Двамата ми мъже все още спят...

Всички ревливи и неспокойни бебчета ги гушкам виртуално, както и майките им!

,заспива в 9,буди се към 2-3 тогава хапва обилно,след това се буди в 6,уж зверски гладен,давам млякото и той маймунката малка,смуква 2 пъти колкото да се изака и до там,започва с чаровните усмивки
,та вече е голям мъж и може без закуски момчето 
,малко ще съм
в бански,ама не ми пука,важното е че ще си почина,баща ми ми е обещал да ме води в Александрополис на басейн от 1 година и днес вече се надявам да не ни мине котка пътя 

,сега трябва да почна да пребирам и нашата,че... 
Събуди се в 4 и до сега ми пее и цвърка и не ще да спи.
А на мен хич не ми е до смях...ама като погледне с едни замечтани очи и пусне "онази" усмивка и ме разтапя... 

Добре, че не бях сама с Калин, а тати му успя да го вземе от мен. Въпреки всичко съм твърдо решена утре, ако не вали, да излизаме с Калин (за днес сме обещали да ходим на гости). Чакам прогноза за времето, че да обявя следващата среща 

и на Теодора 
А и диването я хареса, което е най-важното де 

, а бяха отминали ... иначе Симеон вече си открива краката и се държи за палците. В скоро време очаквам и те да се озоват в устата му, като всяко нещо, до което се докопа.
, аз чакам с нетърпение другата седмица да отскочим за три дни до Созопол, че да останем малко сами. Единственото време в което сме сами е в леглото, но аз като
и съм като труп, и мъжо докато излезе от банята аз вече
.
, аз чакам с нетърпение другата седмица да отскочим за три дни до Созопол, че да останем малко сами. Единственото време в което сме сами е в леглото, но аз като
и съм като труп, и мъжо докато излезе от банята аз вече
.

както и вси
чки празнуващи вчера и онзи ден
Да кажа и аз за ранобудните - ние вечер към 21-22 часа заспиваме (така де, Вики заспива тогава, аз към пполунощ) и сутрин като по часовник в 4.30 сме ухилени
Ама аз не се оплаквам, така ми е по - добре отколкото преди всеки ден нов филм 
Ако имаш познат в Англия може да ти прати
А тя Слън
цето вече ти е казала 

Оказа се че тази седмица сме в такъв период, та детето явно си има причина, защото от 2 дни сме доста мрънкащи и ревящи за щяло и нещяло, но ще мине