МАРТенчето рита и се смее, в гимнастиката то дивее!

• 11 100
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от нас Grinning
Двамата ми мъже все още спят... Laughing а аз съм раннобудна много отдавна, въпреки че снощи(а и цял ден) бяхме на сватба.Еххх, много хубаво беше, като си спомня и покрай емоциите на нашата сватба едни мили спомени ме налягат. Hug
Всички ревливи и неспокойни бебчета ги гушкам виртуално, както и майките им! Hug  bouquet

# 121
Здравейте момичета!

Черпя виртуално за навършването на 4 месеца на Петя! Беше вчера, но бяхме на селото на майка ми и нямаше време за писане вечерта!

Петя, като вашите дечица се опитва да се обърне по корем сама и до ден-два сигурно ще успее! Пищи и се радва на играчките, като види че и подавам ръка и започва да се надига и се радва, че ще става! Вечер към 9,30 заспива и сутрин в 5,30 е на линия за първото ядене, та и  ние сме от ранобудните! Преди 2 седмици я захраних с плодово пюре и си го хапва с кеф!В началото на другия месец ще ходим на консултация и сигурно педиатърката ще ме посъватва да започна захранване с зеленчуково пюре и каша! Вода отказва да пие това дете и това си е! С жеги, без жеги едва 5-1- мл и това е! Понякога изпива 140-150 мл мляко,но в повечето случаи пак по 100-110 мл АМ!
За градините гледам сте говорили! Баткото тръгна преди седмица на градина, точно на 3г! Петя смятам Живот и Здраве като стане на поне 2 да тръгва на ясла! Няма кой да гледа децата защото всички около нас работят така, че ще се гледаме!

Пожелавам ви лек и приятен ден! Вие ще ходите на почивки тази година с децата?

# 122
здравейте,
Честити месечинки на всички бебоци!!!!

Тони как имаш сили да пишеш толкова рано? Shocked И ние се будим в 5- 6ч, папка и се почват едни усмивки и закачки, но се успиваме пак (къде мама и първа и тя след мен още си гука на играчките), та сега още спи.

Днес сме на гости на мама и после при кумувете, а ми се иска мало да си поседим сами с мъжо Rolling Eyes

Хайде лек и усмихнат ден и   bouquet

# 123
Добро утро  Hug
Зора,честито ви месечинка,да ти е живичка и здравичка и многоо послушна   bouquet
Ние вече от няколко дни не закусваме  Crazy,заспива в 9,буди се към 2-3 тогава хапва обилно,след това се буди в 6,уж зверски гладен,давам млякото и той маймунката малка,смуква 2 пъти колкото да се изака и до там,започва с чаровните усмивки  Joy,та вече е голям мъж и може без закуски момчето  Naughty
Аз днес отивам да разпусна на Аква парк  newsm68,малко ще съм   261uu в бански,ама не ми пука,важното е че ще си почина,баща ми ми е обещал да ме води в Александрополис на басейн от 1 година и днес вече се надявам да не ни мине котка пътя  Praynig
Белла и на мен така ми се ходи на сватба  Crazy

И тази сутрин,моля ви се,на комшиите до нас да вземат да им откраднат количката за детето  Shocked,едни полицаи от сутринта и жената дава обяснения , какво е това нещо не знам,как можеш да откраднеш детска количка  ooooh!,сега трябва да почна да пребирам и нашата,че...

# 124
  • София
Е, сега нека някой ми каже, че има по-ранобудни от нас... Embarassed Tired

Кво му стана на туй мойто дете, не знам... newsm78 Събуди се в 4 и до сега ми пее и цвърка и не ще да спи. #Crazy А на мен хич не ми е до смях...ама като погледне с едни замечтани очи и пусне "онази" усмивка и ме разтапя... Blush

Отивам пак да я сложа да полегне да видим дали ще заспи този път. Tired

Тони, аз по принцип ставам с малката всяка сутрин в 4.45, яде, гука и заспива към 5.30 (ако имам късмет). Днес малката заспа чак към 6.30, та и аз подремнах малко.

Русана, едно цопване да направиш и за нас, че аз вода тая година ще видя през крив макарон Simple Smile

# 125
  • София
Здравейте и от нас. Благодаря на всички, които намериха малко време за моите "яслени" въпроси. Да си кажа и аз, барем ми олекне. Ами за съжаление при нас май ще бъде упражнението "след края на "по-платеното" майчинство, тати поема щафетата, мама се връща на работа и се молим да го вземат на ясла, защото няма кой друг да го гледа". Тези дни се наложи повечко да помислим по въпроса и се оказа, че друг изход нямаме. Просто тати ни е на нова работа и е с по-ниска заплата от моята... А както няма места в яслите още от сега треска ме тресе  ooooh!
Аз откарах почти цялата седмица у дома. От сряда съм добре като цяло, но се чувствам особено обезсилена, дори някои дни спах следобед с Калин... В четвъртък решихме да излезем вечерта на разходка и ми прилоша  ooooh! Добре, че не бях сама с Калин, а тати му успя да го вземе от мен. Въпреки всичко съм твърдо решена утре, ако не вали, да излизаме с Калин (за днес сме обещали да ходим на гости). Чакам прогноза за времето, че да обявя следващата среща  Hug

За вдигането на количката, от няколко седмици изнасям Калин понадигнат на възглавница, защото ако е легнал, му е скучно и мрънка. Ортопедът каза вече да вдигна количката, но още не съм пробвала. В къщи го слагаме полегнал леко надигнат на възглавници от доста време.

Масаж и гимнастика прави тати вечер преди къпане по указания на педиатърката.

За Марина съм съгласна да дадем парите за каквото е нужно, ще пусна отчет и ще пиша и тук колко са събрани. Ако се реши, направо очаквам на ЛС данни за превода.

# 126
  • София
Добро утро!
Русана, как ми се ходи на аквапааарк! Да се накефиш и за нас!
Зеленко, кой те е наплашил, че няма места в яслите- или покрай детските градини си мислиш, че е така?
На мен ми казаха, че не е точно така- защото за ясла няма толкова желаещи, не всички си пускат децата на ясла. Е ,има значение и в квартала колко ясли има , де.

# 127
Добро утро Hug
Да почерпя, както си му е реда, днес Борката става на 4 месеца

Честити месечинки и на Ангела   bouquet и на Теодора   bouquet

Вчера татито измайстори активната гимнастика, а аз я доукрасих. Много джиджана стана - дървена, напълно разглобяема и регулираща се на височина  Wink А и диването я хареса, което е най-важното де  Mr. Green Ето я: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391483&pid=13040973

# 128
  • София
Марина ми е изпратила данните за сметката. Благодаря на всички за бързата реакция. Специални благодарности на Зеленкото за добрата организация.

# 129
  • София
Зеленко, кой те е наплашил, че няма места в яслите- или покрай детските градини си мислиш, че е така?
На мен ми казаха, че не е точно така- защото за ясла няма толкова желаещи, не всички си пускат децата на ясла. Е ,има значение и в квартала колко ясли има , де.

Ами 'айде, чул те Господ  Praynig
Но доколкото знам, да, има ГОЛЕМИ проблеми и с яслите  ooooh!

ЗА МАРИНА има събрани 190 лв. към момента.

поли+, моята работа е  от 8.30 до 17 ч. и няма как да я работя от къщи... а и много други мами сме така май  ooooh!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 10:13 от зелено човече

# 130
Честити месечинки на всички сладки бебчовци и беборанки както и на техните майки!

Изгубих ви от преди три-четири теми някъде и не зная кои са актуалните теми, които се обсъждат. Сега ще чета и ще пиша отново.

Ние сме от няколко дни с ужасни колики  Tired Sad , а бяха отминали ...  иначе Симеон вече си открива краката и се държи за палците. В скоро време очаквам и те да се озоват в устата му, като всяко нещо, до което се докопа.
Все още се кърмим, но започвам и с пюретата, защото не наддава достатъчно и можело да развие анемия. До сега съм му давала ябълка с тиква, ябълка с морков и ябълка с банан, но много ми се мръщи на Ганчев и сега му вземам Ам-Ам, че са на по-нормални цени. А в нашия Кауфланд има някакви био-пюрета по 5 лв. за 80гр. Тия хора са луди !  Crazy

Elg
относно стоенето сами с милото - толкова те разбирам  Wink, аз чакам с нетърпение другата седмица да отскочим за три дни до Созопол, че да останем малко сами. Единственото време в което сме сами е в леглото, но аз като   bath и съм като труп, и мъжо докато излезе от банята аз вече   sleepuu.

# 131
Цветка кокетка, много ми харесват идеите на таткото ви! Много хубави неща майстори!

# 132
  • София

Elg
относно стоенето сами с милото - толкова те разбирам  Wink, аз чакам с нетърпение другата седмица да отскочим за три дни до Созопол, че да останем малко сами. Единственото време в което сме сами е в леглото, но аз като   bath и съм като труп, и мъжо докато излезе от банята аз вече   sleepuu.

Все едно става дума за мене Mr. Green Mr. Green Mr. Green мъжи ми първия път като заспах чак се обиди

# 133
  • Стара Загора
Няма никъде в Горна Оряховица Инфакол.Гледат ме като гръмнати по аптеките и не знаят какво е!Направо... newsm61

Къде го търсиш по аптеките този Инфакол  като го има само в Англия и Гърция (там се казва Инфаколик).

# 134
  • Варна
Здравейте, мами  Hug
Честити месечинки на родените на днешна дата  Hug  както и вси Hugчки празнуващи вчера и онзи ден  HugДа кажа и аз за ранобудните - ние вечер към 21-22 часа заспиваме (така де, Вики заспива тогава, аз към пполунощ) и сутрин като по часовник в 4.30 сме ухилени  Mr. Green Посрещаме тати, той по това време се прибира от работа, яде, слагам я в леглото и се забавлява сама, а ние дремем на спалнята. Към 5.30 - 6 е заспала, ние също, в 8 отново като по часовник мрънка и идва при нас на спалнята и всички спим до 10  ч. това е всеки ден като казармен режим  Joy Ама аз не се оплаквам, така ми е по - добре отколкото преди всеки ден нов филм  Whistling
Алекс мама не са виновни в твоя град, Инфакола не се продава по аптеките - или по интернет или от продавалника.  Peace  Ако имаш познат в Англия може да ти прати  Peace  А тя Слън Peaceцето вече ти е казала  Hug
Цвети вашия татко направо ме убива, браво на майстора  Hug
За Марина съм за да помогнем с какво е необходимо  Hug
А статията за ревливите периоди добре ми дойде  Blush Оказа се че тази седмица сме в такъв период, та детето явно си има причина, защото от 2 дни сме доста мрънкащи и ревящи за щяло и нещяло, но ще мине  Hug

Общи условия

Активация на акаунт