ще видим.

Сега и аз не смея снимки да пусна...не че ме има на тях...шегувам се. Все се канех, ама хайде и след тази почивка, та на куп.
Иначе белите коси ако са за помъдряване, то малееее чак сега ли бре!!! Crazy А ако е от щастливи мигове - пу, нека да са още повече ама ако може от още по-хубавите - има деян. Laughing
Малееее тука какво задухаааа, не е истина. Хайде до скоро!
Прегръдки! Hug

# 241
  • Plovdiv
Честит Имен Ден, Марис, Вещи! Много здраве и щастие от сърце!

На Блонди - Честит Рожден Ден! А може би и имен! Laughing Весел празник.  bouquet

Ани, прекрасна, прекрасна. smile3501 smile3525
Само така, момичета, много ме радвате. Heart Eyes
Марис, да споделя  опита си с операция на трета сливица. С Лазар, за щастие нямаме проблеми, нооо с Митко беше  #Crazy ужасно. Още на годинка почни спря да диша през носа, само през устата. Хремите, които правеше траеха по месеци, нямаше лечение. Накрая сополите се превръщаха, буквално в "ластици". Мъка. От дишането само през устата, започна изменение на костната структура на лицето - леко изпъкна тази част, която е под носа, над горната устна. И лекарите решиха да го оперират още на две годинки. Операцията е с пълна упойка, която е с трайност 15-20 минути. Сещаш се, че е различна от упойката за операция на корем, например. Слагат инжекция - премедикация, двадесетина минути преди да го вкарат за операция, после го взимат и след 20-тина минути го извеждат отново на леглото или носилка. Детето може още да спи, може вече да се пробужда, много е неориентирано, объркано, може да има кръвотечение от носа, очите може да са зачервени. Малко по-трудничко е първите час -два до пълното излизане от упойката. Няма болка, не се притеснявай, че нещо ще го боли, проблемът е в упойката. Ииии два часа по-късно, най-вероятно ще поиска да яде нещо, което обича / Митко заяви, че иска баничка Laughing/, и най-вероятно ще го гониш по коридорите, защото детето, като с магическа пръчка се чувства добре, сякаш нищо не е било. Laughing
Знам, че ще се притесняваш, за тези 20 минути моето сърце щеше да изскочи, че даже и при втората операция пак се чувствах така. Майки. Heart Eyes Едно гуш от мен за двама ви. Hug

Уф, като ви гледам почерпките.... Laughing отивам да си извадя сладоледа от фризера.  Joy
ПП Ако още не сте опитвали Тирамису /кутия/ на Дарко, препоръчвам с две ръце. Laughing
Весела вечер, момичета. Аз съм от утре в отпуск и заминаваме за Велинград. Мислех, че няма да мога да ви чета, но току-що Митко ми се обади и каза, че навил баба си и са пуснали нет. Joy

# 242
N i y a,  благодаря ти за информацията! дано да мине всичко ок.
Съни, в Царица Йоанна е работил, а сега е шеф на УНГ в Токуда Д-р Димитър Златков се казва. уж бил добър. Видях днес и Дейзи! Много добре изглежда и се закани ако направим среща да дойде и тя! А също и ми помогна доста в болницата. Абе ние сме мафия направо  Joy

# 243
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Минавам набързо и аз да ви почерпя по този повод.

Целувам ви всичките!

# 244
  • Sofia
Niya, добре, че си го описала в подробности  Hug Страшничко звучи, но по-добре Марис да има представа  Peace Този Тирамису не знам кой е, но мен ме е срам да преброя колко Милка с шоколад и лещници на Дарко съм изяла това лято  Embarassed (едни лилави кутии от по 540 гр Embarassed) Хубаво ще си прекарате във Велинград. Аз утре отлитам за Банско с Габи - само за почивка, никаква работа  Mr. Green
Sunny, недей така, душко  Stop Та ние сме почти наборки  Hug Heart Eyes нЕма да се даваме  Peace Особено пък на нЕкви бели косми  #2gunfire Всяка възраст си има своето очарование и красота  Hug Обаче една жена колкото по-добре изглежда, толкова по-критична е към себе си  Grinning (Мариско, чети!!!)

Момичета, Deata си е в БГ, нали?! Някой упорито ме набира от нейния телефон, но нали съм с "А" буквата, свикнала съм да ме набират неволно или да ми пращат sms-и, които не са за мен. Ох, даже веднъж на моя близка приятелка мъжа и без да иска беше пуснал sms до любовницата си на моя номер  Confused

Ние в неделя (на 23 август) се връщаме от Банско, така че след това сме на линия за детско-маменска среща, по възможност преди обяд или след 17ч., че както вече писах Габриел задължително спи следобяд  Grinning

# 245
  • Plovdiv
Привет от Велинград!
Марис, дано не съм те изплашила, стискам палци за сряда, ще чакам да се обадиш как е минало. Hug
Ани, тази Милка ми е мнооооого позната, същата кутия. JoyА, тирамисуто е кафява кутия. Wink

-Ох, даже веднъж на моя близка приятелка мъжа и без да иска беше пуснал sms до любовницата си на моя номер  Confused
Joy Това изби рибата. Laughing
mariyanad , честит ти имен ден и теб! Къде се загуби?  bouquet

# 246
  • Пловдив
Ох, даже веднъж на моя близка приятелка мъжа и без да иска беше пуснал sms до любовницата си на моя номер  Confused

Ми то като е било но теб бива. А на една моя приятелка мъжа писал смс на любовницата си и го пуснал на нея (жена си) Беше станал голям скандал после - естествено де.

# 247
  • Sofia
Ох, даже веднъж на моя близка приятелка мъжа и без да иска беше пуснал sms до любовницата си на моя номер  Confused

Ми то като е било но теб бива. А на една моя приятелка мъжа писал смс на любовницата си и го пуснал на нея (жена си) Беше станал голям скандал после - естествено де.

Mr. Greenгрешки стават... Трябва да се внимава  Mr. Green

Niya, видях го аз кой е този сладолед - вчера 5 мин стоях до витрината и упражнявах вземане и връщане  Embarassed На морето изядох "последният" за това лято сладолед, но предчуствам как ще съгреша  Confused

# 248
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕО! ДЖУЛ, МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ГОЛЯМОТО ТИ МОМЧЕ! ЗДРАВЕ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!  bouquet Heart Eyes

# 249
ЧРД на Тео! Да е здрав, игрив и щастлив!

# 250
Мараба мацки,

Я да седна и да попиша малко, че както е тръгнало на скитня, не мога да си прочета форумчето на спокойствие  Embarassed

Сънка, за белите коси ще замълча  Wink има един виц (на баща ми любимия  #2gunfire) Господ творил, творил, на шестия ден създал мъжа, след него жената, погледал я критично и казал: "Нищо, ще се гримира"  Mr. Green
иначе по същество за децата
- отговаря ми не, ами ме прави на луда калинка  Crossing Arms понякога се държи безобразно, особено ако има трети човек около нас - баба, леля и тн. Аз, ако успея да запазя самообладание, му отговарям много сериозно колко много ме засяга и му давам обратен пример. Ако обаче не успея  Embarassed  Rolling Eyes яхам метлата и викам с цяло гърло  Embarassed
- ииграя си с него, когато Руси спи, но това е много рядко, в повечето случаи го карам той да върши нещо, уж да ми помага  Crazy или той сам решава да си играе. Ако ми мрънка, просто му измислям нещо любимо - да пере нещо в банята с пълното съзнание какво ме чака после, ама ... каак иначе да сготвя и да изчистя и да се правя на маймуна на Руси...
- За рождения ден срам - нещо, ама нищо не съм измислила. Ще бъде клубче или макдоналдс  newsm78 като си мисля нещо организирано с игри да е, че иначе настава лудница - състезания по скачане, ала бала...Много ми хареса на Мечи идеята.
- За пишкането, той никога не ми се е напикавал, стиска и не иска и нощем да става. Обаче има майки около мен с доста по-големи деца, които са си с памперс нощем, защото просто спят дълбоко и пият вечер доста вода. Моят съвет към теб е да го вдигаш да пишка нощем, дори и спейки, защото на теб ти се струва пълен памперса, но едва ли пишка повече от веднъж, просто е обилно количеството вече.

Мамо Роси, чета и с лека завист ти се радвам за отношението на каката. Дарко  много обича Руси, но е много нескопосан и не мога да го оставя да си играе с нещо, защото може като нищо да му скочи на главата, да го задуши, да му прекърши кръста от гушкането  Crazy виждам го че  го прави с много добри чувства, ама милото е куц кон горкото и все ще се претрепе някъде  Mr. Green малкия също мре за него, но без мен двамата...невъзможно е да ги оставя. А Руси вече почти лази, т.е. придвижва се като глист, но съз завидна бързина, не седи никъде на едно място  Crazy и аз гледам с една ръка да шетам и кат се наложи с  Дарко да се разправям, ползвам краката  Joy Mr. Green ooooh!

Пепче, аз на 22 заминавам за Беклемето. Много, ама много съжалявам, че ще те изпусна  Confused

# 251
Като чета, изглежда крайно неудобно да ходим на кафе в понеделник ранен следобед. Някой друг път, когато си идвам за по-дълго ще дойда до София през по-удобно време. Simple Smile Ще се видим с който е останал в Пловдив (ако има някой, който да не е на почивка)  Grinning

Мариска, честит имен ден на патерица  Hug Със здраве да си носиш името!   bouquet

Честит Рожден Ден на адаша  Grinning Да расте здрав и много, много щастлив! Джул, да минеш набързо да кажеш как сте и да "събереш" честитките за юнака  Hug

# 252
  • Sofia
Привет!

Честит Рожден ден на патерица на Тео! Да ви е жив и здрав!

Гал, драго ми е да те "чуя", добре да си изкарате..
Ани, ще ме разбиеш с тия сладоледи  Mr. Green
Марис, стискаме палци днес  Praynig

# 253
ЧРД на Денис! Да е здраво, палаво и щастливо дете!

Maris- стискам палци и аз всичко да мине леко и безпроблемно днес! Hug

# 254
  • Варна
Здравейте  Grinning
Честито на рожденниците! Да са живи и здрави!  bouquet
Марис, дано всичко е минало добре  Praynig Чакаме новини  Hug
Малко по въпросчетата на Съни:
 - отговаря, не много често, и ползва думи и фрази които е чула от нас или в градината  ooooh!
 - играят си двете вече, аз съм арбитър. Повече от 10 минути не изкарват без да са се скарали, ударили или разревали. Имитират се една друга, и така белите стават двойни. Като са в настроение, разходката навън е  #Crazy
 - рожденния ден сигурно ще е в клубче, не съм решила къде. Подаръци съм решила да поръчам от mytoys - тя иска кухня, ще й взема още 1-2 неща и ще ги разпределя на роднините  Laughing
 - за пишането през нощта - отдавна не е с памперс, събужда се ако й се пиша и ме вика.
Ани, и аз разгледах снимките  Peace А сладоледите...... само дето ям ли пред децата, не остава за мен  Wink

За нас не ми се пише, пак са болнички и двете, моля се най-сетне всичко да свърши, омръзна ми... Sad

Общи условия

Активация на акаунт