САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 42 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Разказите "Джирусълъмс лот" и  "Понякога те се завръщат" има ли ги някъде в ел вариант?
Ето тук.

bouquet

Аз съм преди края на Лизито.Напълно съм съгласна с  buttinsky .Паралелните светове не ме притесняват,но тези живописни кървави описания направо ми взеха здравето..Направо са си Тексаското клане... Rolling Eyes

# 361
  • София
Ай сега ще ме карате и аз да я почвам, като прочета Сезоните ... аха   Heart Eyes

"Тялото" не съм го прочела още, в началото съм, ама бавничко върви, тва му е проблема. За харесване, още не знам, не съм стигнала края  Wink

# 362
И аз чета Лизи в момента. На последната една трета съм и се чудя за кои кървави описания говорите  Thinking Или още не съм стигнала до тях, или нещо не са ме впечатлили кой знае колко. По-трудно и бавно ми върви четенето, но пак си ме кефи - нали е Кинг. А и доста се позамислих колко от нещата в книгата са реални. Имам предвид доколко Лизи е като жена му и доколко той е като Скот.  Thinking
А "Тялото" или "Трупът" много ми харесва заради носталгията, която събужда по детството и истинското приятелство. Същата атмосфера като в "То", но без свръхестественото.
Наскоро си купих последните части на Кулата, обаче доста съм позабравила първите четири части и сега ще трябва да започна наново. А си спомням че първата книга много трудно потръгва. После вече се набира скорост, но началото поне за мен е трудно.

# 363
  • В средата на времето
"Тялото" не съм го прочела още, в началото съм, ама бавничко върви, тва му е проблема. За харесване, още не знам, не съм стигнала края  Wink

"Тялото" е страхотна новела..Някой беше писал, че е като в "ТО" , но без страхотиите..съгласна съм..същото чувство предизвиква в мен Simple Smile дано ти хареса Peace..всъщност аз чак сега, след скорошния препрочит я оцених по достойнство..Може би, защото вече поостарях и носталгия ме гони по отминали лета и приятели Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 14:58 от Izida

# 364
Днес щурмувах "Славейков".

Сдобих се с почти всичко липсващо ми -"Град отчаяние',"Отмъстителите", "Сблъсък", "Талисманът","Сърца в Атлантида" , "Неизживени спомени" и още няколко newsm44.
Пазарила съм се като циганин на битак Mr. Greenи можах да сваля почти двойно цените на някои книги.

Пустите му Кули 2 и 4 така и не открих ,но не губя надежда...

# 365
  • Варна
Наталия, много успешен шопинг smile3501
"Сблъсък" е един от любимите ми романи, но май не сме го коментирали в темата newsm78

# 366
Днес щурмувах "Славейков".

"Град отчаяние'
Утрепах се да го търся  #Shocked newsm10 Страшен удар наистина.
Утре пътувам за Варна и ще обиколя книжния пазар дано и мен да ме огрее.   Nature Sun With Face

Наталия, много успешен шопинг smile3501
"Сблъсък" е един от любимите ми романи, но май не сме го коментирали в темата newsm78
Припомнете ми нещо за Сблъсък.  newsm78

# 367
  • София
Нати, браво на теб! Особено за "Град Отчаяние" си извадила щур късмет!
Това е един от сериозните пропуски в моята колекция  Sad !
На теб можем само да ти пожелаем приятно четене на новите придобивки  Hug Hug Hug !

"Сблъсък" ги имам и трите книги, но не съм ги чела и затова не съм коментирала. Ще им дойде времето и на тях, че сега съм на различна вълна от Стивън Кинг. Но първо съм си приготвила "Дългата разходка" и после ще мина на друго.

# 368
Мерси момичета Hug.

Ами то всичко имаше .Единствено не видях "Черният дом" , "Цикъл на върколака" и ТК 2 и 4 .

И аз се радвам много на "Град отчаяние"- Била е много , много интересна .

Мисля да снимам колекцията си от книги и да ви се похваля Heart EyesНа Dahlia вече я видяхме,предлагам и другите да се похвалят  Hug

# 369

Мисля да снимам колекцията си от книги и да ви се похваля Heart EyesНа Dahlia вече я видяхме,предлагам и другите да се похвалят  Hug

А най-добре я сканирай и пак ни се похвали  smile3503

# 370
Сблъсък и на мен ми е много любима книга! Разказва се за един вирус - на супер грип, създаден в лаборатория, който има 99,8% смъртност. Изпускат го заради някаква техническа грешка и на Земята остават доста малко хора. Действието се върти около оцелелите и обществото, което успяват да формират. Има страшно интересни социологически теории и както винаги книгата те кара сериозно да се замислиш за много неща. Периодично си я препрочитам с голямо удоволствие.

# 371
  • В средата на времето
Сдобих се с почти всичко липсващо ми -"Град отчаяние',"Отмъстителите",,"Сърца в Атлантида" ,  и още няколко newsm44.

Лелее..завидях..не много благородно Laughing  Hug..На мен тези ми липсват..а кои са другите..пак ли са на Кинг? Grinning
Горе долу на какви цени вървят тези издания по Славейков?

# 372
Аз отдавна се каня да обикалям специално за това и все не ми оставаше време...

"Град отчаяние" ми излезе най - скъпа-  35 лв.(от50)
"Сърца в Атлантида"- 30лв(от 50)
3-те тома на "Сблъсък"- за 40 лв(от 60)
"Отмъстителите"- 20лв.
Разказите и по- малките книжки могат да се намерят по 5- 10 лв.
"Маймуната" например я мернах по 2,3 сергии ,закупих я за 5 лв Simple Smile
И пазаренето е много важно,дори и да  имат книгите залепена цена !

# 373
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз отдавна се каня да обикалям специално за това и все не ми оставаше време...

"Град отчаяние" ми излезе най - скъпа-  35 лв.(от50)
"Сърца в Атлантида"- 30лв(от 50)
3-те тома на "Сблъсък"- за 40 лв(от 60)
"Отмъстителите"- 20лв.
Разказите и по- малките книжки могат да се намерят по 5- 10 лв.
"Маймуната" например я мернах по 2,3 сергии ,закупих я за 5 лв Simple Smile
И пазаренето е много важно,дори и да  имат книгите залепена цена !
Страхотни попадения!
А как успя да смъкнеш от цените  Mr. Green?

# 374
Наталия, тук виждам друга цена на Град на отчаяние  newsm78 http://www.helikon.bg/books/61/67756_grad-otchaianie.html
Възможно ли е да не става въпрос за същата книга ... или незнам...

Общи условия

Активация на акаунт