Нищо че пазарът е пълен с плодове, ние със Дюкан си хапваме месце - 194

• 24 274
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Мастърче, той бащата си е от Видин. Просто моят като е прочел Диарбекир не е свързал, че е там на заточение, а е помислил, че синът е от там, а не от Видин Simple Smile
Блеки, Сежана, ето теста и отговорите:
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09_test_bel-7kl.pdf

# 31
Облаче, мисля че ще разбереш хубавата новина много бързо !
Има жени, които пушат или пък пият алкохол преди разберат, но всичко си им е о.к.
Едва ли вкусна пилешка пържола ще е по-опасна от една водка. Нямай притеснения !  Hug

Вещи, предложих на синчето да му ги пратя на скайпа да ги разглежда , но той се примоли да не ги гледаме. Искал бил резултата да е изненада. Ще го изненадам аз него.  Thinking
Качил ми се е на главата и трайно си седи там...

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 15:38 от BlackSnake

# 32
  • Стара Загора
Хайде да се запиша и аз в новата тема. Аз продължавам да си задържам вече станаха сигурно 20 дена и още не ми е дошло и ако до понеделник не ми дойде ще пия оргаметрил белким се сети този цикъл да ме навести и да спра да задържам. Отчаях се напълно - къв е смисълът, че го спазвам като 20 дена седя на едно място а й не ми идва! Хубав ден на всички от мен  Hug

# 33
  • София
И аз тук Simple Smile

Засега всичко върви гладко, днес си правих филе от хек (замразено от Била) и стана много гадно  Sick Пекох го един час и пак беше с буци тлъстина. Ядох с отвращение  Crazy

# 34
BlackSnake,Много ме развесели отговора на синчето ти защото ми напомни за моя син преди години.И ние все така чакахме резултати -изненада.
Като ще е изненада - да е хубава. Това ви желая от сърце .Успех! Hug

# 35
# 36
Флучия, дано  Hug

Mihi69, много ти благодаря миличка че си се сетила за мен да ме запишеш на първа страничка!  Hug Heart Eyes

Сега отивам да ям, е цял ден нищо не съм яла!

# 37
Момичета ,при нас става голяма борба за първата страничка...Приличаме на арменски театър .....Нали го знаете вица?
-Как изглежда арменския театър?
-Ами нормално.Сцена и всички арменци на първия ред Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та и ние така Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 38
  • GYM
TheNMaster   hahaha smile3532 smile3532 smile3532

# 39
Михи,благодаря мила,че си се сетила и за мен на първа страница.Мастърче чета те и се чудя-а бе аз ли откачам,или има пак някакви символи в този Дюкан-кви са тия клони newsm78,на листа ли ще минаваме,и какво за Бога пък чакат тези маймуни newsm78,с овчия ми мозък ми трябваха около две мин. да загрея какво сте чакали Joy Joy JoyИ продължавам да се смея сама - изтрещяла работа Mr. GreenДнес ми дадоха маааалко заплатка,та ще ходим да заредим хладилника -на диета съм все пак Mr. GreenЕдна шунка ми се е прияла,че два месеца само я обикалям на щанда,но пиле и мляко ще има задължително GrinningМоя мъж снощи го питали как съм отслабнала и той отговарил:Ами и аз това се чудя,яде повече от мен,и сигурно е изяла към триста пилета hahaha,ама на отслабна GrinningСлънце отиди на лекар мила,да не нещо  preggo stork-boy а  bouquet

# 40
Мастърче,  Joy Joy Joy

Бети и аз имах плачевния опит с печене на хек..Уви той е най-вкусен паниран.  newsm78
Чудя се ако се оваля в трици и се потопи в яйце и се пече на тиган дали няма да е
по-вкусен.
Аз лично два дни подред ядох печена пастърва..Грам не я бях докарала  Sick и нещастно я дъвчех като я преглъщах с огромно количество вода.

# 41
noni2009  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Блек-че,що не се е получила пъстървата? Аз редовно ям пъстърва печена във фурната...Супер става.....

# 42
  • Бургас
Здравейте красавици Hug
Нарочно не пишех тези за да не ви отегчавам.
Засега гадния плюс намаля,останаха 700гр от него и всичко е ок,дано само не стане нещо пак,че ще се задържа е ясно,ама поне да няма плюсове,че ме дразнят.Интересното е че свалям плюса докато съм на ПЗ,а тези 2 килограма се накачулиха на мен в последния ми П ден.
Вещи благодаря за хубавата тема,дано стана русалката от 2 снимка,че миналото лято бях вече героинята от 1.
Много успей на децата с изпита,да влязат на първо класиране където си поискат.
Кри мила,вярно че започнах да свалям след бременност,но нали не забравяш,че от тези 12кг които боря сега 7 са качени заради изтърване на прасчо.
Облаче,не се притеснявай да спазваш режима докато  чакаш добрата вест,аз забременях докато бях във втора фаза и после бях доста време в 3+ чувствах се прекрасно,а и бебока който се роди е очарователен.
Михи69,браво за минусите да продължава все така.
Слънцето,недей така,как да няма смисъл,все някога се задържа което си има своите плюсове,няма да се предаваш.
BlackSnake,добре дошла отново,много успехи ти желая.

# 43
  • София
Не викай "цоп",  а идвай на срещата в Дивака утре!!!! Пет месеца си дюканстваш тайно Mr. Green Искаме да те видим!
В тази връзка : Блекснейк, в профила ти пише, че си с местожителство "в лудницата" ... та се питах  newsm78 в софийската ли??? Защото в такъв случай и на теб ти е близо за срещата!!! Не е честно, начи! Зарибиха ме снимките ти миналата година, па сега се криеш!

Михи69  Hug благодаря ти че ме записа на 1-вата страничка! Докато се плюнчих на компа над една таблица, вие се отнесохте на 3-та страница! А я дебнех ... уж!
Мастерче  Hug нал ще се видим утре?
Едит :
Блекснейк! По повод по-сухите риби, като хек, бяла риба, тилапия и др ... аз ги овалвам в смес от трици (2лъжици овесени и 1 лъж пшенични, малко сол и лют пипер) и ги пека в силно загрята фурна на хартия за печене - ставата хрупкави и като панирани!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 16:21 от Lucie

# 44
  • София
Хайде, и аз цоп в новата темичка!
Дано килцата все така да вървят надолу!

Общи условия

Активация на акаунт