ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 21

• 44 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И на мен ми се падна Маймуната...  Joy
Имам 3 грешни отговора от 10 на втория тест.  Confused

# 601
  • с/у ОколоМръсТното
И на мен ми се падна Маймуната...  Joy

ааааааааа, не мож'  Naughty Crossing Arms
Той вече е мой  Twisted Evil

# 602
  • Варна
За теб най-подходящ би бил Мартин.  Rolling Eyes

# 603
И на мен Маймуната ми се падна дали има по- лош вариант, а newsm78? Нищо, той поне е най- колоритен и подлежи на обработка, естествено без бабето Joy, то е уникално просто, нищо че има таланта да спи права Mr. Green

# 604
И за мен Мартин е най-подходящ.
Не вземат да дават повече серии ами се занимаваме с  глупости. Sad

# 605
Явор ми  се падна  Joy

# 606
Ха-ха, на мен ми се падна Борис Wink

# 607
  • София
Според теста за мен най-подходящ е Мартин Laughing
На 2ия тест имам само един грешен отговор Mr. Green

# 608
  • Варна
Тази вечер доста се посмях с Маймуната  hahaha
Емилия дали ще се оправи  Confused

# 609
момичета, филма почна Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 23:26 от tinta

# 610
От теста ми се падна Явор. Thinking

А колкото до филма мисля ,че Марина колкото повече прикрива истината ,толкова повече се оплита.Трябва да каже всичко на Андрей.И за спин теста и ,че има вероятност да е бременна.
Изненадах се ,че София и Явор са спали заедно. ooooh!

П.П. Нямам грешен отговор във втория тест.

Поздравления! И все пак този тест май не беше за теб. Подценили сме те. Ти си от хората, които гледат сериала, после си го изтеглят от интернет и го гледат още няколко пъти. Да, нещата са доста сериозни. След полунощ пускаш около десетина теми във форума, а на сутринта изрязваш всички снимки от жълтите издания и ги залепяш грижливо в албумче. Помниш всяка реплика на своя любим герой двайсет серии назад, а размерът на обувките му са последните цифри от телефонният ти номер. Ти си истински фен!

# 611
Аз ли само не разбрах, че тази вечер ще има серия на ЗЛ?!  newsm78 Нали уж го дават в сряда и четвъртък. Добре, че мъжът ми, щракайки по каналите, го видя и ме извика.  Crazy
Хванах го от момента, когато Димитър държеше ръката на Емилия в болничното легло. Моля, споделете какво точно се е случило преди това   bouquet

Маймуната тази вечер беше много готин, много.  Heart Eyes Много ме кефи този образ и начинът, по който актьорът си играе ролята.

# 612
Посмях се малко с Маймуната. Започна да ме кефи, явно му свикнах.
Иначе моите хора ги няма от не знам колко серии вече и беснея.
А сцената с Митето и Явор при Емилия беше такова преиграване , че го гледах на "mute". Сцените с Фичо и Яна също така.
Тони ме кефи,но без съчетание с Яна.

# 613
Иначе моите хора ги няма от не знам колко серии вече и беснея.
Споко, Слаш, сигурно готвят нещо грандиозно с тяхно участие  Laughing Както се казва - малко, но качествено.

# 614
аз четох някъде, че ще има убийство между гейчетата и оцелелият ще замине някъде, така че тяхната история ще е доста пиперлива  Peace
но пък наистина се излагат с тия 20 минутки, като пуснат рекламите и то нищо не остава, едно време така май даваха Хотел България

Общи условия

Активация на акаунт