Покажете си детските стаи -7

• 47 750
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
kallita_80, леглото освен сандвич е и с чекмеджета отдолу, правилно ли виждам? Колко му е общата височина?

# 286
  • у дълбоката провинция
kallita_80, леглото освен сандвич е и с чекмеджета отдолу, правилно ли виждам? Колко му е общата височина?

Да има чекмедже под цялото долно легло.
62 см. е високо.

# 287

Да има чекмедже под цялото долно легло.
62 см. е високо.

Много добре! Тези, които аз намирах преди да изберем нашите мебели бяха на височина 90см и това ме отказа. Сега ще помисля за такъв вариант при втората детска стая.

# 288
Момичета, някой може ли да ми препоръча фирма, на която да поръчам да ми направи двуетажно легло и бюро за детска стая?

# 289
Виждам, че сте обсъждали стикерите за стена.
Вижте аз какви купих на малката - гел стикери, от хиполенд, имашеоще 2 модела- рибки и звезди. Отначало ги слижих на прозореца, прозрачни са и стоят добре, но имаме перде и не се забелязват, затова ги сложих на вратата и на едната колона.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400273&pid=13619330
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400273&pid=13619335
Другите са от тези обемните стикери, които светят в тъмното, но тях ги бях виждала и преди, а гел стикерите  не  Mr. Green

ПС: някое майче ме беше питало как се прави надписа на вратата, използвала съм хартиена връв, закрепила съм я на доста места с БлуТак, за да оформя буквите.  Peace

# 290
  • Бургас
Днес пристигнаха нашите. За сега ми харесват, обаче са с транспортно фолио и не мога да ги видя както трябва. Имам въпрос...Как се лепят когато са с транспортно фолио? Лепя на стената и после махам фолиото ли? Защото пробвах едно балонче и то пак остава на фолиото. Да не би да трябва да се намокри транспортното фолио преди да се отлепи  newsm78

# 291
kallita_80 много ви е хубава детската !Браво! А да попитам от къде сте купили шалтето за леглото , че и ние сме на тема принцеси  newsm78

# 292
И ние имахме много гел-фигурки,залепени бяха на целия прозорец,но много се прашат.Периодично ги махах и ги миех/прах/,доста трябва да се търкат за да падне цялата мръсотия.И с времето спряха да залепват.А пък и щерката обичаше да си играе с тях и ги разпъваше накъса ги и ги махнахме.
Купувахме ги от Кауфланд.
Ако някои проявява интерес ще кача снимки.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 23:21 от Пепито

# 293
  • В Голямото село
O, даа, ние имахме такива гел стикери за прозорец с килограми Simple Smile Купувах ги от Джъмбо - цветенца, сърчица и прочие. Точно същата им бе съдбата която е описала Пепито Simple Smile...

# 294
  • у дълбоката провинция
kallita_80 много ви е хубава детската !Браво! А да попитам от къде сте купили шалтето за леглото , че и ние сме на тема принцеси  newsm78

http://www.pumpal.net/product.php?id=492 От тук е поръчвано.Назад някъде в темата го бях харесала и аз и една мама ми даде адреса.

# 295
  • Варна
Следя, темата... Съответно имам и въпрос  Wink
Някой да си е слагал в детската стая опънат таван?

# 296
  • Бургас
Ето ги нашите стикери. Извинявам се за качеството на снимките, но само на мъжа телефона му намерихме кабела и това е всичко, което може  Peace
Стикер
Стикер
Стикер
Стикер

# 297
Може ли малко помощ  Blush

Ако такива са стените, какви да са мебелите - цвят? Съвсем се обърках вече  newsm78

# 298
  • Пловдив
Неутрални, едноцветни - синьо, жълто или някакъв дървесен нюанс ...

# 299
Неутрални, едноцветни - синьо, жълто или някакъв дървесен нюанс ...
И аз за дървен корпус с някакви пастелни вратички (жълти може би или оранжеви  newsm78) си мислех..

Паркета е такъв:

Общи условия

Активация на акаунт