МАРТенчето рита и се смее, в гимнастиката то дивее!

• 11 096
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Няма никъде в Горна Оряховица Инфакол.Гледат ме като гръмнати по аптеките и не знаят какво е!Направо... newsm61

# 106
  • София
Аз пак искам да похваля Сап Симплекса, който на нас ни помагаше срещу коликите - АлЕкс мама - ако не си го пробвала - препоръчвам - по 15 капки преди ядене  Blush

Танче[/b]- да пишеш по-честичко  Hug

Ели, внимавай какво си пожелаваш, че май днес спокойно мога да получа приза - най-активна мама във форума Wink
А исках да ти благодаря за приказката - мнооого ми хареса  Hug
И като си рекла дай я тази рецепта за сладкиша

Роси мила - и аз си мислех, че ако реве с писъци, доколкото знам е от някаква болка. А иначе с миенето на очичките наистина е задължително - дори и да пропускаме понякога къпането, личицето и очичките винаги ги измивам - от малка съм запомнила, че моята майчица така е правила с мен и сестра ми Дано скоро се укроти отново бебе Стела

# 107
Благодаря ви на всички за съчувствието.Някак по-леко ми става като ви почета. Hug Пробвала съм всичко без Инфакол и Нух Вомика.Една мама от тук ми каза за тези гранулки,но и тях не са чували тук.Иначе бели шумове слуша за малко,но после пак почва да реве безутешно. Sad А като си спомня преди месец като имаше около седмица без колики колко кротко ми беше и усмихнато детенцето и гукаше постоянно. Tired Дано по-скоро да се успокояват всички бебчета! Praynig

# 108
Аз естествено нали съм си отвеяна, та пак забравих.

Честити месечинки!!!

Вили  Hugдобре, че сте потърсили и второ мнение. Хайде ако решиш може да ни дойдеш на гости до Младост.

Ето я рецептата:
С уточнение какво правя аз.
250 гр. маргарин (аз слагам масло на око)
3 с.л какао (аз добавям и разтопен течен шоколад, пак на око)
2 ч.ч захар
1 и 1/2 ч.ч брашно
1 ванилия (аз слагам 3-4 и малко канела)
 7 с. л вода
3 яйца
2 ч.ч смляни орехи (сигурно ще се получи добре и с бадеми и лешници, но не съм пробвала)

Начин на приготвяне:
Маргарина, какаото, захарта и водата се сваряват за 3мин. От тази смес се отделя 1 ч.ч . Към останалото се прибавят 3те жълтъка разбити добре, брашното, ванилията, разбити добре и 3те белтъка.
Пече с 20 мин. в предварително загрята фурна и намаслена и набрашнена тава.. След като се извади отделената чаша със сместа се смесва с орехите и се залива блата. реже се на малки парченца.

# 109
Здравейте и от нас.
И направо по темата,момичета за какво връщане на работа говорите,аз изобщо не съм спирала,миналата седмица направихме новия брой на списанието и сега се занимавам с разпространителите и плащанията.Аз разбирасе не съм на пълен работен ден и голяма част от нещата ги работя от вкъщи.Излизам един два пъти на седмица за по два три часа.Интензивната ми заетост се повтаря на два месеца за по месец,така бях и с яничка и сега с борката пак така.По някога ми идва доста на нагорно но се успокоявам, че е само временно и скоро нещата ще се наредят.Моя щеф ми предложи да ми наеме детегледачка която да ми помага,пробвахме се но не ми се получи,не си давам дечицата на никой да ми ги гледа,искам радоста само за себеси и може и по малко за роднините Simple Smile
За детски ясли и градини е още доста рано да се мисли(мое мнение),мисля ,че най подходящия период за взимането на това решение е като приключи захранването т.е към година и половина.
Да ви се оплача и аз, Борис от вчера е в кърмаческа стачка,категорично отказва да суче и само се мръщи и се ядосва като види цицата,аз обаче тъпо и упорито няма да му се дам Simple Smile
Ами това е от нас

# 110
Здравейте, отново,

rossykv  Hug имай сили за бебка и дано по-скоро започне да кротува Praynig
чета за ревливите бебчета и много се натъжавам Cry. Не могат да си кажат какво им е и ние се чудим какво по-напред да им "сервираме". Бебка като стана на три месеца и до преди 5-6 дни имаше такива моменти и мисля че бяха ужасни колики, давах капки Саб симплекс и се успокояваше милата. Сега да чукам на дърво Praynig се е кротнала и раздава чаровни усмивки.

Обаче майка й го е закъсала, много ме болят тазовите кости и особено отляво, направо ми се насълзяват очите като стъпя. май ще посещавам доки SadВ тази връзка гимнастиката ми се изразява само в разходки, не мога да бягам от болка в кръста и това е така откакто съм родила) Уф, оплаках се, май съм за основен ремонт Mr. Green

Това за измиването на очичките и аз го правя и то след всяка разходка, то си е като миене на лицето. Не знам дали са бабини деветини, но и мен като ме боли глава, като си измия лицето се освежавам и се чувствам по-добре Grinning

# 111
  • София
Мамчета, здравейте! Да започна с една тревожна новина, свързана с Марина. От общината я заплашват, че ще я изселят, ако не направи ремонт. С общи усилия стените и таваните бяха оправени. За съжаление, остана пода. Марина е намерила паркет на промоция и за 140 лева ще го смени. Нали имаме събрани някакви пари? Ако нямате нищо против, да й дадем събраните пари. Ако сте съгласни, Марина ще даде номера на сметката си.

Съжелявам, че не успях за срещата, ама пак бях на работа #Cussing out

За гимнастиката: честно си признавам....адски ме мързи, като си полегна и ми идва да заспя.

Роси Кв, изплакни й личицето със хладка вода отдолу нагоре. Малката също имаше подобни проблеми и ми посъветваха така против уруки. Знам, че звучи твърде наивно и глупаво, но при нас помогна. Става дума за тъй нареченото "лошо око".

Окич, и Светланка беше така, докато не установих, че просто не иска вече да е легнала .Та като тръгне да ми ги прави тия номера, директно я слагам в шезлонга. При нас номера минава, ама ние сме на АМ.

Тони, изпреварила си ме за МАринка Simple Smile

# 112
Aleks Mama ако искаш мога да ти купя и да ти пратя по пощата newsm78

Момичета включвам се само за да ви покажа как ни дерат наще търговци smile3515

Ето цената на това http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=3689
И ето го в Англия http://www.tomy.co.uk/products/discovery-dome-deluxe/?parent=2123951

То с тия лолкост билети излиза по евтино ако отидеш до там да си го купиш #Cussing out

# 113
Шу,благодаря ти много за предложението.Моят ще потърси инфакол във Велико Търново понеделник ,все се надявам там да има и ако няма ще те помоля да ми пратиш. Hug
А може ли някой да каже къде беше онова страшно филмче,дето се разправяхте в предната тема.Или в по-предната ли беше,не мога да го намеря newsm78.Много обичам страхотии. smile3508

# 114
  • София
Абе Шу, ние в БГ сме къде, къде по- напред от Островитяните- как ще дадем едни никави 70- лв. като можем да дадем 170!
Не виждаш ли колко stokke- та и bugaboo има по улиците, а за леките коли - да не говорим!

За Марина- няма какво да питате- аз съм ЗА- което е най- доброто- вие знаете!!!
Ох, моите си дойдоха от разходка и се изстрелвам

# 115
Шу няма какво да го коментирам. На нас от Англия ни изпратиха музикална лампичка с прожекция на тавана, там е 14 лири, тук беше 79лв. Да не обяснявам, че играчките и дрешките в щатите са също по- евтини от нашите.

Хайде лека и мека  bouquet

# 116
Ау, Шу.... ми тя 3 пъти почти по-скъпа.... ми големи сме богаташи, няма що.... Close

# 117
Момичета, благодаря за съпричастността  Hug

Явно е задълбочаващ се ревлив период, със сигурност и някакви колики се появиха за капак. Очевидно е гладен, суче 5 минути и почва едно свиване на гърдата и пръцкане. Живи здрави ще го издържим и друго ще дойде  Grinning
За "лошите очи" - и аз все си мисля, че има нещо вярно и го мия винаги след като сме били навън.

Чувствам се сякаш съм била на бойно поле и ви пожелавам лека нощ.

# 118
  • София
Най -накрая един нов отговор- след час и 30!
Мария не ще да заспива, бори се тука със съня и незнам до колко часа ще ни държи!

А бе заща така я гонят Марина? Какво е това задължително саниране? Смотана работа!!!
Ако трябват още парички- кажете!
А другата седмица го дават постоянно Wear Umbrella

Ами- лека от нас!!!

# 119
Е, сега нека някой ми каже, че има по-ранобудни от нас... Embarassed Tired

Кво му стана на туй мойто дете, не знам... newsm78 Събуди се в 4 и до сега ми пее и цвърка и не ще да спи. #Crazy А на мен хич не ми е до смях...ама като погледне с едни замечтани очи и пусне "онази" усмивка и ме разтапя... Blush

Отивам пак да я сложа да полегне да видим дали ще заспи този път. Tired

Общи условия

Активация на акаунт