САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 605
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

Както и новия му роман "Under the Dome", който още не е излязъл мисля, значи ще дойде у нас догодина евентуално.
Хубавото му е, че е мнооооооооого страници, повече от "ТО".

Наистина е хубаво, че ще са много страници, но дано да са изпълнени с качеството на "стария" Кинг Praynig

# 526
  • София
Снимката страшно ми хареса. Дано и самият роман!
Да се надяваме, че поне догодина ще ни зарадва на книжния пазар  Praynig !

# 527
Не знаех,ни за романа,ни за новите разкази.
Картинката изглежда доста обнадеждаващо.Дано романът е интересен , например Лизито дълъг,ама не чак толкова добър според мен.

# 528
  • София
Аха, и на мен така, също толкова грабващо ми изглежда картинката ... Някак си откак я видях ми се отпечати в съзнанието, много добре е направена.
Надявам се, че качеството Кинг ще се запази, с "Дума Ки" човекът ни "обеща" някак си, че ще продължава в същия дух!

Аз в момента съм тотално обладана от "Томинокърс"  ooooh!
Дали защото си направих почивка от книгите му, дали поради свръх интересната фабула, но книгата ме е обзела отвсякъде. Страхотна е!

Нат, кажи за Беки Б. нещичко, че вече и аз ще я карам с почивки. Приготвила съм си много неща за четене и съм си харесала още три пъти по толкова  Heart Eyes Дийн Кунц също ме чака с 4 бр наред ...

# 529
И аз точно такава почивка си правя ,че имам един куп нечетени на Кинг книги  и дано са ми интересни като ги захвана.

Вив ,може ли да пуснеш линк към "Дракула" - като   четох отзивите в другата тема - ще си я купя,ама да знам коя е .

Да не ни се сърдят другите - ще ти кажа за Бекиту.Много лека,много лесна за четене .Снощи чета и се хиля като луда Crazy,всъщност мъж ми направо си помисли ,че откачам нещо JoyНе е истина просто .И съм решила всички Бекита да купя и да ги прочета .Книгата се разказва за манията на съвременната жена по пазаруването и харченето на луди пари за меко казано глупости.И хилядите комични ситуации които последват при опита й да пести и да се озапти малко.
Друга ,която ти препоръчвам е "Езерото на мрака" от Рут Рендъл,малка е,за 2 дни се чете и е интересна.
От Д .Кунц ме чака от много време "Гласът на нощта".

# 530
  • София
Ето Първата на снимката е Дракула, провери по Реповете и сергиите за вестници, 100% е останала. Иначе я има из книжарниците, но в някакъв вариант за деца ... който не е този, който трябва.
За БекитУ - няма начин да не си взема, вече ги разгледах. Трябва си редуване - тежко - твърдо - леко - меко  Laughing Laughing така е по-сладко. Едно време много се хилех на Удхаус ... ама вече нищо не помня  Sunglasses
"Езерото на мрака" също ще погледна, мерси и за нея  Hug Днес четох много положителни отзиви за Градът и Зоната , не съм ги чела, но ще го направя задължително.
И последно какво ме чака на Дийн Кунц - Лошо място, Убежище и Мистър Убийство, та ако някой от вас милички ги е чел, чакам отзиви  Hug

Надявам се, да ни простите спама, но толкова си ви смятам близки, че мисля, че даже разговор щесе заформи кой какво и защо е чел и ще чете  Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 531
  • София
Е, то остава някой да се разсърди! И без това тук сме си една шепа хора и вече се "познаваме"  Hug !
Още повече, че Дийн Кунц пише в същия жанр. Аз за съжаление имам само една негова книга - "Гърло" (май се казваше  newsm78), но понеже ми е втора част, първата я нямам, та и нея не съм чела. Имам смътен спомен и за една друга - не съм сигурна, обаче, дали беше на Кунц - за едно куче-лабрадор, което избягва от една лаборатория, където са правили опити с него. И можеше да говори. Беше си истински готин трилър от "нашите" книги.

И аз съм си дала малко почивка от Кинг. Тая "Дълга разходка" и на мен ми изцеди силите  Laughing !
Сега чета един невероятен автор на политически трилъри и кримки - Алън Фолсъм. Миналата година четох "Претендентът", а чак сега разбрах, че има и втора част, (която съм захванала) - "Завещанието на Макиавели". Разкош  Crazy !

