Жената зодия риби - 7

• 26 568
  • 433
  •   1
Отговори
# 180
Бивам, ама и по-добре съм била  Wink
През уикенда заредих батерията и вече взе да се изтощава. Трябва ми нов заряд  Wink

# 181
Бивам, ама и по-добре съм била  Wink
През уикенда заредих батерията и вече взе да се изтощава. Трябва ми нов заряд  Wink
Много бързо, бе!  Laughing  Щом толкова бързо се изтощава, зареждай се от Дюрасел, тогава.  hahaha Stuck Out Tongue 

# 182
Наминавам не натрапчиво и скромно казвам ви здравейте е за някой е вече лека нощ и приятни сънища но.. мен нещо сън не ме лови!всичко е долу горе ОК татко си е вече в къщи но все още  е със системата и катетрите и всеки ден е на превръзка,но с е у дома до дни ще спрат системата! на мен ми се наложи в събота в 23 00 да посетя зъболекар и установих че... петък след 19 00 до неделя не можеш да намериш зъболекар в нашият град, както и да е един се отзова на молбата ми извади ми един зъб сложи на другият лекарство и за добър вечер дай 100 лева,но да е жив и здрав поне не ме боли вече

но пиша сега за друго тук :Тази сутрин, 1 юли е Джулай морнинг или просто Джулая. Празникът носи името на известната песен на Юрая Хийп от 1971 година, July Morning и е най-традиционният хипарски празник в България, възникнал още по времето на комунистическия режим.
На всеки 30 юни срещу 1 юли младежи се събират на варненския вълнолом, а през последните години и в други местности по цялото Черноморие, за да посрещнат заедно слънцето, което изгрява над морето. Това е началото на лятото, а според вярванията, юлското слънце дава уникална енергия и изпълва с надежда. Джулая се прави с големи огньове, китара и бира и се изпълняват хипарски песни от 60-те - 70 - те години. При основаването си Джулай Морнинг е бил повод да се съберат на плажа младите хора, за да говорят свободно за музиката, която им е била забранена, за песните, които пеят, за свободната любов и да протестират срещу управлението на страната, нелегално. Сега на плажа се събират в пъти повече хора, но оригиналната идея е отдавна забравена. Джулай Морнинг е уникално изживаване, което започва със залеза на слънцето предния ден и разходката прелюдие по пътя към плажа. Много млади хора от различни крайща на страната избират да посрещнат изгрева по българското Черноморие пеейки песни на Бийтълс, Пинк Флоид, Ролинг Стоунс и други легендарни групи от това време. Слънцето изгря на 01.07.2009. На всички които си спомнят традицията да се посреща изгрева на сълнцето с мисълта за мир и любов - усмихнете се! 

# 183
Здрасти на всички Hug
Магика,скорошно излекуване на баща ти Peace
Как сте днес слънца мои?

# 184
На мен ми се спиии  Crazy

# 185
здравейте рибки.как сте милички?аз вече съм ок ,защото напрежението ми по работата попремина. вижда му се края и по този повод седнах да ви пиша.позагубих се малко ,но ще ми просите.какво става свас рибки,нещо въобще  ви няма и започвам дасе притеснявам,че темата ни замира.моля ви,дайте да направиме нещо да си я засилиме. Sad къде сте?няма я нур,дели,виви,бени и т.н. Sad елатееееееее smile3514
момечета,искам да ви попитем нещо,който знае неща по темата,ще съм благодарна ако ми отговори. та,накратко,водих Ния на зъболекар и няма грам кариес или нещо подобно.супер здрави зъби.обаче,оазвасе,че има кръстосана захапка и ще й се наложи да носи шини.аз ще се консултирам с още поне 2ма зъболекари  и тогава ще предприемам каквото и да било.обаче искам да ви питам ако някой е имал подобен случай да ми обясни +те и -те.какви са шините и т.н. интересуваме всичко. Hug

# 186
здравейте рибки.как сте милички?аз вече съм ок ,защото напрежението ми по работата попремина. вижда му се края и по този повод седнах да ви пиша.позагубих се малко ,но ще ми просите.какво става свас рибки,нещо въобще  ви няма и започвам дасе притеснявам,че темата ни замира.моля ви,дайте да направиме нещо да си я засилиме. Sad къде сте?няма я нур,дели,виви,бени и т.н. Sad елатееееееее smile3514
момечета,искам да ви попитем нещо,който знае неща по темата,ще съм благодарна ако ми отговори. та,накратко,водих Ния на зъболекар и няма грам кариес или нещо подобно.супер здрави зъби.обаче,оазвасе,че има кръстосана захапка и ще й се наложи да носи шини.аз ще се консултирам с още поне 2ма зъболекари  и тогава ще предприемам каквото и да било.обаче искам да ви питам ако някой е имал подобен случай да ми обясни +те и -те.какви са шините и т.н. интересуваме всичко. Hug

Здравей, Иви, аз освен, че знам, че са скъпички шините, нищо друго не знам  Mr. Green
И аз гледам, че темата нещо замира. Ама чудя се къде отиде НУР?  newsm78
Много дълго време я няма  Thinking

# 187
  • Кърджали
Аз понадничам, ама да си призная, налегнал ме е мързел по отношение на писането.Пък и само в леглото ми се стои напоследък.
Нур зачезна сериозно, дано да се появи скоро...

# 188
Тук сме Иве Grinning,а ти къде си Flutter
Алекс,чакаме скоро мъника baby_neutral пази се мила,и леко раждане Heart Eyes
Нелка не съм виждала скоро Thinking да сА яви в изповедалнята вИднага Crossing Arms

# 189
  • Кърджали
delicate, благодаря  за пожеланията. То и в къщи очакваме малката принцеса с нетърпение... И се наслаждавам на времето в което мога да си мързелувам на воля. Дори сега съм пратила мъжлето да прави пържолки... че и да готвя ме домързя.  Laughing

# 190
delicate, благодаря  за пожеланията. То и в къщи очакваме малката принцеса с нетърпение... И се наслаждавам на времето в което мога да си мързелувам на воля. Дори сега съм пратила мъжлето да прави пържолки... че и да готвя ме домързя.  Laughing
Браво на мъжлето,нека да готви и да те глези Grinning

# 191
  • Кърджали
Че ме глези, глези ме, да се оплача не мога. Това не му пречи и от време на време да мрънка, че много съм е била разглезила и да опитва да ме дразни. Какво разбира един стрелец от рибешка душа, питам аз и отговор не искам....

# 192
Добро утро Flutter
Бреййй,няма кой едно кафе да почерпи Whistling

# 193
добро утро милички.Дели,тук съм мила.вече ще съм на линия.просто ми беше натопорчено последните 2 седмицина работа ,но вече ще съм тук.вие ка сте милички?Алекс,колко ти остава до раждането мила?кога ти е термина?неостана време май?айде ще стискаме палци. и няма да се плашиш.всичко ще е наред. ние рибоците сме силни хора и издържливи.Виви,благодаря ти и не се притеснявай ,че незнаеш нищо по моето запитване.но който знае ще ми отговори ,надявам се.целувам ми милички.
искам да ви питам,какво мислите по въпроса за приятелството и общия бизнес?понеже рибите не сме от тези ,които се хвърлят през глава ,а много премисляме,затова питам,какво мислите по темата.

# 194
Айде, щом ти се пие, черпя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт