Покажете си детските стаи -7

• 47 763
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
Sesana, къде поръча стикерите? Аз също съм на тази вълна. Утре боядисваме стаята и после идва ред на стикерите. За сега съм се спряла на тези в джъмбо с цветята и тези с феите. Много ми харесаха стикерите, които са налепени на приземния етаж в Халите. Но никой там не знае от къде са купени. Ако някоя от вас ги е виждала в магазин, моля да каже къде.

# 271
Аз пък засега се отказах от идеята за стикери /което не значи, че до финала на детската стая няма да я възприема отново де/ Wink
Вчера гледах в Хеликон едни детски карти на света, илюстровани, много красиви, мисля, че ще паснат на нашата детска. Пък и има образователен елемент в тях.

# 272
  • Варна
При нас пък Симона надделя и ще продавам стикерите с фермата, които поръчах (като пристигнат, де). Някой, ако се интересува, да пише ЛС, че като дойдат, ги пускам в Продавалника. Rolling Eyes

Така и така поръчахме мебелите и ще са в цветове клен-венге-жълто, последното, което избрахме, заедно с нея са стикери на Lazy Town. Crazy

# 273
Вчера гледах в Хеликон едни детски карти на света, илюстровани, много красиви, мисля, че ще паснат на нашата детска. Пък и има образователен елемент в тях.

Уникални са тези карти! Аз ги гледах в книжарницата на графа. Струваха 25лв и са с различна тематика. Задължително ще взема една за втората детска стая, за да учим животните.

# 274
  • Бургас
Поръчах ги в BeColor. Но там само ще ми ги разпечатат. Иначе си взех снимките и си им поставих контури за изрязване, оразмерих и приготвих файловете за печат /така да се каже си припомних доброто старо време/. Като ги получа утре ще споделя как е. 

# 275
  • Пловдив
Здравейте момичета, понеже ни предстои обзавеждане на детската стая се включвам в темичката да я следя.
Стените са вече боядисани в синьо, жълто и зелено   Heart Eyes Имаме си полюлей с луна и звезди и ми предстои да се включа в кръжока" сръчни ръце"  Laughing или с други думи да изрисувам със шаблони и специална боя звезди, луна, ангелчета и др. такива по тавана и евентуално и стените. През деня ще стоят безцветни, а нощем светят.
Да попитам тези, които слагат стикери, дали ако решим да ги отлепим има опасност да падне и боята?  newsm78

# 276
Аз съм лепила от стикерите, който продават в Джъмбо. Не отлепват стената. Дори можеш да ги залепиш пак. Но върху по-светъл латекс оставят следи.

# 277
Аз сега съм на вълна стикери за стена. Поръчах си да ми направят в София по моя разработка. Утре пристигат и ще пада голямо лепене. От стените на мъника ще се усмихват Съли и Майк /от Таласъми ООД 90*80 см./, Маккуин 80*80см., Немо и Дори, Алекси и Марти /Мадагаскар 90*70см./. Само рибчетата са по - малки. Направих им контур, за да няма бели кантове и са на ПВЦ. Дано да стане. АКо ви харесват такива герой да знаете, че лесно става. И всички тия красавци ми струват само 48лв. Като ги налепя ще ги пусна да ги видите.
Party непременно

# 278
Това са нашите стикери-детската сте я виждали от по-рано!
http://snimka.bg/album.php?album_id=391222

# 279
  • Варна
chockolina, вие нали ъглови легла щяхте да слагате? Къде и какви поръчахте?
tanyatais, много хубава детска стая, а собстваничката и е страхотен бонбон.

# 280
  • Sofia
Да се похваля момичета. Намерих си подходящите фризове за тапети. Само да каже, че в Декор център( обиколих няколко) не намерих нищо детско, което ми трябваше.И супер отчаяна влизам в едно неугледно магазинче и там намерих това, което търсех с поръчка са и са светещи(през нощта). Много съм доволна, ще си пасне с тавана, защото и той е със светещи лунички и звездички. Като стане готово ще пусна снимки.
По едно време днес като се отчаях и аз взех да си мисля за стикери, но на старите тапети бях сложила стикери преди няколко месеца и не исках да е такова вече.

# 281
chockolina, вие нали ъглови легла щяхте да слагате? Къде и какви поръчахте?
tanyatais, много хубава детска стая, а собстваничката и е страхотен бонбон.
Мерси ! Hug Hug

# 282
Само да каже, че в Декор център( обиколих няколко) не намерих нищо детско, което ми трябваше.

Е-е-е, вярно ли?! Тогава защо са го лепнали това отпред, че правят -10% за детски артикули?!  Naughty

# 283
  • Sofia
Лепнали са го, защото имат останали по няколко ролки детски тапети от вариант и искат да ги изчистят. Имат само 2 -3 варианта фризове. Харесах един, но нямаше втора ролка (добре, че нямаше де, че си поръчах много по хубави).Абеее нашите намаления не са като хората нали знаеш. И все пак съм ти много благодарна за това, че ме насочи. Hug Не се бях сетила за Декор Център честно казано.

# 284
  • у дълбоката провинция

До тук сме стигнали.Сега има довършителни работи- корниз, пердета / в момента са при шивачката/ и стикери.

Общи условия

Активация на акаунт