САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ще се купува и "Парфюмът" Rolling Eyes

Никой ли не чете Софи Майър?Интересно ми е какво мислите,че много нашумя напоследък...

# 631
  • София
Нат, ако можеш да четеш от компа, има го в Читанка.
Софи Майър не съм чела  Blush

За "Можеш ли да пазиш тайна" на Софи Кинсела някакъв отзив?

Иначе аз преполовявам "Гордост и предразсъдъци", обожавам книги и филми за тази епоха. Атмосферата, обноските, отношенията ... особено последните две ме карат да си мечтая и да ме е мъничко яд, че не съм се родила тогава ... Книгата е страхотна, много ми допада  Peace

# 632
Тя и "Пожелай ми слънчогледи "- леки , лесни за четене и неангажиращи,но по- слаби от поредицата за Беки Б.

В "Клюкарника" има една тема за последните 5 прочетени книги и Кинг  се споменава често. "Блейз",това да не е разказ?Не съм го срещала май newsm78.

Вив ,от компа не чета PeaceНе ми се отдава.

# 633
  • София
"Блейз",това да не е разказ? Не съм го срещала май newsm78.

"Блейз" е написано на кирилица оригиналното заглавие на книгата "Огън". Всъщност е "Blaze".

Снощи до 2:00ч. четох "Макиавели"-то  Crazy . Днес ще гледам като изтребител сиурно, но ми се иска да я свърша - голям екшън, голямо нещо.

# 634
  • София
Тя и "Пожелай ми слънчогледи "- леки , лесни за четене и неангажиращи,но по- слаби от поредицата за Беки Б.

В "Клюкарника" има една тема за последните 5 прочетени книги и Кинг  се споменава често. "Блейз",това да не е разказ?Не съм го срещала май newsm78.

Вив ,от компа не чета PeaceНе ми се отдава.

Мерси мила,  Hug  Heart Eyes
Отивам да търся темата в Клюкарника  Heart Eyes
Иначе и аз трудно чета от компа. Много ми е неприятно и уморително. Само "Град Отчаяние" прочетох така, даже не усетих кога мина.  Crazy  Crazy  Crazy
Жалко, защото има много, много неща ....

Кали,  явно книгата е много интересна, ще се чете  Flutter

# 635
"Блейз" е написано на кирилица оригиналното заглавие на книгата "Огън". Всъщност е "Blaze".
.
Ясно PeaceМерси за разяснението Hug. "Огън "ми хареса много.Прочетох я в един автобус Crazy

И аз чета по нощите , най- спокойно е.Купих си една нощна лампа, с щипка се закача за спалнята и ми е супер удобно.Иначе през деня е лудница.
Вив ,ти с тези две малки деца, как успяваш да четеш така усилено,направо си за поздравления Hug

# 636
  • София
о, как не съм се сетила за такава лампа ... Нат  Hug
Чета основно на обяд, докато малката спи, а каката си е на градина. Къде чета, къде заспивам  Laughing ... понякога като се заиграят децата също почитам, ама не ми е хубаво, не ми е спокойно. А душата ми изгаря да чете, чак се изнервям  hahaha

# 637
  • София
Такааа, както обещах.
"Завещанието на Макиавели" на Алън Фолсъм - по-слаба е от предишната част "Претендентът", но си е хубава книгата (двете части нямат нищо общо помежду си като истории, само главният герой е един и същ). Има отворен финал, но не от този тип, който остава въпроси без отговори, а по-скоро е "вратичка" за евентуално следваща книга. Авторът ми прилича на Дан Браун - силно комерсиален, с доста историко-политически познания, с интерес към тайни общества, култове, секти, конспирации и пр. Стилът му е динамичен, не се впуска в излишни описания или задълбаване в психологията на героите. При него има само екшън, екшън и пак екшън.
Никой няма да пропусне кой знае какво ако не прочете книгата - не е от онези, които трябва да се прочетат "на всяка цена" или да се купят, за да си ги има човек в библиотеката. Но ако ви се разпуска с нещо леко за четене, което да ви държи в напрежение и да искате час по-скоро да научите какво ще стане по-нататък, то Алън Фолсъм е "вашият" човек. А ако харесвате Дан Браун, като стил на писане, това също ще ви хареса  Peace.
Ей нА, отчетох се  Mr. Green !

Сега съм в чудене какво да взема да чета. Имам още две чакащи книги на Фолсъм, но ще си ги оставя за по-натам.
Да взема ли сега и аз "Томинокърс"  newsm78 ?
Днес ще разпускам пред компа, от утре ще му мисля!
Хайде ГУШ на всички  Hug !

# 638
  • София
Кали  Hug 

Като каза "Томинокърс" и ми трепна отвътре  Whistling Както и по-назад писах - на мен МНОГО ми хареса! Незнам какво си си приготвила като варианти за прочитане, то тази е страхотна, поне за мен  Wink

# 639
  • София
Вив, аз точно от теб прихванах и се сетих, че не съм я чела, а я имам.
Нищо конкретно не съм си приготвила, освен още две на Фолсъм, ама те не ми се четат сега.
Да взема да те послушам, пък после ще си коментираме, а?

# 640
Кали   bouquet И аз "Томинокърс " не съм чела.
Мислех си за "Сблъсък" , дали не е време да я започваме нея?

А душата ми изгаря да чете, чак се изнервям  hahaha
Ох, много хубаво си го написала  HugИ при мен е така....

# 641
  • София
Айде, почвайте я, да обсъждаме!  Heart Eyes

Нат, ако ти попадне пак онази тема в Клюкарника, за последните 5 - пусни й един линк тука, че нещо неможах да я открия.

# 642
  • На погрешната планета
Заповядай  bouquet

Последните пет книги, които прочетох

# 643
  • София
Много благодаря  Hug
Интересно ми е да видя какво четат хората  Wink

Жалко, че има като гледам доста момичета, които са почитателки на хоръра и производните му, не са открили страхотната ни темичка.  Tired

# 644
Изпревариха ме с линка Simple Smile

Жалко, че има като гледам доста момичета, които са почитателки на хоръра и производните му, не са открили страхотната ни темичка.  Tired

И аз си помислих същото ,много се чете Кинг ,тук пет човека пишем само Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт