Жената зодия риби - 7

• 26 519
  • 433
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Бургас
Хайде де, никой ли няма да се реши да дойде Simple Smile

Ще е хубаво и да се видим  Hug

delicate, и аз си свалям Whisper, благодаря  Hug Hug а Седем е един от най- най- Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 19:21 от ben78

# 77
Бени,много искам да се видим всички от темата Heart Eyes ама е почти невъзможно Confused

# 78
  • Бургас
Бени,много искам да се видим всички от темата Heart Eyes ама е почти невъзможно Confused

Дано някак се получи все пак  Hug

Да ви кажа при мен настъпват разни промени и след около месец май ще съм в другия край на БГ... налага се да се преместим с малката, че .... доста ни се натрупа напоследък... там поне ще сме на спокойствие (пу пу) и ... няма да сме в една квартирка сбутани... Не ми се ходи честно казано, но... вече не съм най-важната аз  Wink

# 79
Joy Joy Joy

Хехехе, ти ме развесели, първо аз не критикувах вкуса ти с изцепки от рода на "вкуса ти яко куца", а просто изказах мнение, на което всеки има право. И второ, ако си мислиш, че твойта артистка се снима във филмчетата си без грим си яко наивен  hahaha
Такъв ми е начинът на изразяване, не е критика. Но ще свикнеш. Simple Smile
А че мойта мацка се снима с грим е ясно, но поне е направен така, че да не й личи за разлика от тези, двете, които ти беше постнала.

# 80
  • в страната на абсурдите
поспалани как сте?

# 81
Joy Joy Joy

Хехехе, ти ме развесели, първо аз не критикувах вкуса ти с изцепки от рода на "вкуса ти яко куца", а просто изказах мнение, на което всеки има право. И второ, ако си мислиш, че твойта артистка се снима във филмчетата си без грим си яко наивен  hahaha
Такъв ми е начинът на изразяване, не е критика. Но ще свикнеш. Simple Smile
А че мойта мацка се снима с грим е ясно, но поне е направен така, че да не й личи за разлика от тези, двете, които ти беше постнала.

Ако ще се почувстваш по-добре, от няколко дно не слагам грим освен гланц за устни и определено се чувствам добре, спокойно търкам очи, без да ес притеснявам, че ще се размаже спиралата  Laughing hahaha

Дели, гледахме снощи Whisper, готин е, на милото особено му хареса. От тези горните не съм гледала Primal Fear и Half Light, ще ги гледам, а Seven, това е класика  Hug

# 82
Здрасти на всички Flutter
Как сте милички Hug

# 83
Абе, защо не ми се вижда аватара и др снимки в подписа???  newsm78

# 84
  • в страната на абсурдите
при мен се виждат!

# 85

Явно, аз само не ги скивам  Joy

# 86

И аз не ги виждам Rolling Eyes явно има проблем със сайта където си ги качвала.

# 87

И аз не ги виждам Rolling Eyes явно има проблем със сайта където си ги качвала.

от prikachi.com е значи  Sad

# 88
Няма страшно  Simple Smile ще се покажат Hug

# 89
Дано, че си ги искам  Hug

Абе хора, НУР много време я няма, някой знае ли нещо???  newsm78 Tired

Общи условия

Активация на акаунт