# 532
Изобщо не предполагах,че книгата е от поредицата на "Труд".Утре тръгвам по реповете да я търся .Мерси Hug

Е, то остава някой да се разсърди! И без това тук сме си една шепа хора и вече се "познаваме"  Hug !
Да,така е.Когато докретаме до 2-ра тема можем да я кръстим :
"Само за фенове на Стивън Кинг.. и още нещо".Така като си пишем и за други интересни книги няма да е спам Heart Eyes

# 533
Позволете да се обадя  Blush Купих си Дракула. И за първи път  Naughty филмът, който съм гледала по книгата с Киану Рийвс и Уинона Райдър ми хареса повече. Историята на Стокър е пресъздадена като откъси от дневници - на всички участващи, с изключение на самия граф  Wink
Все едно четях Дневникът на Лора Палмър. Не че е лошо, но в един момент като се замислиш този човек, кога намира време да пише, като дори в момента на разказването се случва събития и те веднага биват описвани... Ох, много объркано се изказах, но ми се струваше, че ако аз имах дневник едва ли щях да го водя толкова подробен  Flushed
И все пак прочетах книжката за една вечер  Laughing Лека е и бързо върви.

# 534
  • На погрешната планета
Здравейте, от доста време не съм писала, сега захванах "Романа на Лизи", но...нещо много трудно ми върви. Едва съм прехвърлила 20-30 страници Confused. Ще стане ли интересна или да я зарязвам. Понеже е на библиотеката няма как да я държа до безкрай. Или я прочитам за 10 дни или я връщам.
Kally May, след "Дългата разходка" ме беше страх да се кача на пътечката във фитнеса, все имах чувството, че някакви с автомати ме дебнат и само чакат да се изморя и да забавя ход Crazy hahaha hahaha hahaha

# 535
"Романът на Лизи" се чете трудно (особено първите 100-ина страници), но после става доста интересна и оригинална като замисъл.

Още повече, че Дийн Кунц пише в същия жанр. Аз за съжаление имам само една негова книга - "Гърло" (май се казваше  newsm78), но понеже ми е втора част, първата я нямам, та и нея не съм чела. Имам смътен спомен и за една друга - не съм сигурна, обаче, дали беше на Кунц - за едно куче-лабрадор, което избягва от една лаборатория, където са правили опити с него. И можеше да говори. Беше си истински готин трилър от "нашите" книги.

Тук се обърка тотално Simple Smile "Гърло" е на Питър Строб, а другата книга се казва "Пазители" и е на Дийн Кунц.

И последно какво ме чака на Дийн Кунц - Лошо място, Убежище и Мистър Убийство, та ако някой от вас милички ги е чел, чакам отзиви  Hug

"Лошо място" е отчасти криминален трилър, отчасти хорър и отчасти фантастика. Има хора със свръхестествени способности, убийци-психопати и пътешествия в други измерения. Сюжетът е доста заплетен и като цяло романът е доста странен. Помня, че навремето доста ми хареса, особено по-бруталните сцени.
"Убежище" е трилър/хорър. Главният герой претърпява катастрофа и започва да има видения, свързани с убийствата, извършени от сериен убиец, който се мисли за аватар на демон. Една от любимите ми книги на Кунц.
"Мистър Убийство" също е трилър/хорър и се разказва за двама мъже, които си приличат като две капки вода, без да са близнаци. Единият е обикновен човек, а другият... ще трябва да разбереш сама. Книгата не е толкова интересна като другите две, но все пак е хубава и с доста напрегнато действие.

Кунц е един от любимите ми автори и съм чел всичките му книги, така че, ако ви интересува нещо друго, питайте  Sunglasses

# 536
  • София
deadface, ама как да не те обича човек  Hug Hug Hug !!!
Точно така беше, ама с моя изветрял акъл ...  Whistling ! Е, поне едната книга съм нацелила  Laughing !
Определено ме заинтригува с "Убежище" и "Мистър Убийство" - ще взема да си ги потърся.

# 537
на Кунц съм чела Пророчеството и много ми беше харесала книгата. Исками се да я намеря и да си я имам в 4колекцийката".
А имам спомен, че съм чела нещо негово, нещо като драконови очи /или нещо друго беше  newsm78/ и когато попаднах на Очите на драконо /СК/ се запитах дали въобще онази книга е била на Кунц. Все пак тогава бях още 14-15 годишна... Blush

# 538
  • На погрешната планета
Книгата на Дийн Кунц е "Драконови сълзи" и е много интересна Peace

# 539
Книгата на Дийн Кунц е "Драконови сълзи" и е много интересна Peace

Точно тази - да  smile3521 Корицата е същата, познах я! Непременно ще си я добавя.

Общи условия

Активация на акаунт