Отговори
# 105
  • сред маслини и портокалов цвят
Е, какво сега- да направим революция ли?
Катето не е малка, ще го преживее бана и пак ще се появи, споко.
Това е просто форум бе, хора.
Може и да са я провокирали, ама тя се поддаде, нали. В магребската бая се беше развихрила.
И ти коя си всъщност, щото ние с гости не си говорим по принцип. newsm78

# 106
Момичета бях помолила за парола но разбирам - всеки има мнение по въпроса за това кой да бъде допуснат и кой не.  Не обичам да се натрапвам там където не искат да бъда.
Желая на всички ви приятен ден.

# 107
  • Sofia
...
И ти коя си всъщност, щото ние с гости не си говорим по принцип. newsm78
Тя е от радетелките за справедливост, които видаги са по-информирани от присъствалите на едно събитие и никога, ама никога, не раздухват скандалите.

# 108
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Дано наистина бана на Шилан да е временен. Ще се радвам да се върне във форума.
Май всички ние трябва да сме по-спокойни и умерени в мненията.
 А всъщност как се разбира  че някой има бан и дали е временен или постоянен.Аз прегледах правилата пак, но не разбрах.

Мария Григорова, Ягодке bouquet

# 109
  • София
Никито 71,не се врътвай сърдита, при това безпричинно... PeaceНе виждам Деси да е казала някъде, че има/съответно няма потребителки против даването ти на парола за албума.През последните дни се развихриха страстите в двете теми и вниманието на хората беше малко или повече отвлечено.Дай й първо шанс да каже нещо по въпроса.....не прави току така констатации, че си нежелана тук Hug

# 110
А бре хора, знам, че ролята на родителите е огромна. PeaceАма имах предвид нещо друго, дори и децата доста добре да владеят езика на родителя, дори и да са чели тонове литература и да са се интересували живо  от страната, някак в нея не се чувстват толкова комфортно и сред свои, както в страната, в която принципно пребивават..Това в никакъв случай не значи, че се отричат от корените си. PeaceПо-скоро става въпрос за трудности при адаптацията... Thinking
НСЕ, права си за трудности в адаптацията, но това не е само при деца от смесен брак, а при всеки живял дълго в 4ужбина. Ето мен, само от 5 години живея в 4ужбина, оби4ам родината си и семейството си, но всеки път като се прибера .... след има-няма една седмица се изнервям и ядосвам - привикнала съм на друга организация, на4ин на работа, ценностна система. И колкото да ми е хубаво на разходка в планината, или да бера пресни подове от градината в двора... си давам сметка, 4е ще ми е трудно да се адпатирам да работя и Живея тук постоянно (поне на този етап)   Simple Smile

Аз подкрепям решението за бан-ване (надявам се временно Praynig). Дано това послужи като урок за вси4ки ни и за в бъдеще запазим добрия тон. Всеки посетител на форума може сам да реше коя тема да 4ете - дали иска да 4ете за живота в арабско (който, независимо дали ни харесва или не, е зависим от религията) или за това, кой какъв цвят си боядисва косата, кой какво готви, и т.н.  Peace

Ники, правя редакция след като про4етох твоя пост. Никой още не е отговорил (са да или не) и на моя въпрос за даване на парола за албум. Предполгам нагорещените страсти последните дни са при4ина за това.  Grinning

# 111
  • София

Цитат
НСЕ, права си за трудности в адаптацията, но това не е само при деца от смесен брак, а при всеки живял дълго в 4ужбина
Беба-момо, принципно си съвсем права, но при децата от смесен брак тези трудности са  като че ли  по-осезателни, тъй като към тях във втората страна /не тази на постоянното пребиваване и на единия родител/ отстрана на роднините и близките на втория родител има редица  очаквания и изисквания заради произхода... Peace

# 112
Здравейте,сладури,виждам,че темата ни е пустичка,къде са всички?
Алвера  Hug
За всички   bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 17:24 от MissFaraula

# 113
никито   ако си чела внимателно в началото на всяка тема си пише -че ,който поиска парола ,ми праща мейла си ,аз мейл не съм получила -така,че ме виждам как мога да ти пусна паролата  Thinking , и следващият път по леко -особенно ,след като сме имали спор в темата  Peace
беба същото се отнася и за теб -не си дала мейл.

Аз подкрепям решението за бан-ване (надявам се временно Praynig). Дано това послужи като урок за вси4ки ни и за в бъдеще запазим добрия тон.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

катенце дано скоро пак да си на линия  Heart Eyes Praynig

ягодке мила ,бан ли си просиш,нарушаваш правилата за картинки -дай ги като линк ,или по начина който беше дал дядото  baby_neutral

# 114
Ох, може да зву4и шокоращо това за бана, но наистина мисля, 4е временен бан за моми4ета и от двете страни на спора е добър урок за всяка от нас.  Peace Добрия тон трябва да се спазва, от сеири няма нужда в този, ина4е толкова полезен, форум.   bouquet

НСЕ, при смесен брак адаптацията може да е по- трудна, изискванията по-големи, но от друга страна тези деца са по-богати - имат две родини, свързани са с две култури, носят в кръвта си два свята.  Wink

# 115
  • София
НСЕ, при смесен брак адаптацията може да е по- трудна, изискванията по-големи, но от друга страна тези деца са по-богати - имат две родини, свързани са с две култури, носят в кръвта си два свята.  Wink
Под това се подписвам с две ръце и два крака! Grinning

# 116
A албумите, които разглеждах досега са доказателство, 4е не само са най-богати духовно, но и най-красиви. Наистина, имате невероятно 4аровни деца, да са ви живи и здрави.
Ама толкова много снимки има ка4ени, ще имам приятното занимание да ви разглеждам цяла ве4ер  Laughing
Аз също ка4их няколко снимки... но достъп до моя компутър ще имам 4ак в понеделник, тогава ще мога да ка4а пове4е.  Grinning

# 117
яяяяя как се развихрили нашите  #Crazy  как сте бе момичета къде сте
аз че не съм редовна не съм ама и вие се губите при мен нещата са ок ходя на работа домашни задалжения глася рождения ден на еди 12-07   ама като гледам няма да е много весел че на моя мъж един от братита му са го простреляли и сме на тръни не е добре никак момчето а е само на 24 и има такова сладко детенце  Cry   незнам  мъжа ми как ще го преживее вече е загубил един брат от куршум за сега се държеи но забелязвам че е на ръба как да му помогна  Cry  много тъжно нека аллах е с него и му помогне  newsm17 newsm17 newsm17

# 118
  • Costa Rica
Алаа  newsm17! В тази връзка - вчера цял ден гледах клипове от Иран. Не ми се коментира сега, но е страшно!

# 119
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
алаа,тъжно е това ,което се случва в Иран.Ще се моля заедно с вас за брата на любимия ти! Praynig

beba_momo, много сте сладки. Желая ви да сте дълги години заедно и да сте мнго щастливи! Heart Eyes

Лека вечер и спокойни сънища , мили момичета и Дядо.

Общи условия

Активация на акаунт