САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Браво!Вивиан,все ги намираш важните информации  bouquet
Дано се сетят и още нещо да преиздадат.

В тази връзка да попитам Кулата 2 и 4 намери ли я?А 1 и 3 сигурно ли е ,че ги има в онзи сайт,който ми беше дала преди,защото ми искат предварително пари.Не ми се ще да изгоря

# 106
  • София
Наталче, не, никоя не съм намерила засега. Бях поръчала ТК 3 "Пустош" от тук : http://book-bg.com/search.php?pageid=2&q=%D1%F2%E8%E2%FA%ED+ … D%E3&f=author но не дойде, няма я.
От същия този сайт си поръчах и Стрелецът - има я, ако я нямаш, поръчвай. Всъщност от цялата поредица имам само нея.

Откъде ти искат предварително пари? Много е странно, и-нет книжарници да искат пари предварително  Thinking

# 107
Захапала съм Буик 8. Не съм стигнала и средата още, но... да ви кажа харесва ми. Ще видим като я прочета цялата.

Е ти си минала скучната част. Според мен това беше книга, където е много лесно да се откажеш в началото, но минеш ли средата, просто няма къде да спреш дори за почивка  Laughing

# 108
Откъде ти искат предварително пари? Много е странно, и-нет книжарници да искат пари предварително  Thinking

Ами навсякъде - ако си от провинцията.Превеждаш им парите по пощата или банков път,като в платежното пишеш кода,който ти пускат на мейла.Може би така си обезпечават пратката .За София не важи.

# 109
  • София

Ами навсякъде - ако си от провинцията.Превеждаш им парите по пощата или банков път,като в платежното пишеш кода,който ти пускат на мейла.Може би така си обезпечават пратката .За София не важи.

Аа, това не го знаех, но все пак не ми изглежда измамно. Досега никога не са ме подвеждали от и-нет книжарници, а много много съм поръчвала.
Намериха ли ти Тъмната кула 2 и 4?
3-та книга също е изчерпана вече ...

# 110
  • На погрешната планета

Пазарувам често книги от нета, но никога не съм плащала така newsm78. Всички книжарници, от които съм купувала, са ми изпращали книгите по куриер с наложен платеж.

# 111
Не мога да повярвам, че ви намерих  Hug Откакто се помня не съм срещала друго момиче фен на Стивън Кинг. Бях на 12г., когато за първи път прочетох "ТО" - чела съм я оттогава стотици пъти. Малко са книгите му, които да не съм озобкала  Mr. Green Навремето нашите съседи имаха книжарница и когато я закриха огромна колекция от любимия ми автор се озова в нас. Но ... днес ми чете някои от разказите му, а немога да ги намеря. Например имаше един разказ "Моето малко пони" или "Татик" и много други, които са в различни сборници. В сайта e-bookBG ги няма, а много ми се искаше да се върна във времето, когато на един дъх прочитах една книга от 500стр.

# 112
  • София
mamakaty, добре си дошла в темичката  Hug !
Точно преди два дена Вивиан ни зарадва с новината, че Бард ще преиздават сборника разкази "Нощна смяна" - излиза на 27.07. До колкото си спомням от моето старо, старо издание, първият разказ там беше "Татик"  Peace !

# 113
  • София
mamakaty , какъв късмет си имала със закритата книжарница  Laughing супер направо  Crazy
Ето ти линк, където има всичко негово за четене, с изключение на няколко (Дума Ки, Романът на Лизи и още някои неща). Но разказите, които търсиш ги има  Peace
Желая ти приятно четене!

Момичета, аз искам да ви се похваля, че вчера се сдобих с 4 книги от поредицата Тъмната кула - 5,6, 7.1 и 7.2, както и с "Романът на Лизи" и "За писането".  Mr. Green
Много много съм щастлива!

Днес пък очаквам да получа и ТК 4 "Магьосникът" благодарени е на краси.мира, която ми я купи и ми я изпраща от Пловдив  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Мила, много, много ти благодаря и тук!

Та в тази връзка ми останаха да си набавя само още ТК 2 и 3. Ако ги видите някъде свиркайте  Hug

# 114
  • София
Вивиан, много се радвам за теб  Hug !
Ако ми попадне пред погледа ТК 2 и 3 направо ще ти ги купя! Като си в София ще е още по-лесно предаването  Peace !
Забравила си да постнеш линка, за който казваш - редактирай  Wink !

# 115
# 116
mamakaty, добре си дошла в темичката  Hug !
Точно преди два дена Вивиан ни зарадва с новината, че Бард ще преиздават сборника разкази "Нощна смяна" - излиза на 27.07. До колкото си спомням от моето старо, старо издание, първият разказ там беше "Татик"  Peace !

Страхотно!!!  Hug Благодаря за инфото. През цялата си бременност през зимата изчетох де каквото успях да си сваля от нета и търся още и още. В нашия град - колкото и странно да звучи има ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА сериозна книжарница, но в нея се предлагат 2-3 книги на Ст. Кинг и то тези, които аз имам. Бях си поръчала да ми предоставят Сейлъмс Лот, но ме мотаха 2 месеца и аз си я дръпнах от интернет.
Благодаря ви много за радушното посрещане   bouquet
Вивиан, чакам с нетърпение да ми пратиш линка  Praynig

# 117
  • София
mamakaty, знаем го линкчето, но в случая Вивиан си търси хартиените книги, които за съжаление адски трудно се намират. Особено по-старичките издания е почти невъзможно  Sad ! И на мен ми липсват доста неща и надеждата ми е само в преиздаването. Дано Бард не се откажат от тенденцията да преиздават Кинг  Praynig ! Новите им издания са чудесни!

# 118
Само да вметна, че разказът "Татик" е от сборника "Татик" (1994), а не от "Нощна смяна" (1991) и е втори, а не първи. Ето съдържанието на двата сборника:

"Татик" (1994)
Нощния авиатор
Татик
Постепенно ти влиза под кожата
Дъждовен сезон
Петата четвъртина
Хората от 10 часа

"Нощна смяна" (1991)
Вампирът
Човекът, който обичаше цветята
Аз съм вратата
Последното стъпало
Нощна смяна
Камионите
Дружество "Отказване с гаранция"
По перваза
По едно за из път
Полесражение

И нещо интересно.
Новият сборник "Нощна смяна", който сега издават Бард, включва разказите от сборниците "Нощна смяна" (1991) и "Понякога те се завръщат" (1994). За да не се впускам в излишни обяснения, вижте ТУК.

# 119
  • София
deadface, както винаги, си незаменим с полезната информация  omm !
Допуснах аз, че моята книжка не е точно ... да я нарека "истинска". Явно навремето като са я издавали, са имали под ръка някои разкази от различни сборници и са решили да ги компилират в една книга. При мен "Татик" си е първият разказ  Laughing !
Благодаря за уточнението, обаче   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт