САМО за фенове на Стивън Кинг!

• 40 576
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
 Кали, ако някак го измислиш може да се разходим заедно. Аз имам лекции от 2ч.следобед, преди това съм свободна Hug

# 691
  • Варна
Отдавна не съм писала, но ви следя и  очаквам отзиви за новата книга. Видяхте ли това:
http://life.dir.bg/2009/11/22/news5417259.html
не съм гледала "Талисманът" и сега ще го потърся.
Лек ден на всички Hug

# 692
"Талисманът" филмиран?! Има ли такова нещо?
Аз пък днес си купих "Малко след залеза". В Пингвините беше изчерпана, само за ден и половина. Открих я в една книжна борса. Но все пак ще си дочета "Денят след утре" на Фолсъм.

# 693
  • Варна
Ще почакаме за филма "Талисманът":
http://www.imdb.com/title/tt0384580/
"Малко след залеза" днес я разгледах в Ориндж, но ще почакам за вашите отзиви.

# 694
А някой гледа ли "Сърца в Антлантида" по ПРО.БГ в Събота?!?!
Аз се разплаках...ама аз плаках  и накрая на Годзила като я убиха .... Embarassed Embarassed
Момичета,аз най-редките книги-"Безсъние","Кошмари и съновидения","Неизживени спомени","Черния дом","Бягащия човек","Цикъл на върколака" и 2-3 други мисля...ги взех от едно момче от форума на ТК.Той си беше писал,че намира всичко и аз не се чудих дълго.
Бая се изръсих,цените са му малко като на Славейков,но какво пък за мен целта оправдава средствата в случая поне.Така,че ако има друг като мен ще му кажа ник-а да му пише.

# 695
  • София
...ама аз плаках  и накрая на Годзила като я убиха .... Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Joy Joy
Извинявай, но не се стърпях! Просто много сладко ми прозвуча самопризнанието  Hug !
Иначе "Сърца"-та не съм ги гледала, може да си го дръпна тия дни и дано ми остане време за гледане.

Много се радвам за "Талисманът" на филм, ще го чакам с нетърпение. Дано го направят като хората, че книгата има огромен потенциал. То всъщност почти всички на Кинг са такива, но филмите все ги оакват  Crossing Arms !

Нати, нямаше как да стане виждането ни - късно ти прочетох поста, а и нямаше как с детето да дойда.
Някой друг път  Hug !

Започнах "Томинокърс". Още съм в самото начало, на втората глава. Но как описва състояния този човек - равен няма!!!!
Още от първите няколко страници вече тръпки ме побиват, а какво остава нататък  Crazy !
Явно това ще е от книгите, които ще чета през деня, а не когато се стъмни или преди лягане  Embarassed  newsm43!

# 696
Здравейте,
вчера прочетох последната книга от поредицата ТК cry
И от вчера на няколко пъти се опитвам да започна ДУМА КИ и не мога. Още ми са в главата героите от ТК и края й. Не мога да повярвам, че я прочетох...и че няма още. Преди време някой ми беше казал: "Завиждам ти, че ти предстои да прочетеш Тъмната кула". Така и аз на тези, които им предстои да я прочетат най-благородно им завиждам  smile3529

Много ще се радвам тези от Вас, които с я чели да споделят своето виждане за края на ТК. Защото за мен края хем е най-логичния и е еднозначен, хем е отворен и всеки може да го интерпретира през собствената си призма.

За първи път чувам, че има филм "Сърца в Атлантида" !!  Знам, че има филмиран град Отчаяние, но не съм го гледала.  А също и Сблъсък, който е на 3 части, както книгата, и дори съпруга ми го изгледа и му хареса   Grinning

Бая се изръсих,цените са му малко като на Славейков,

Как съм се ядосвала с тези кожодери от Славейков #Cussing out
и то не един и два пъти. Ровя, ровя аз един ден- и това съм чела, и това съм чела, и това и т.н., и изведнъж о небеса, какво виждам, така търсената от мен Торба с кости и не толкова търсената цена от  30 лв!

# 697
  • София
Нат , миличка, имам за теб страхотна НОВИНА!!!

Пуснали са нов тираж на Трите карти - ТК 2
Ето линк:

http://book-bg.com/details.php?id=31171

Това означава според мен, че ще пуснат и останалите изчерпани тиражи на ТК!

Ох, супер .... толкова много се радвам значи, че забравих какво щях да пиша  Laughing

# 698
Аз "Сърца в Атлантида" съм го гледала 3 пъти. Според мен  това е един от малкото филми по Кинг, които са изпипани добре. И аз плаках на него, подейства ми като взрив, при все, че е от типа на пасивните филми, сиреч няма особено активно действие, но думите винаги са били по-силни от какъвто и да е екшън, да ме извинят почитателите на жанра. Апропо, "Сблъсък" и "Град Отчаяние" също са готини филми. Аз се хванах един ден (но не приключи за ден) и си дръпнах всички филми по Кинг, които успях да намеря в Замунда. Всъщност май са всички, с изключение на два-три минисериала, вкл. "Кралството", и съм си ги архивирала на дискове.
Moonlight, я издай, кой е твоя снабдител на труднооткриваеми книги, че нали и аз имам 4-5 парчета за допълване на колекцията....  Blush

# 699
  • София
Конти , ей тук: http://knizhen-pazar.net/index.php?search=%D1%F2%E8%E2%FA%ED%20%CA%E8%ED%E3
доста неща има, а и излизат нови.
Бягащия човек си го поръчах от Българска книга - 5 лв беше.

Кали, душа, почнала си Томинокърс, браво Simple Smile

Кой каза по назад Дума Ки? ... Пак ми се причете ... уф, страхотна е!

# 700
  • София
Преди време някой ми беше казал: "Завиждам ти, че ти предстои да прочетеш Тъмната кула"

Същото го бях казала в предната тема някъде. Няма, просто няма друга поредица като тази и е истинско уникално преживяване прочитането й. Дълго след нея не ми се захващаше никаква книга, така че много добре те разбирам защо не ти върви "Дума Ки". Дай си малко почивка, защото, която и книга да захванеш сега, ще ти се струва трудна за четене.
За финала - мен лично ме изненада, въпреки че наистина е единственият логичен. Това ми затвърди удоволствието!
Обожавам тази поредица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!!

# 701
  • София
Кали не ми пали чевиите (както се казва), че ще взема да я почна ...  Wink

# 702
  • София
Кали не ми пали чевиите (както се казва), че ще взема да я почна ...  Wink

hahaha hahaha hahaha
Ами хайде де  Wink ! Само че трябва да ги имаш всичките. Ако имаш липсващи части, недей - само ще си развалиш удоволствието.
Аз сега си давам сметка, че съм била голяма късметлийка. Когато издадоха поредицата и я пуснаха пресна-пресна на пазара, работех на едно място съвсем близо до "Ориндж" и всяка седмица си ходех там просто да разглеждам какво ново има. И като видях цялата поредица, си купих първите четири книжки и след две седмици някъде се сдобих и с останалите. Нито съм ги търсила, нито съм и предполагала, че в един момент няма да ги има повече и че намирането им ще бъде толкова трудно. Просто отидох в книжарницата и си ги взех. Ни мога да резбера защо, когато видят, че някоя книга е толкова търсена, не пуснат нов тираж. Даже не е нужно да е ново изданието, а само нови бройки  Confused - не ми се вижда тоооолкова сложно!

# 703
  • София
Имам ги всичките  Heart Eyes  вече.
Но иначе точно това писах по-горе, че днес видях, че са пуснали нов тираж на Трите карти, което означава, че ще пуснат и на останалите, което е страхотно!!!!

# 704
Здравейте!
Купих си ТК2 . Гледах , гледах ,пулих се ,но няма измама,няма грешка ,тя е Grinning
Купих  я от Буктрейдинг.Сега чак виждам Вив,че си писла ,че се преиздава , сетила си се за мен HugСамо 4-та част ми остава Party

Пообиколих и "Славейков".Нищо от това, което ми трябва не намерих този път.Единствено Цикълът ,но търговецът ми искаше100 лв ShockedПосле бяга между сергиите и ме гони,че ми го продава вече за 60в.Аз му викам,че ще чакам да я преиздадат,защото това не е нормална цена, а той -  това няма да се случи скоро. Аз му отговорих,че  ще чакам , млада съм  Crazy JoyИзобщо цирк...

И значително са понамалели старите книги на Кинг. Лятото рових в камари от книги,сега малко са...

"Сърца в Атлантида "го мернах  по ПроБГ ,но не го гледах,защото не съм чела книгата и да не си развалям удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт